2021 Nisan Anneleri

Kızlar iyi akşamlar belirtilerinizi sormuştum ama pek yazan olmadı.Adetten önce sonra belirti yaşayanlar yazabilir mi? En ince ayrıntısına kadar yazabilirsiniz. Akıntı göğüsler vücut ısısı farketmez hepsini yazın 😶 yarın adet olmazsam kan vericem ama cumartesi adete birgün kala yağtığım idrar testi negatifti. 2 gün geciktim ama geçen ay 3 gün gecikmeyle olmuştum güvenemiyorum bu yüzden.

Kızlar iyi akşamlar belirtilerinizi sormuştum ama pek yazan olmadı.Adetten önce sonra belirti yaşayanlar yazabilir mi? En ince ayrıntısına kadar yazabilirsiniz. Akıntı göğüsler vücut ısısı farketmez hepsini yazın 😶 yarın adet olmazsam kan vericem ama cumartesi adete birgün kala yağtığım idrar testi negatifti. 2 gün geciktim ama geçen ay 3 gün gecikmeyle olmuştum güvenemiyorum bu yüzden.
Ben gebelik bekliyorum henüz test yapmadım. Sebepsizce gazım var ve normalde hiç ter kokmamama ragmen kendi kokum beni rahatsız ediyor. Kızım ve eşim kokmadıgımı söylüyor ama net olarak ter kokuyorum :110::110::110:

Ben bel agrisi. Hafif sanci ve çok hafif göğüs uçlarında ağrı yaşadım. Bunun dışında hiçbir belirtim yoktu. Akıntım hiç olmadı hala da yok mesela.

Ben gebelik bekliyorum henüz test yapmadım. Sebepsizce gazım var ve normalde hiç ter kokmamama ragmen kendi kokum beni rahatsız ediyor. Kızım ve eşim kokmadıgımı söylüyor ama net olarak ter kokuyorum :110::110::110:
İnşallah vardır canım. Ben daha önce hamile kaldım maalesef ikisinide kaybettim. Geçen ay kesin hamileyim diyordum olmadı o yüzden bu ay olanlarada güvenemitorum

Ben bel agrisi. Hafif sanci ve çok hafif göğüs uçlarında ağrı yaşadım. Bunun dışında hiçbir belirtim yoktu. Akıntım hiç olmadı hala da yok mesela.
Hayırlısıyla kucağında göstersin Rabbim. Duanı eksik etme inşallah vardır benimde. 6 yıl olacak nerdeyse 2 defa kaybettim biri 21 haftalıktı. Bu yüzden çok istiyorum. Anne olmak için mide küçültme ameliyatı oldum. Allah nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

İyi akşamlar canım. Benim adetten önce hiç karın ve bel ağrım olmazdı ama bu ay adetime bir kaç gün varken bazı günler bel ve karın ağrısı yaşadım. Onun dışında normalde adetten önceki günler akıntım biterdi ancak bu ay beyaz akıntım devam etti. Ben de her ay acaba mı diye adet günüme kadar meraktan ölüyordum ve bu ay da pek ihtimal vermiyordum açıkçası ama çok şükür bat günümde test yaptım ve çift çizgi gördüm. İnşallah Ağustos ayı sana da uğurlu gelir☺️ Dualarının karşılığını bu ay alırsın 🙏🏻🙏🏻

İyi akşamlar canım. Benim adetten önce hiç karın ve bel ağrım olmazdı ama bu ay adetime bir kaç gün varken bazı günler bel ve karın ağrısı yaşadım. Onun dışında normalde adetten önceki günler akıntım biterdi ancak bu ay beyaz akıntım devam etti. Ben de her ay acaba mı diye adet günüme kadar meraktan ölüyordum ve bu ay da pek ihtimal vermiyordum açıkçası ama çok şükür bat günümde test yaptım ve çift çizgi gördüm. İnşallah Ağustos ayı sana da uğurlu gelir☺ Dualarının karşılığını bu ay alırsın 🙏🏻🙏🏻
Cevap verdiğin için sağol canım.inşallah banada nasip olur. Her ay takip edince farkı anlamışsındır. Akıntı benimde geçen aya göre farklı sarı mı beyazmı anlamıyorum ama yapışkan gibi. Yumurtlama akıntısı şeffaf yapışkan bu koyu hali.

Cevap verdiğin için sağol canım.inşallah banada nasip olur. Her ay takip edince farkı anlamışsındır. Akıntı benimde geçen aya göre farklı sarı mı beyazmı anlamıyorum ama yapışkan gibi. Yumurtlama akıntısı şeffaf yapışkan bu koyu hali.
İnşallah güzel haberi alacağın ay bu aydır canım. Bu arada ben ilk kez bu ay doktorda yumurtlama takibi yaptırmıştım onun da çok faydası oldu çünkü telefondaki programda 19 Temmuz yumurtlama derken 20 temmuzda benim yumurtam daha yeni oluşuyordu. Eğer denemediysen doktordan yardım almanı da tavsiye ederim ☺️😍

Hayırlısıyla kucağında göstersin Rabbim. Duanı eksik etme inşallah vardır benimde. 6 yıl olacak nerdeyse 2 defa kaybettim biri 21 haftalıktı. Bu yüzden çok istiyorum. Anne olmak için mide küçültme ameliyatı oldum. Allah nasip eder inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar
Çok teşekkür ederim güzel duan için. Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin sana da isteyen herkese de inşallah.

Vücut ısım nasıl arttı o gece 2 kez üst üste duş aldım yinede banamisin demedi ev serin ama ben cayır cayırdim. Sabahında rüyamda pozitif gördüm kalktım yaptım ve silik çizgi. Birde 2 gün öncesi akıntımda çok ince bir kan gördüm dedim tahriş falan oldu yol yürüdüm diye ama yerleşmeymiş

İnşallah güzel haberi alacağın ay bu aydır canım. Bu arada ben ilk kez bu ay doktorda yumurtlama takibi yaptırmıştım onun da çok faydası oldu çünkü telefondaki programda 19 Temmuz yumurtlama derken 20 temmuzda benim yumurtam daha yeni oluşuyordu. Eğer denemediysen doktordan yardım almanı da tavsiye ederim ☺😍
5 yıllık dr serüvenim var adını duysam içim kalkıyor artık. 2 aşılama denemem var. Bir dış gebelik ve 21 haftalık kaybım var.
Hamile kalıncaya kadar gitmicem bende.
Hsg çekildim 3 defa,perde vardı rahmimde histeroskopi oldum.
🤷‍♀️böyle yani. Birde nerdeyse hergünü değerlendirdik. Yumurtlama olduysa tutmuştur inşallah

Vücut ısım nasıl arttı o gece 2 kez üst üste duş aldım yinede banamisin demedi ev serin ama ben cayır cayırdim. Sabahında rüyamda pozitif gördüm kalktım yaptım ve silik çizgi. Birde 2 gün öncesi akıntımda çok ince bir kan gördüm dedim tahriş falan oldu yol yürüdüm diye ama yerleşmeymiş
Anladım canım Allah bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günüde göstersin inşallah. Benimde bugün bir haftadır ayaklarım içten içe yanıyor. Dokununca sıcak değil ama sanki alev var içinde. Akıntın şimdi var mı ? Benim lavaboya gittikçe görüyorum sarı mı beyazmı anlamadım ama afedersin yapışkan. Geçen ay beyaz krem gibiydi. Hayırlısıyla inşallah vardır. Yarın olmazsam kan vericem duanı eksik etme ❤

Değerine bağlı birazda ben erken yumurtladım ondan görünmüşte olabilir erkenden görünmese de telaş yapma sen yinede 😊
Yumurta takibi yapmadım. Bu ay çok ümidim de yoktu. Yumurtadigimi hissetmedim ben de o yüzden bu aydan ümidi kesmiştim. Yani bilmiyorum erken mi yumurtladim geç mi. Regl tarihinde kan testinde beta 531 çıktı. Bir de bugün kan verdim perşembe doktora gidicem diye. Onun sonucu da yarın çıkacak. Bakalım artik. Kan verdiğim doktor geçen hafta korkuttu biraz beni. İki gün sonra git doktora dış gebelik mi değil mi diye baksinlar falan dedi. Korktum açıkçası. Ama erken olduğunu düşündügum için de gitmedim. O yüzden de biraz sabirsizligim var

X