2021 Nisan Anneleri

Ben bugun doguruyorum dedim kizlar bole bi agri yok asla sure tutamadim kac dakikada gelio bakamadim panikden hala cok agrim var yarin kontrolum var ne dicek bakalimm ciddi anlamda cok zorlandim belimden kasiklarima geliyor ve agri sirasinda bebek cok sert oluo toplaniyor karnim nasil sabah olucak bilmiorm🤦‍♀️
Canım bence acile bi git. Sen sezaryen olacaksın allah korusun kendi geliyorsa da müdahale edilir. Ben de ayakta çok duramıyorum mesela bi de zor nefes alıyorum özellikle arkama falan yaşlanınca

Ben de aynı durumdayım.canim yarin kontrol var hadi inşallah güzel haberlerle döneriz.
Insallah cnm gercekten annemde tedirgin oluyor beni gordukce daha zmani var ama sanki erkenden yola girmis gbi🤦‍♀️
Canım bence acile bi git. Sen sezaryen olacaksın allah korusun kendi geliyorsa da müdahale edilir. Ben de ayakta çok duramıyorum mesela bi de zor nefes alıyorum özellikle arkama falan yaşlanınca
Dogum yapacagim hastane ile aramizda 1.5 saat var eger bulundugum yerde acile gidersem eminim sezeryana alalim derler istemiorm hic duş aldm rahatladim baya benim nefes problemim yok cunku karnim inanilmaz asagida yarin olsun die bekliorm biran once 😞ama tabiki agrinin ustesinden gelemezsem mecbur gidicem acile

Sağ kasik ve sağ belim ağrıyor şuan tuvalette akintim pembe geldi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 36+1im
Kizzzzz senin bebekdemi gelio yoksa😱 ben sanki adet gunumde gbiyim surekli wc de gelen bisi varmi die bakiorm ayy ne olur habersiz birakma bizi
Kızlar ya benm acaip kasılmam var sürekli toplaniyo dakika başı nerdeyse Neden olaki
Sabahdan beri bende oleyim ne oturabiliyorm ne gezebiliorm valla bizim usaklar erken davranio🤦‍♀️

Kizzzzz senin bebekdemi gelio yoksa😱 ben sanki adet gunumde gbiyim surekli wc de gelen bisi varmi die bakiorm ayy ne olur habersiz birakma bizi
Sabahdan beri bende oleyim ne oturabiliyorm ne gezebiliorm valla bizim usaklar erken davranio🤦‍♀️
Anaa seninde tehlikeli ben doktora gitmrm😅😅😁😁
Normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir ama takip et kendini bakalım kasılman falan olacak mı düzenli
Kasılma değil ama sanki ağrılar duzenli

Anaaam son iki sayfayı okuyunca sanki ben de sancilaniyorum 🥺🥺🥺
Yok oyle birşey şimdilik. Ama gece olunca gerginlik çöküyor işte bana hayırlısıyla sabah olsun istiyorum hep. İnşallah ağrısı sancısı kasılması olanlar sabaha kadar sıkıntısız geçirir 🙏

Insallah cnm gercekten annemde tedirgin oluyor beni gordukce daha zmani var ama sanki erkenden yola girmis gbi🤦‍♀️
Dogum yapacagim hastane ile aramizda 1.5 saat var eger bulundugum yerde acile gidersem eminim sezeryana alalim derler istemiorm hic duş aldm rahatladim baya benim nefes problemim yok cunku karnim inanilmaz asagida yarin olsun die bekliorm biran once 😞ama tabiki agrinin ustesinden gelemezsem mecbur gidicem acile
İnşallah olmaz. Benim karın da aşağıda. Doktorda ded bana inmiş her an hazırlıklı ol diye.

Hayır canım sadece biriniz alabiliyorsunuz süt parasını grupta konuşulan da sadece annelere verilen ufak bir yardım parası
Canım süt parası doğum parası farklı bir şey mi ben öğretmenim okula mı baş vuracağım

X