2021 Nisan Anneleri

Benimki de tam tersi normal dogum yapamazsin dedi benik korkum zaten normal dogum yapamamak bu doktorlarda iyice sasirmis he kimi oyle diyor kimi boyle peki ferincet nekadar yukseltti kanini ?bide vucutta cabuk yayilmiyormiyormus bu ilac hastnede ole dediler bana

Bana da dün doktorum bunu önerdi 9.8 iken ama yan etki olarak alerji yapabilir dedi benim bünyem çok alerjik olduğu için kabul etmedim. Ne kadar ücret ödediniz bunun için maliyetliymiş sanırım...
Rapor cikarinca fazla odemiyormussun ben hic ucret odemedim hastaneye yattim yattigim sirada hep soledim kansizligimi saolsunlar ucretsz taktilar..

Ins. Kuzum
Takma kafana takma daha zaman var zaten şimdi yükseldiği kadar yükselsin bi kez daha takviye alırsın olmadi

Hayrli olsun canim Rabbim anali babali buyutsun ins.

Canım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.
Internetten basvuru formunun ciktisini al doldur ptt ye ver adresi yazip sonra sna donus yapiyorlar gun veriyorlar paran ptt ye yatiyor

Netten baktim youtubeta kadin dogumculari izleyince korktum valla oyle birsey varsa 37 38 haftalarda bebegi aliyoruz falan dedi odum koptu annemde sakin ol birsey yoktue normaldir diye kadinda benden korktu ben panik olunca
Benim 5-6 hafta önce alt ast değerlerim 5 katına kadar çıkmıştı doktorum enginar içeren bi hap verdi bir hafta sonra normal değerlere düştü merak etme öyle bir şey olsa bile çözümü var artık stres yapma ben yaptım boş yere...

Maşallah gözünüz aydın sağlıklı uzun bir ömrü olsun bebişin

Gözünüz aydın
O kadar normal ki.. Bence hem hormonlardan hem de pandemide geçirdiğimiz hamilelikten sinirlerimiz yıprandı. Görümceni çağır gelsin temizlesin
İstersen zaman tut, sıklığını göre haber verirsin ya da hastaneye gidersin. Arada oluyorsa benim doktorum hep normal diyor

Hepinizden allah razı olsun kızlar..Sütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok zaten slikon uç ile emiyor yalancı emzik niyetine..Doyamadi ama birazdan sivi alimina başlayacağım inşallah sütüm de gelir .Darısı hepinize inşallah sağ salim kavuşun..Ikinci de olsa besincide ilk gibi mutluluk..Anlatılamaz yaşanması lazım..

Hayır canım sadece biriniz alabiliyorsunuz süt parasını grupta konuşulan da sadece annelere verilen ufak bir yardım parası
İkimize vermezler o kesinde yani ikimizde memuruzya birimize yatan nedir ne degildir onu merak ettim sadece

Yaa çok sevindim iyi olmanıza sıcak kompress ve sıvı alımı iyi gelir. Aman krem sürmeyi ihmal etme yara olmasın Stres yapma bol sıvı

Canım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.

Doğum yardımı başvurularınız için ilk olarak bebeğinizin ilgili nüfus müdürlüğüne kayıt işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Daha sonra Doğum Yardımı Başvuru Dilekçesi'ni doldurarak, şahsen veya kargo, posta yolunu kullanarak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Canım benim gözünüz aydın.. rabbim sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün insallah

Cnm genel anestezi de uyanınca ağrı oluyormu ?

Canım benim 2 haftada bir yaptım daha da yüksek çıktı her seferinde idare ettirir seni merak etme yavaş yayılıyor ama etkili oluyor baya kan ve Demir için ben her yıllardır her yıl 3 ünite alırım kronik benim vücudum üretmiyor bi bu işe yarıyor

Çok teşekkürler canım öyle yapacağım bende bilgilendirdiğin için sağol

Cnm genel anestezi de uyanınca ağrı oluyormu ?
Canım bu herkesin bünyesine göre değişiyor.kimi zor ayılıyor bulantısı falan oluyor kimi hiç anlamıyor çok rahat oluyor. Ben daha önce genel anestezi aldım hiç hiç sorun yaşamadım çok derin bir uykudan uyanmış gibiydim sen genel mi düşünüyorsun

Ah cnm yaa düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor gercekten allah yardımcımız olsun hepimizde var o tatlı şeylerden üzme kendini boswer allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…