2021 Nisan Anneleri

5 yıllık dr serüvenim var adını duysam içim kalkıyor artık. 2 aşılama denemem var. Bir dış gebelik ve 21 haftalık kaybım var.
Hamile kalıncaya kadar gitmicem bende.
Hsg çekildim 3 defa,perde vardı rahmimde histeroskopi oldum.
🤷‍♀️böyle yani. Birde nerdeyse hergünü değerlendirdik. Yumurtlama olduysa tutmuştur inşallah
Anladım canım ben de kime anlatıyorum desene 🙈 inşallah bu ay iyi haberleri alırsın canım dualarım seninle 🌸

Yumurta takibi yapmadım. Bu ay çok ümidim de yoktu. Yumurtadigimi hissetmedim ben de o yüzden bu aydan ümidi kesmiştim. Yani bilmiyorum erken mi yumurtladim geç mi. Regl tarihinde kan testinde beta 531 çıktı. Bir de bugün kan verdim perşembe doktora gidicem diye. Onun sonucu da yarın çıkacak. Bakalım artik. Kan verdiğim doktor geçen hafta korkuttu biraz beni. İki gün sonra git doktora dış gebelik mi değil mi diye baksinlar falan dedi. Korktum açıkçası. Ama erken olduğunu düşündügum için de gitmedim. O yüzden de biraz sabirsizligim var
Niye hemen dış gebelik diyolar anlamıyorum bende bnmde adet günü 849du muhtemelen seninde erken döllenme oldu o zman tabii ikiz deilse 😁😊 görünme ihtimali yüksek yani hiç stres yapma

Kızlar iyi akşamlar belirtilerinizi sormuştum ama pek yazan olmadı.Adetten önce sonra belirti yaşayanlar yazabilir mi? En ince ayrıntısına kadar yazabilirsiniz. Akıntı göğüsler vücut ısısı farketmez hepsini yazın 😶 yarın adet olmazsam kan vericem ama cumartesi adete birgün kala yağtığım idrar testi negatifti. 2 gün geciktim ama geçen ay 3 gün gecikmeyle olmuştum güvenemiyorum bu yüzden.
Benim göğüslerim inanılmaz şişmişti şuan da aynen devam ediyor. Kasık ağrısı regl ağrısına benzer sancı Da oldu bir kaç gün tam regl günü de oldu hatta geliyor demiştim

Arkadaşlar iğne olanlara soruyorum.olğum an değil asıl akşam ağrısı oluyor yukarı doğru yayıldı.sizde de oldu mu?kız yaparken yakacak ilacı veriyorum derin nefes alın dedi ama öyle aman aman bir yanma olmadı hani.sonrasında akşam ağrı başladı o çevrede.çok ilginç:KK64:
Önceki hamileliğimde çok oldum o ignelerden sorunlu bi hamilelikteli benimki aşırı derece de yanma ve beze oluyordu resmen dağılmıyordu ilaç buz koyardık masaj yapardık günler sonra dağıldıkca ağrısı hafiflerdi. Adını hatırlamıyorum iğnenin ama.

Anladım canım Allah bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah. Benimde bugün bir haftadır ayaklarım içten içe yanıyor. Dokununca sıcak değil ama sanki alev var içinde. Akıntın şimdi var mı ? Benim lavaboya gittikçe görüyorum sarı mı beyazmı anlamadım ama afedersin yapışkan. Geçen ay beyaz krem gibiydi. Hayırlısıyla inşallah vardır. Yarın olmazsam kan vericem duanı eksik etme ❤
Çok nadir var bide çok yurursem ayakta kalırsam oluyor. Önceki akıntılara göre daha koyu ve yapışkan

Benim göğüslerim inanılmaz şişmişti şuan da aynen devam ediyor. Kasık ağrısı regl ağrısına benzer sancı Da oldu bir kaç gün tam regl günü de oldu hatta geliyor demiştim
Ya canım geçen ay benimde öyle oldu yeşil damarlar göründü regl oldum inanamadım bhcgye baktırdım kimyasalmıydı acaba diye . Düşün o kadar netti belirtiler. O yüzden bu ay takılmicam dedim yine değişik belirtiler var.

Kızlar iyi akşamlar belirtilerinizi sormuştum ama pek yazan olmadı.Adetten önce sonra belirti yaşayanlar yazabilir mi? En ince ayrıntısına kadar yazabilirsiniz. Akıntı göğüsler vücut ısısı farketmez hepsini yazın 😶 yarın adet olmazsam kan vericem ama cumartesi adete birgün kala yağtığım idrar testi negatifti. 2 gün geciktim ama geçen ay 3 gün gecikmeyle olmuştum güvenemiyorum bu yüzden.
Bende pek belirti fln olmadi sanırım yda ben farketmedim bilmiyorum adetten önce lekelenmelerin vardi 1 hafta sürdü lekelenmeden 1 gün önce pembe leke olmuştu yoğun akinti şekilde fındık boyunda biseydi🙄 adetten sonra göğüslerim başladı şişmeye şuan sis ve agrililar karnım çok gergin ve şişkin sanırım gaz flan birikmesi oldu..ateşim var gbi hissediyorum daha sıcağım ama derecem yok ölçemiyorum o yüzden kesin diyemem..ara ara bel ve kasık ağrısı oluyo ama çok fazla deil..istahim bi aciliyo bi kapaniyo bazen midem bulamiyo çok hafif bazen hicbiseyim olmuyo..aklıma gelenler bunlar saçma sapan hallerdeyim yani inşallah pozitif sonuç alırsın

Bende pek belirti fln olmadi sanırım yda ben farketmedim bilmiyorum adetten önce lekelenmelerin vardi 1 hafta sürdü lekelenmeden 1 gün önce pembe leke olmuştu yoğun akinti şekilde fındık boyunda biseydi🙄 adetten sonra göğüslerim başladı şişmeye şuan sis ve agrililar karnım çok gergin ve şişkin sanırım gaz flan birikmesi oldu..ateşim var gbi hissediyorum daha sıcağım ama derecem yok ölçemiyorum o yüzden kesin diyemem..ara ara bel ve kasık ağrısı oluyo ama çok fazla deil..istahim bi aciliyo bi kapaniyo bazen midem bulamiyo çok hafif bazen hicbiseyim olmuyo..aklıma gelenler bunlar saçma sapan hallerdeyim yani inşallah pozitif sonuç alırsın
İnşallah canım sağol.
Daha önce iki hamilelik geçirdim her ikisindede göğüs ağrım vardı iç çamaşırı değse sızlardı. Geçen ayda öyleydi olmadı. Mide küçültme ameliyatı oldum ondan sonra her şey değişti galiba yeni bir vücudum var.
Regl yoğunluğu belirtileri de değişti.
Bu yüzden herkese soruyorum en ufak bir şey umut veriyor. İnşallah yarın buraya hamileyim yazmak nasip olur ❤🤲

İnşallah canım sağol.
Daha önce iki hamilelik geçirdim her ikisindede göğüs ağrım vardı iç çamaşırı değse sızlardı. Geçen ayda öyleydi olmadı. Mide küçültme ameliyatı oldum ondan sonra her şey değişti galiba yeni bir vücudum var.
Regl yoğunluğu belirtileri de değişti.
Bu yüzden herkese soruyorum en ufak bir şey umut veriyor. İnşallah yarın buraya hamileyim yazmak nasip olur ❤🤲
Ah cnm öyle farklı oluyorki herşey benm 9. Gebelik bu hiçbiri birbirine benzemiyo 🤧 kilo değiştikçe tepkiler degisiyo cidden inşallah pozitif görürsün yarın 🤲

Ah cnm öyle farklı oluyorki herşey benm 9. Gebelik bu hiçbiri birbirine benzemiyo 🤧 kilo değiştikçe tepkiler degisiyo cidden inşallah pozitif görürsün yarın 🤲
İnşallah. 9. mu? Kayıpların var galiba seninde. Allah sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.

Eşimin iş yerinde 4 kişi çalışıyorlar ve korona olmus arkadaşı Allahım nolur bizdahil.kimseye bulaşmasın 😔
Allah korusun kimseye bulaşmasın inşallah sen bağışıklığını güçlendirmeye çalış bu dönemde selenyum çinko c vitamini içeren şeylerle beslen kendini korumaya al inşallah size uğramaz

X