- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
Dua ediyorum senin için, hepimiz için. Korkma artık kendilerini kurtardılarTakibini yapcaklar önce canım duruma göre alırız dedi. İnşallah hakkımız da hayırlısı olsun bakalım
Hayirlisi neyse o olsun.Biz bilemiyoruz.Kilosu vs cok iyi masallah.topigin ilk bebegi olacak mi bakalimTeşekkür ederim canımm. Zaten düşük ilerlerse almazlar sanırım bakalım
İnşallah sağlıklısı ne ise öyle ilerler canım senin için de bebiş için de dualarım seninleTakibini yapcaklar önce canım duruma göre alırız dedi. İnşallah hakkımız da hayırlısı olsun bakalım
Canım ben misafir kabul etmeyeceğim dediğin gibi çekirdek aile dışında. Kendi anne babam zaten uzaktan gelecekler burda bir yere çıkma durumları olmaz. Kayınvalidem de dikkat eder ama benim kayınpeder gezmeyi sever onu da tatlı dille uyarmayı düşünüyorum doğumdan sonra. Eşin de bir yerde haklı çünkü özellikle yaşları ileriyse laf anlatmak hiç kolay olmuyor maalesef ama bu sefer durumumuz farklı herkes dikkat edecek etmeyen de gelmeyecekBu arada kafamda bir soru var kızlar? Misafir kabul edecek misiniz? Nasıl bir tutum sergilemeyi düşünüyorsunuz? Ben 20 gün en azından dikkat etmeleri koşulu ile kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse gelsin istemiyorum. Ya korona olmasa da çevremde çok gördüm küçücük çocuğu düşünmeden ziyarete gidip hasta eden insan. Bizim ailelerimize gelince de annem zaten bir, iki hafta bizimle kalacak. O yüzden öncesinde de dikkat edecek, ben yine de ondan rica edeceğim. Eşimin ailesi hiç dikkat etmiyor, cenaze yemekleri, hasta ziyaretleri, toplu taşımalar falan geziyorlar. İçim hiç rahat değil. Eşime söyledim, eşim her koyun kendi bacağından asılır, kaç yaşındalar kendileri düşünsünler dedi. Ne olursa olsun çekirdek ailelerimizi kabul etmeli miyiz?
Benim bebeğim 35. Haftada geliyor. Bakım için yardımcı olacaklar dışında uzun bir süre kimseyi eve almayı düşünmüyordum zaten pandemi de tam bahanem oldu. Direk doktorumuz tembihledi diyip topu doktora atacağım.Bu arada kafamda bir soru var kızlar? Misafir kabul edecek misiniz? Nasıl bir tutum sergilemeyi düşünüyorsunuz? Ben 20 gün en azından dikkat etmeleri koşulu ile kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse gelsin istemiyorum. Ya korona olmasa da çevremde çok gördüm küçücük çocuğu düşünmeden ziyarete gidip hasta eden insan. Bizim ailelerimize gelince de annem zaten bir, iki hafta bizimle kalacak. O yüzden öncesinde de dikkat edecek, ben yine de ondan rica edeceğim. Eşimin ailesi hiç dikkat etmiyor, cenaze yemekleri, hasta ziyaretleri, toplu taşımalar falan geziyorlar. İçim hiç rahat değil. Eşime söyledim, eşim her koyun kendi bacağından asılır, kaç yaşındalar kendileri düşünsünler dedi. Ne olursa olsun çekirdek ailelerimizi kabul etmeli miyiz?
Yani bugün doğum olsa dün toplu cenaze yemeğine katılmış kayınvalidemi ve kayınpederimi kabul edemem mesela, yazık günah küçücük bebeğe de. Neyse eşim benden daha evhamlı zaten. Bebek anne karnına düştüğünden beri o gelmez, bu gelmez, şu zaman gelirler diyip duruyordu.İnşallah sağlıklısı ne ise öyle ilerler canım senin için de bebiş için de dualarım seninle
Canım ben misafir kabul etmeyeceğim dediğin gibi çekirdek aile dışında. Kendi anne babam zaten uzaktan gelecekler burda bir yere çıkma durumları olmaz. Kayınvalidem de dikkat eder ama benim kayınpeder gezmeyi sever onu da tatlı dille uyarmayı düşünüyorum doğumdan sonra. Eşin de bir yerde haklı çünkü özellikle yaşları ileriyse laf anlatmak hiç kolay olmuyor maalesef ama bu sefer durumumuz farklı herkes dikkat edecek etmeyen de gelmeyecek
Ya ben ufacık çocuğa uçuk bulaştırıp hastanelik yapan akraba duydum, gördüm arkadaşlarımda. Gerçekten pandemi olmadan önce bile insanlar dikkatsiz ve bencil davranıyordu. Şimdi doğum yaklaştıkça korkuyorum. Bir arkadaşımın bebeği 10 günlükken hastalandı, grip olan akrabaları ziyarete gelmiş çünkü aman bir şey olmaz diye düşünmüş. Bi de yine bi arkadaşımda duydum öyle gelen misafirden hasta olup çocuk üç gün yoğun bakımda kalmış. Hele el öpme olayına o kadar sinirleniyorum ki bebek zaten en çok elini götürüyor ağzına.Benim bebeğim 35. Haftada geliyor. Bakım için yardımcı olacaklar dışında uzun bir süre kimseyi eve almayı düşünmüyordum zaten pandemi de tam bahanem oldu. Direk doktorumuz tembihledi diyip topu doktora atacağım.
Kaygılarını anlayabiliyorum. Ben o konuda rahatım çevremde kına kızı gibi gezen tipler yok olan birkaç lüzumsuz yakın var onların da zaten bebeğimden haberi yokYani bugün doğum olsa dün toplu cenaze yemeğine katılmış kayınvalidemi ve kayınpederimi kabul edemem mesela, yazık günah küçücük bebeğe de. Neyse eşim benden daha evhamlı zaten. Bebek anne karnına düştüğünden beri o gelmez, bu gelmez, şu zaman gelirler diyip duruyordu.
Ya ben ufacık çocuğa uçuk bulaştırıp hastanelik yapan akraba duydum, gördüm arkadaşlarımda. Gerçekten pandemi olmadan önce bile insanlar dikkatsiz ve bencil davranıyordu. Şimdi doğum yaklaştıkça korkuyorum. Bir arkadaşımın bebeği 10 günlükken hastalandı, grip olan akrabaları ziyarete gelmiş çünkü aman bir şey olmaz diye düşünmüş. Bi de yine bi arkadaşımda duydum öyle gelen misafirden hasta olup çocuk üç gün yoğun bakımda kalmış. Hele el öpme olayına o kadar sinirleniyorum ki bebek zaten en çok elini götürüyor ağzına.
Hiç endişelenme once düşürmeye çalışırlar, normale dönerse çıkış verirler. Bir kez yukselmeyle almıyorlar doğuma hemen.
Aksi olsa bile senin haftan bayagi ileride, zaten bebek kurtarmış kendini, sağlıkla kavuşursunuz. Dualarımız seninle canım, fırsatın olursa bizi de haberdar et canım.
Canim hic stres yapma insallah hersey guzel.olacak bebislerimiz buyudu sukur allah yardimcin olsun
Geçmiş olsun canım muhtemelen düşecektir düşmese bile herkesin dediği gibi haftalar ilerledi Allahın izniyle doğum olsa bile sıkıntı olmayacaktırSimdi nasılsın normale döndü mü tansiyon
Maşallahı var zaten oğlusun canm hiç sıkma canını erkenden kavuşursunuz işte fena mihayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağ salim olsunlarda varsın erken gelsinler
Hamilelik öncesi var mıydı böyle bir problem. Bende korkuyorum hergün ölçüyorum. Şuana kadar küçüğü 84-85 i büyüğüde 133-134 ü geçmedi. Tetikte bekliyorum ama benim önceden de yükseliyordu. Umarım bende o haftaları görebilirim. Bence endişelenmeyin maşallah hem kilosu iyi beveğinizin hem de haftası
Dua ediyorum senin için, hepimiz için. Korkma artık kendilerini kurtardılar
Kızlar protein kaçağı çıkmadığı için yatış vermedi. Hasta yatışı kabul etmedi yazıyorum dedi. Bende dedim evde ölçüyorum yüksek çıkmıyor diye oda heycandan stresden olabilir dedi. Baş ağrısı,göz kararması bebeğin hareketlerinde azalma olursa gel hemen acile dedi evde takip etcem yine. Haftaya tekrar kontrolHayirlisi neyse o olsun.Biz bilemiyoruz.Kilosu vs cok iyi masallah.topigin ilk bebegi olacak mi bakalim
Canım okudum ama yazamadim çok şükür onla geçmiş olsun dikkat etKızlar protein kaçağı çıkmadığı için yatış vermedi. Hasta yatışı kabul etmedi yazıyorum dedi. Bende dedim evde ölçüyorum yüksek çıkmıyor diye oda heycandan stresden olabilir dedi. Baş ağrısı,göz kararması bebeğin hareketlerinde azalma olursa gel hemen acile dedi evde takip etcem yine. Haftaya tekrar kontrolbebeğim şuan normal doğum gözüküyor ama kilosu fazla olursa alabiiriz dedi beklicez biraz daha bakalım. Çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için hastane de yatma fikri insanı geriyo ister istemez
Cok sükür masallh sen yine evde de dikkat et cnmKızlar protein kaçağı çıkmadığı için yatış vermedi. Hasta yatışı kabul etmedi yazıyorum dedi. Bende dedim evde ölçüyorum yüksek çıkmıyor diye oda heycandan stresden olabilir dedi. Baş ağrısı,göz kararması bebeğin hareketlerinde azalma olursa gel hemen acile dedi evde takip etcem yine. Haftaya tekrar kontrolbebeğim şuan normal doğum gözüküyor ama kilosu fazla olursa alabiiriz dedi beklicez biraz daha bakalım. Çok teşekkür ederim hepinize destekleriniz için hastane de yatma fikri insanı geriyo ister istemez
Çok sağol canım❤Canım okudum ama yazamadim çok şükür onla geçmiş olsun dikkat et
Cok sevindim canim insallah böyle devam ederde biraz daha bekler saglikla gelir prensesAynen ben tansiyon nasılsa düşük diyordum ama doktorlarım uyarmıştı zaten böyle olması gerekiyor panik yapma dedi şu an aspirini bıraktım 4-5 gün geçmesini bekliyor tek korkumuz bende hellp sendromu oluşması ama tahliller iyi geldi karaciğer enzimlerim hala normal ama
Bende bugün gücümü toplayip kiyafetleri yikamaya basladim yarinda ütüler yerlestiririm. Hastane cantamida hazirladimmi tamamdir 2 hafta sonrada bebegimi kucagima alir gelirim insallah.Valla bennde sona bıraktım benimle hamile kalan arkadaşım kuzenim hep bana diyordu hazırla kenarda dursun diye. Bu hafta durumum boyle olunca annem geldi yaptı hepsini, bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme zevkine erisemedim yani öyle yattigim yerden izledimhaliniz varken yapın hemen
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin?Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak
Benim annem ve kiz kardesim gelecek, kv kp türkiyede zaten gelemesinler diye dua ediyorum koronayi birak kv günde 5 paket sigara iciyo ve hicbir tedbir almadan oglumu öpüyor kucaklarina aliyorlardi les gibi sigara kokuyordu yavrum, kolonya sürün sakiz atin agziniza deyince kiyametler kopuyordu, bizim oglumuz sigaranin dumanin icinde ickiyle büyüdü diye. o yüzden cok sinir bozucu hareketleri oldugu icin insallah gelemezlerde buu sefer lohusaligimi anneligimi yasarim. Esimin burada yasayan ailesi hepsi cok düsünceli vede gelmezler cünkü hamile oldugumu ögrendiklerinde bile ne olur ne olmaz diye uzak durdular oglumu mesafeli sevdiler doguma gelmezler diye düsünüyorum. Ama canim sen nekadar gelmeyin desende inatla gelirler illaki, o yüzden kendini ve bebegini korumaya calis öptürme. Bende öyle yapacagim.Bu arada kafamda bir soru var kızlar? Misafir kabul edecek misiniz? Nasıl bir tutum sergilemeyi düşünüyorsunuz? Ben 20 gün en azından dikkat etmeleri koşulu ile kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimse gelsin istemiyorum. Ya korona olmasa da çevremde çok gördüm küçücük çocuğu düşünmeden ziyarete gidip hasta eden insan. Bizim ailelerimize gelince de annem zaten bir, iki hafta bizimle kalacak. O yüzden öncesinde de dikkat edecek, ben yine de ondan rica edeceğim. Eşimin ailesi hiç dikkat etmiyor, cenaze yemekleri, hasta ziyaretleri, toplu taşımalar falan geziyorlar. İçim hiç rahat değil. Eşime söyledim, eşim her koyun kendi bacağından asılır, kaç yaşındalar kendileri düşünsünler dedi. Ne olursa olsun çekirdek ailelerimizi kabul etmeli miyiz?
İyiyim canıımm protein kaçağı olmadığı için yatış yapmadık takipte kalcamCok gecmis olsun canim simdi nasilsin?
Geçmiş oldun maşallah ne güzel büyümüş.. Hayırlısı ile gelsin hayırlı zamanda..Takibini yapalım hastanede dedi duruma göre alırız dedi 3.5 kilo olmuş zaten. Hakkımda hayırlısı normal doğum istiyordum ama nasipte ne varsa o
Ay kv ve kp Türkiye’de mahsur kalmamış mıydı?Benim annem ve kiz kardesim gelecek, kv kp türkiyede zaten gelemesinler diye dua ediyorum koronayi birak kv günde 5 paket sigara iciyo ve hicbir tedbir almadan oglumu öpüyor kucaklarina aliyorlardi les gibi sigara kokuyordu yavrum, kolonya sürün sakiz atin agziniza deyince kiyametler kopuyordu, bizim oglumuz sigaranin dumanin icinde ickiyle büyüdü diye. o yüzden cok sinir bozucu hareketleri oldugu icin insallah gelemezlerde buu sefer lohusaligimi anneligimi yasarim. Esimin burada yasayan ailesi hepsi cok düsünceli vede gelmezler cünkü hamile oldugumu ögrendiklerinde bile ne olur ne olmaz diye uzak durdular oglumu mesafeli sevdiler doguma gelmezler diye düsünüyorum. Ama canim sen nekadar gelmeyin desende inatla gelirler illaki, o yüzden kendini ve bebegini korumaya calis öptürme. Bende öyle yapacagim.