2021 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini

Gözün aydın darısı bizlere inşallah

Canım benim iyi cok sukur darısı hepimize insallah

Oyy ya kocaman oldular da dogdular.Insallah hersey guzel gitsin bir an once evinize gecinSaglikla buyusun.

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah

Gozun aydin canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Yası uzun olsun bebeginin.

Masallah kuzucuga kavuştunuz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun melegin

Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün
İlk doğumumda aynı bu yaşadığını yaşadım ve 4.iğnede uyuşmuştum, anestezici hep beni suçlamıştı.. O sebeple bu sefer genel anestezi olmak istiyorum
Sütün bol olsun inşallah

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Maşaallah darısı başlarımıza benim en son 2nisan da günüm doluyor Mart annesi olurum diyordum bu gidişle Nisan anası mı olacam gelmiyor bu bebe bugünde açıl susam açıl mod

Gözün aydın CANİMMM ALLAH analı babalı büyütsün insallahhhhhhh benimde epidurali tutmadı 2.vurmuslardi

Ohhhh ne güzel doğumlar başladı artık heyecanla giriyorum foruma hep hergün patır patır döküleceğiz sağlıkla hayırla alalım inşallah haberlerinizi

Aneztezi uzmani kendi yaotigi yada yaoamadigi igne icin dogum anini bekleyen bir anneyi nasil suclar ezik mi bunlar ya.O an ne yapio olabilor insanda buna neden olabilir.Insan olsun isini dogru yapsin ayrica herkesin farkli bende dis cektirken uyusmuyor normakde 2 vuruosa bende 5 vuruyor ne yaaobiliriz yani

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun insallah

Canım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.

Kızlar bi kaç kişi psikolojikmen kötü olduğunu yazanlar olmuş ya ben iyiydim ama dünden beri çok bunaldım görümcemle aynı sitede oturuyoruz dünden beri çocukları bende kaldılar da ama görmeniz lazım süs eşyalarımla koltuktan koltuğa zıplıyorlar benim oğlum da saolsun ona aynı tempoda ben bide titiz bi insanım ve evim ful aynalı heryer el izi toz zaten eski enerjimde değilim ruh sağlığım için görmemek adına odama geçtim şimdi ağlıyorum normal mi şuan benim bu tepkim Rabbimin gücüne gitmesin inşallah

Gercekten mi ya ozel bana kanim 8.6 iken bununla normal dogum yapamazsin demisti hastanede damardan ferincet takildim 9.9 olmus ancak bu özeller adam kesmeye yer arıyor yahu
Canım benim de 8.3 çıkmıştı 2 ünite ferincet aldım ama doktorum bana dedi ki bu değerle normal doğum yaptırabilirim ama sezaryen yaptıramam sana dedi için rahat olsun dedi normal doğuma engel değil sezeryana engel dedi çünkü her ne ameliyatı olursa olsun kan değeri belli bir seviyenin altında olduğunda ameliyat yapamazlar

Canım bende baktım da aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapılıyor diyor acaba internetten yapılabiliyor mu bende yeni öğrenmiş oldum bilmiyordum.
Sanırım şahsen yapılıyor başvuru internet üzerinden başvuru yok.Bebeğin kimliği çıktıktan sonra bir form var onu aile sosyal politikalar il müdürlüğü veya sosyal hizmet merkezleri varmış ilçelerde oralara teslim ediyormuşsun senin yerine eşin de yapabiliyor sanırım ücreti başvuruyu takip eden bir sonraki ayın son haftası ptt den kimliğin ile alıyormuşsun.

Gözün aydin canim. Allah anali babali büyütsün cok sevindim ikinizinde iyi olmasina darisi bizim basimiza. Kokla bizim yerimizede mis kokuluyu

Bu dogum parasini iki memur alabiliyomu yani anne baba memursa ben anlamadim cunku bu sekilde alan varmi acaba sormak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…