Canım çok normal üzülme hamilelik daha da hassaslaştırıyor insanı ama onlar da çocuk birşey yapamıyorsun kendini yıpratma benim de üst katımda bir kız çocuğu var gece 11-12 de evde koşturuyor uykumdan sıçrayarak uyanıyorum, ağlıyorum.İnsanın zaten derdi başından aşkın oluyor en ufak bir çıt sesine bile tahammül kalmıyor.Kızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi tozzaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim Rabbimin gücüne gitmesin inşallah
Ya afedersin ama yazmadan edemiycem ne işi varmış bi sürü çocuğun doğumu bekleyen kadının evindeKızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi tozzaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim Rabbimin gücüne gitmesin inşallah
Yok canım tek sefere mahsus tek kişi alıyor zaten anne adına yatıyor para.Sen memursan uğraşmana gerek yok çalıştığın kuruma veriyormuşsun başvurunu aile ve sosyal politikalar bakanlığının sitesinde var açıklama.Bu dogum parasini iki memur alabiliyomu yani anne baba memursa ben anlamadim cunku bu sekilde alan varmi acaba sormak lazim
Canım benim çok şükür sağlıkla almışsın kucağınaKızlar ben genel anestezi ile bebeğime kavuştum..Darısı siz bekleyenlere insallah..Spinal için girdim anestezk uzmanı gıcık etti beni pek gönüllü değildi zaten 3 kere iğne için yer bulmaya calisti beni pozisyon alamadığım için suçlar gibi konuştu..Dedim vardır bunda da bir hayır genel yapın dedim..Şükürler olsun 2990 Gr 49 cm meleğim...Sütüm gelmedi henüz ama gelecek eminim...Ilk Sika Sika iki üç damla sarı su getirdim kaşıkla ağzına akıttım .Emmeye hevesli inşallah emecek kuzucugum..Bizden haberler böyle..Dualarım sizinle hayırlısı ile kavuşun inşallah..
Evet üzücü ve stresli bi andı gerçekten. Adam kesinlikle profesyonel değildi.. “Yanlış nefes aldın, kıpırdadın” sürekli böyle şeyler söyledi bana. 4.iğneyi yapmayacaktı ben ısrar ettim. Uyuştum ama bence çok başarılı bi uyuşma değildiAneztezi uzmani kendi yaotigi yada yaoamadigi igne icin dogum anini bekleyen bir anneyi nasil suclar ezik mi bunlar ya.O an ne yapio olabilor insanda buna neden olabilir.Insan olsun isini dogru yapsin ayrica herkesin farkli bende dis cektirken uyusmuyor normakde 2 vuruosa bende 5 vuruyor ne yaaobiliriz yani
Canım son haftalarını yaşıyorsun dinlenmen gerekiyor görümcenin senin çocuğuna bakması daha mantıklı yükünü hafifletmesi benim ilk çocuk evde kimse yok ve İnan şu haftaya kadar ful enerjiktim yerleri ellerimle cifleyerek sildim geçen haftaya kadar ama şuan kolumu kaldıracak gücüm yok 2 gündür yemek yapamıyorum İnan çok haklısın tatlı bir dille görümcene söyleyebilirsin yada ima edebilirsinKızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi tozzaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim Rabbimin gücüne gitmesin inşallah
Evet ya bizede sira geldi siraya dizilmeye basladik doguyor teker teker mis kokulularOhhhh ne güzel doğumlar başladı artık heyecanla giriyorum foruma hep hergün patır patır döküleceğiz sağlıkla hayırla alalım inşallah haberlerinizi
Ozaman bebekler gelince bakarız ilçemizde neredeyse hem bilgi alırız hem orda başvuru yaparızSanırım şahsen yapılıyor başvuru internet üzerinden başvuru yok.Bebeğin kimliği çıktıktan sonra bir form var onu aile sosyal politikalar il müdürlüğü veya sosyal hizmet merkezleri varmış ilçelerde oralara teslim ediyormuşsun senin yerine eşin de yapabiliyor sanırım ücreti başvuruyu takip eden bir sonraki ayın son haftası ptt den kimliğin ile alıyormuşsun.
Hayır canım sadece biriniz alabiliyorsunuz süt parasını grupta konuşulan da sadece annelere verilen ufak bir yardım parasıBu dogum parasini iki memur alabiliyomu yani anne baba memursa ben anlamadim cunku bu sekilde alan varmi acaba sormak lazim
Miniklerinize demek istedimkahvesevenkadin Z zuzuipek kızlar sağlıkla kavuşmuşsunuz mukimlerinize, sağlıkla büyütün inşallah. Huzurunuz, uykunuz, sütünüz bol olsun. Darısı bize inşallah.
Neden sendelerki canim? Dogum asamasina geldik valla ben yigenimi bile eve almiyorum cünkü cok agirlastim, hicbirseye ne sabrim var nede gücüm ogluma zor yetiyorumKızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi tozzaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim Rabbimin gücüne gitmesin inşallah
Güzel haberlerle dönersin insallah canim. Iyi yapmissin cantayi hazirlamakla valla hic belli olmuyor baksana hangi bebenin nezaman gelecegi. Topikce dökülüyoruz resmen fena oldukSelam kızlar birkaç gündür yoktum, haftasonun siklasmis sancıyla geçti, en son 10 dk da bire düştü tamam dedim doguruyorum. Sonra kalktım pilates topuyla biraz sancimi hafiflettim. Eğer biraz daha devam etseydi doktoru arayacaktım. Sonra kendiliğinden araları açıldı, ama hala devam ediyor eskiye göre çok sıklaştı, zaten akintim da inanılmaz arttı, nisan konuşulmuş valla gelmişte olabilir anlamadim çamaşırı hep renkli giymiştim
Çanta mi da hazırladım bu süreçte korkuyla ayyy hazırlamak ne zormus paketle paketle perişan oldumve bugün odemim var tombik olmuş parmaklarım şok oldum, ama kiloda hic artışım yok. Kizlarimda dogumdan cok cok az zaman once ben hep siserim.
Yarın kontrol var doktor ne diyecek bakalım.
Doktoruna bi danis bence bi baksin. Bendede var ama ara ara oluyor sürekli olmadigi icin takipteyim.Bugun adet sancisi gibi agri cok hissediyorum belimden giriyo kasiklarimda baski oluyo tuvalete gitmek istiyorum surekli ve sanki kanamam olucakmis gibi hissediyorum belim agrirken bianda akintim oluyo katnimdaki sertlikse ara ara oluyo bu aralar fazla yok ama adet sancisi cok oluyi
Insallah canim ya, cok gec kaldim ama kazasiz belasiz hazirladim bir valiz, bir bebek cantasi ancak yetti bana. Daha esime.birseyler koyulacak maske filan koymadım.daha. karton bardakta koyucam su içerken falan kullan at yaparim.dedim. salgin iyice arttı belki daha da artacak doğum zamanı. Alıştırmalık hurma badem vs koyucam gece yerim diyeGüzel haberlerle dönersin insallah canim. Iyi yapmissin cantayi hazirlamakla valla hic belli olmuyor baksana hangi bebenin nezaman gelecegi. Topikce dökülüyoruz resmen fena olduk
Canım inanır mısın ben evi hergün süpürüp hergün toz alıyorum ama oturmuş bi düzenim var düzenli yapınca sorun olmuyo ama. Böyle dengesi şaşınca sinir oluyorum. Birde görümcemin evinde yardımcısı vardı çocuklar ayak altında dolanmasın diye bana gönderdi resmenYa afedersin ama yazmadan edemiycem ne işi varmış bi sürü çocuğun doğumu bekleyen kadının evindedüşüncesizlik bu başka bisey deil söyle gelsinler temizlesinler şimdi nasıl ugrascaksin benide bu zamana kadar oyaladılar hep temizlik yapcaz elleme sakin yat flan diye bebe çıktı çıkacak kayboldular ortadan bende yavaş yavaş yapmaya çalışıyom şuan ama çok zor yani uğraşılmaz
Doguma bsey kalmadi keske yukselse hmenCanım eski sonuçlarına göre yeni sonuçların daha iyi ilaç etkisini göstermiş benim de senin gibiydi yavaş yavaş yükseliyor şimdi
İşte canım çocukları arattırıyo bende yok diyemiyorum ama işte annelerinin düşünmesi lazımNeden sendelerki canim? Dogum asamasina geldik valla ben yigenimi bile eve almiyorum cünkü cok agirlastim, hicbirseye ne sabrim var nede gücüm ogluma zor yetiyorum