- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 30
Benimki de tam tersi normal dogum yapamazsin dedi benik korkum zaten normal dogum yapamamak bu doktorlarda iyice sasirmis he kimi oyle diyor kimi boyle peki ferincet nekadar yukseltti kanini ?bide vucutta cabuk yayilmiyormiyormus bu ilac hastnede ole dediler banaCanım benim de 8.3 çıkmıştı 2 ünite ferincet aldım ama doktorum bana dedi ki bu değerle normal doğum yaptırabilirim ama sezaryen yaptıramam sana dedi için rahat olsun dedi normal doğuma engel değil sezeryana engel dedi çünkü her ne ameliyatı olursa olsun kan değeri belli bir seviyenin altında olduğunda ameliyat yapamazlar
Rapor cikarinca fazla odemiyormussun ben hic ucret odemedim hastaneye yattim yattigim sirada hep soledim kansizligimi saolsunlar ucretsz taktilar..Bana da dün doktorum bunu önerdi 9.8 iken ama yan etki olarak alerji yapabilir dedi benim bünyem çok alerjik olduğu için kabul etmedim. Ne kadar ücret ödediniz bunun için maliyetliymiş sanırım...
Takma kafana takma daha zaman var zaten şimdi yükseldiği kadar yükselsin bi kez daha takviye alırsın olmadi
Hayrli olsun canim Rabbim anali babali buyutsun ins.Kızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Internetten basvuru formunun ciktisini al doldur ptt ye ver adresi yazip sonra sna donus yapiyorlar gun veriyorlar paran ptt ye yatiyorCanım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.
Benim 5-6 hafta önce alt ast değerlerim 5 katına kadar çıkmıştı doktorum enginar içeren bi hap verdi bir hafta sonra normal değerlere düştü merak etme öyle bir şey olsa bile çözümü var artık stres yapma ben yaptım boş yere...Netten baktim youtubeta kadin dogumculari izleyince korktum valla oyle birsey varsa 37 38 haftalarda bebegi aliyoruz falan dedi odum koptu annemde sakin ol birsey yoktue normaldir diye kadinda benden korktu ben panik olunca
Maşallah gözünüz aydın sağlıklı uzun bir ömrü olsun bebişinKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Gözünüz aydınKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
O kadar normal ki.. Bence hem hormonlardan hem de pandemide geçirdiğimiz hamilelikten sinirlerimiz yıprandı. Görümceni çağır gelsin temizlesinKızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi tozzaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim Rabbimin gücüne gitmesin inşallah
İstersen zaman tut, sıklığını göre haber verirsin ya da hastaneye gidersin. Arada oluyorsa benim doktorum hep normal diyorBugun adet sancisi gibi agri cok hissediyorum belimden giriyo kasiklarimda baski oluyo tuvalete gitmek istiyorum surekli ve sanki kanamam olucakmis gibi hissediyorum belim agrirken bianda akintim oluyo katnimdaki sertlikse ara ara oluyo bu aralar fazla yok ama adet sancisi cok oluyi
İkimize vermezler o kesindeHayır canım sadece biriniz alabiliyorsunuz süt parasını grupta konuşulan da sadece annelere verilen ufak bir yardım parası
Yaa çok sevindim iyi olmanızaHepinizden allah razı olsun kızlar..Sütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok zaten slikon uç ile emiyor yalancı emzik niyetine..Doyamadi ama birazdan sivi alimina başlayacağım inşallah sütüm de gelir .Darısı hepinize inşallah sağ salim kavuşun..Ikinci de olsa besincide ilk gibi mutluluk..Anlatılamaz yaşanması lazım..
Canım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.
Canım benim gözünüz aydın.. rabbim sağlıkla huzurla analı babalı büyüsün insallahKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Cnm genel anestezi de uyanınca ağrı oluyormu ?Hepinizden allah razı olsun kızlar..Sütüm hala gelmedi göğüs ucum da yok zaten slikon uç ile emiyor yalancı emzik niyetine..Doyamadi ama birazdan sivi alimina başlayacağım inşallah sütüm de gelir .Darısı hepinize inşallah sağ salim kavuşun..Ikinci de olsa besincide ilk gibi mutluluk..Anlatılamaz yaşanması lazım..
Canım o ilacın etkisi biran da çıkmıyor bende öyle oldu 1 ay sonra 10a yaklaştı Dünde 11 olmuş doğuma kadar idare eder doğumdan sonra bakarsın ben 2 ünite aldım tabiDoguma bsey kalmadi keske yukselse hmen
Canım benim 2 haftada bir yaptım daha da yüksek çıktı her seferinde idare ettirir seni merak etme yavaş yayılıyor ama etkili oluyor baya kan ve Demir için ben her yıllardır her yıl 3 ünite alırım kronik benim vücudum üretmiyor bi bu işe yarıyorBenimki de tam tersi normal dogum yapamazsin dedi benik korkum zaten normal dogum yapamamak bu doktorlarda iyice sasirmis he kimi oyle diyor kimi boyle peki ferincet nekadar yukseltti kanini ?bide vucutta cabuk yayilmiyormiyormus bu ilac hastnede ole dediler bana
Aaa öyle oluyor mu posta yoluyla çok iyi o zamanInternetten basvuru formunun ciktisini al doldur ptt ye ver adresi yazip sonra sna donus yapiyorlar gun veriyorlar paran ptt ye yatiyor
Çok teşekkürler canım öyle yapacağım bende bilgilendirdiğin için sağolDoğum yardımı başvurularınız için ilk olarak bebeğinizin ilgili nüfus müdürlüğüne kayıt işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Daha sonra Doğum Yardımı Başvuru Dilekçesi'ni doldurarak, şahsen veya kargo, posta yolunu kullanarak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuruda bulunabilirsiniz.
Canım bu herkesin bünyesine göre değişiyor.kimi zor ayılıyor bulantısı falan oluyor kimi hiç anlamıyor çok rahat oluyor. Ben daha önce genel anestezi aldım hiç hiç sorun yaşamadım çok derin bir uykudan uyanmış gibiydimCnm genel anestezi de uyanınca ağrı oluyormu ?
Ah cnm yaa düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor gercekten allah yardımcımız olsun hepimizde var o tatlı şeylerdenCanım inanır mısın ben evi hergün süpürüp hergün toz alıyorum ama oturmuş bi düzenim var düzenli yapınca sorun olmuyo ama. Böyle dengesi şaşınca sinir oluyorum. Birde görümcemin evinde yardımcısı vardı çocuklar ayak altında dolanmasın diye bana gönderdi resmenMinik olsalar bıraksa anlatımda koca 8-12 yaşında çocuklar neyse oturdum ağladım içim açıldı şimdi bi tane de kahve yaptım kafa dağıtayım