2021 Nisan Anneleri

aynen canim artik keyifleri bilir, gelmek isterlerse gelebilirler. Benimki 2 hafta daha gelmesin hicbir hazirligim yok 🤭 Burda her yer yeni acildi ohal vardi. Elbise dolabi alip kiyafetleri yikayip ütüleyip yerlestirmem lazim. Sona dogru biraktim korona illeti yüzünden bisi yapamadim.
Valla bennde sona bıraktım benimle hamile kalan arkadaşım kuzenim hep bana diyordu hazırla kenarda dursun diye. Bu hafta durumum boyle olunca annem geldi yaptı hepsini, bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme zevkine erisemedim yani öyle yattigim yerden izledim 😪 haliniz varken yapın hemen 😀

Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak :KK43:
Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkma zaten doğum zamanımız gelmiş artık neredeyse sana ediyorum bol bol sende bizi habersiz bırakma

Canım benim çok geçmiş olsun hiç korkma zaten doğum zamanımız gelmiş artık neredeyse sana ediyorum bol bol sende bizi habersiz bırakma
Takibini yapalım hastanede dedi duruma göre alırız dedi 3.5 kilo olmuş zaten. Hakkımda hayırlısı normal doğum istiyordum ama nasipte ne varsa o

Tansiyonum 153/100 çıktı hastanede doktor yatış verelim dedi kan idrar aldı ekg çektirdim öğleden sonra belli olcak :KK43:
Çok geçmiş olsun. Haftan da bebeğin kilosu da çok iyi maşallah, doğum olursa hiç üzülme. Belki de kontrol altına alırlar biraz daha bekletirler.

Hiç endişelenme once düşürmeye çalışırlar, normale dönerse çıkış verirler. Bir kez yukselmeyle almıyorlar doğuma hemen.
Aksi olsa bile senin haftan bayagi ileride, zaten bebek kurtarmış kendini, sağlıkla kavuşursunuz. Dualarımız seninle canım, fırsatın olursa bizi de haberdar et canım.

Ayy iyi bari cnm ya sevindim bak smdi :KK30: bide bu aletle arka arkaya iki kere ölçünce birinciyle ikinci hep çok farklı cikiyo ikinci daha düşük oluyo neden acaba
Genelde öyle oluyor ilk ölçümden bi 5 dk sonra dinleniyor vücut sakinleşiyor zaten ortalamasını alın diyorlar aslında benim de öyle hep
Üzülme hemen almaz sezeryanla takip ederler ben de haftasonu hastanede yattım tansiyon yüzünden şimdi takip ediyorum evde hastane de olman daha iyi tansiyon düşmezse de bebeğinin maşallahı var haftan iyi bebişine kavuşmuş olursun

Canım kadınlar, gününüz, günümüz kutlu olsun. Hakkımızın yenmediği, sorgulanmadığımız, özgürce güldüğümüz, güzel çalışma şartlarına sahip olduğumuz, şiddeti çevremizden dahi duymadığımız, kız çocuklarımızın özgür ve mutlu, erkek çocuklarımızın kadınlara saygılı birer birey olduğu güzel günler görürüz umarım.

Canim hic stres yapma insallah hersey guzel.olacak bebislerimiz buyudu sukur allah yardimcin olsun

Geçmiş olsun canım muhtemelen düşecektir düşmese bile herkesin dediği gibi haftalar ilerledi Allahın izniyle doğum olsa bile sıkıntı olmayacaktır 😇🙏🏻 Simdi nasılsın normale döndü mü tansiyon

Takibini yapalım hastanede dedi duruma göre alırız dedi 3.5 kilo olmuş zaten. Hakkımda hayırlısı normal doğum istiyordum ama nasipte ne varsa o
Maşallahı var zaten oğlusun canm hiç sıkma canını erkenden kavuşursunuz işte fena mi :KK200: hayırlısı olsun hakkımızda inşallah sağ salim olsunlarda varsın erken gelsinler

Hamilelik öncesi var mıydı böyle bir problem. Bende korkuyorum hergün ölçüyorum. Şuana kadar küçüğü 84-85 i büyüğüde 133-134 ü geçmedi. Tetikte bekliyorum ama benim önceden de yükseliyordu. Umarım bende o haftaları görebilirim. Bence endişelenmeyin maşallah hem kilosu iyi beveğinizin hem de haftası🧿

X