2021 Nisan Anneleri

Canım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.
Bizzat basvuru yapiliyor aile ve sosyol politikalara ilk cocuga 300 ikinciye 400 ucuncuye 600 veriyolar bir kereye mahsus birde dogumdan sonra sut parasi var oda en son 202 tl ikisinde annenin adina yatiyor ptt aliniyor 😊

Kızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Canım hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏🙏Stres yapma sütün gelir emdikçe, ucuda çıkar. pompan varsa önce onla sağ ucu biraz çıkar sonra bebişine ver.

Kızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi toz 😩 zaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim😔😔😔 Rabbimin gücüne gitmesin inşallah
Ayni sitede ne gerek var birlikte kalmaya acaba bir de kalabalik etmeye haklisin canim hani hamile olmasan neyse ama hamilelikte zaten insan birsey yapamiyor dogru duzgun insallah gitsinler bir an once rahatlarsin

Hepinizden allah razı olsun kızlar..Sütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok zaten slikon uç ile emiyor yalancı emzik niyetine..Doyamadi ama birazdan sivi alimina başlayacağım inşallah sütüm de gelir .Darısı hepinize inşallah sağ salim kavuşun..Ikinci de olsa besincide ilk gibi mutluluk..Anlatılamaz yaşanması lazım..
Aman diyeyim silikon uca alıştırma. Yaptığım en büyük hataydı. Sonra normal emmedi benimki🥺

Insallah canim ya, cok gec kaldim ama kazasiz belasiz hazirladim bir valiz, bir bebek cantasi ancak yetti bana. Daha esime.birseyler koyulacak maske filan koymadım.daha. karton bardakta koyucam su içerken falan kullan at yaparim.dedim. salgin iyice arttı belki daha da artacak doğum zamanı. Alıştırmalık hurma badem vs koyucam gece yerim diye 😂😂😂 doğumdan sonrayı düşünmeye başladım 😂😂🤭
Bir okudum şok oldum doğumlar başlamış bize de nasip olsun sağlıkla kavuşmak inşallah. Bugün bebeğin nevresimini falan serdik yatağı da hazır. Donencesini kurduk küçük ablası çok heyecanlı beşiğin basından ayrılmıyor. Ablaligin tadını çıkarıcam diyor 😂😂🥰💕
Valla kizlar masallah birden ard arda dogurunca bende cuma günü dogum ama kalktim hemen bebegin nevresimlerini yikadim 🤭 Benim hic disari cikasim yok ama persembe dogum öncesi son kontrol icin doktora gittigimde lokumdur cikolatadir alip cantaya atarim bitti. Herseyi bitirdim oturdum ama sanki eksik bisiler var gibi geliyo hala, esimde eee zaman geldi son 3 günün icine girdik heycan ve korkudur o tadini cikar zaman daraliyo diyo 🤣

Valla kizlar masallah birden ard arda dogurunca bende cuma günü dogum ama kalktim hemen bebegin nevresimlerini yikadim 🤭 Benim hic disari cikasim yok ama persembe dogum öncesi son kontrol icin doktora gittigimde lokumdur cikolatadir alip cantaya atarim bitti. Herseyi bitirdim oturdum ama sanki eksik bisiler var gibi geliyo hala, esimde eee zaman geldi son 3 günün icine girdik heycan ve korkudur o tadini cikar zaman daraliyo diyo 🤣
Ben bi pazartesi gittim bide cuma cagirdi bebegi alicak😂

İşte canım çocukları arattırıyo bende yok diyemiyorum ama işte annelerinin düşünmesi lazım 😔 bugün dayanamadım çocuklar ben iyi hissetmiyorum sonra gelenisiniz ben dinleneyim deyip gönderdim
Valla ben direk söylüyorum kimse benden kiymetli degil. Sende söyle düsünemiyorsa hatirlatki az anlayisli olsun.. Alma eve cocuk mocuk zaten korona var ve dogumlarimiz yaklasti hassasiz. Sinir oluyorum böyle düsüncesizlere 😡 Benim kiz kardesim gecen 2 cocuguyla geldi ve gitmeden her tarafi piril piril edip öyle cikti.

Ama son 3 gün de nasil heyecanlıdır ya 🧿😁 ohhh rahat huzurlu geçir günlerini sonra minik bir aile üyesi daha katılacak şahane birsey ya... Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. Ben de heyecanliyim yarin ne diyecek doktor. Haftaya gel mi yoksa daha farklı şeyler mi? Heyecanla bekliyorum kontrolü. Çantam vs herşey hazır ya bu kez de bebek gelmicek gibi hissediyorum 😂😂😂 Hani koç burcu ya o ne derse o 😂😂😂😂😂😂😂

Ama son 3 gün de nasil heyecanlıdır ya 🧿😁 ohhh rahat huzurlu geçir günlerini sonra minik bir aile üyesi daha katılacak şahane birsey ya... Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. Ben de heyecanliyim yarin ne diyecek doktor. Haftaya gel mi yoksa daha farklı şeyler mi? Heyecanla bekliyorum kontrolü. Çantam vs herşey hazır ya bu kez de bebek gelmicek gibi hissediyorum 😂😂😂 Hani koç burcu ya o ne derse o 😂😂😂😂😂😂😂
Bende sanki 30 nisan oldugu halde 30 martta gelicek durmaz gbi hissediodum en basindan beri simdide sanki gunune kadar gelmiyck gibi geliyor.Agrim sizim azaldi.Kendi kendine takiliyor iceride 😅😅😅Oglumda 40 a kdr beklemisti.13
Ocakti ogun dogdu buda bekler gbi😅

Hepinizden allah razı olsun kızlar..Sütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok zaten slikon uç ile emiyor yalancı emzik niyetine..Doyamadi ama birazdan sivi alimina başlayacağım inşallah sütüm de gelir .Darısı hepinize inşallah sağ salim kavuşun..Ikinci de olsa besincide ilk gibi mutluluk..Anlatılamaz yaşanması lazım..
Sivi alimindan sonra gelir insallah canim. Prensesinde cektikce bol bol süt gelir insallah. Günler yaklastikca benide heycan sardi
Aminn canim sagol. Hepimiz saglikla kavusuruz insallah. Ayy evet cok heycanli ya zaman gecmek bilmiyor.

Kızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt kuzunu🙏

Bende sanki 30 nisan oldugu halde 30 martta gelicek durmaz gbi hissediodum en basindan beri simdide sanki gunune kadar gelmiyck gibi geliyor.Agrim sizim azaldi.Kendi kendine takiliyor iceride 😅😅😅Oglumda 40 a kdr beklemisti.13
Ocakti ogun dogdu buda bekler gbi😅
Ya en merak ettiğim.sey bu aslında, acaba ilki 40 41 görünce ikinciler de öyle mi geliyor yoksa erken gelebiliyor mu? Acaba arada bir bağlantı oluyor mu?
Benim iki bebegim de 38+2 de doğdu, ama ikinci bebeğim 35+2 de doğmaya kalktı 😂😂
Bu ne yapacak merakla bekliyorum. Kanalda başı beni strese soktu haftasonu kasılmalarım çok korkuttu çantayı falan herşeyi hazırladık durmadan temizlik yaptım panikle. 😂😂😂 Ve su an acaba hepsi bu hazırlık için korkutma mıydı diye bekliyorum. Bir de 40 i görürmüşüm 😂😂😂😂😂😂

Ben bugun doguruyorum dedim kizlar bole bi agri yok asla sure tutamadim kac dakikada gelio bakamadim panikden hala cok agrim var yarin kontrolum var ne dicek bakalimm ciddi anlamda cok zorlandim belimden kasiklarima geliyor ve agri sirasinda bebek cok sert oluo toplaniyor karnim nasil sabah olucak bilmiorm🤦‍♀️

Ya en merak ettiğim.sey bu aslında, acaba ilki 40 41 görünce ikinciler de öyle mi geliyor yoksa erken gelebiliyor mu? Acaba arada bir bağlantı oluyor mu?
Benim iki bebegim de 38+2 de doğdu, ama ikinci bebeğim 35+2 de doğmaya kalktı 😂😂
Bu ne yapacak merakla bekliyorum. Kanalda başı beni strese soktu haftasonu kasılmalarım çok korkuttu çantayı falan herşeyi hazırladık durmadan temizlik yaptım panikle. 😂😂😂 Ve su an acaba hepsi bu hazırlık için korkutma mıydı diye bekliyorum. Bir de 40 i görürmüşüm 😂😂😂😂😂😂
😅yasayip gorucez,bakalim neler olacak.Bu sefer de 40 i gorursem 😅😅 demekki ben 40tan asagi bu islere baslayamiyorum😅

Ben bugun doguruyorum dedim kizlar bole bi agri yok asla sure tutamadim kac dakikada gelio bakamadim panikden hala cok agrim var yarin kontrolum var ne dicek bakalimm ciddi anlamda cok zorlandim belimden kasiklarima geliyor ve agri sirasinda bebek cok sert oluo toplaniyor karnim nasil sabah olucak bilmiorm🤦‍♀️
Ben de aynı durumdayım.canim yarin kontrol var hadi inşallah güzel haberlerle döneriz.

X