2021 Nisan Anneleri

Canım geçmiş olsun kanama yaşayıp kucagına alan cok ama doktorların mantıgı sağlıksızsa ne yapsak düşer oluyo o nedenlede ilk haftalarda her doktor hemen hemen aynı davranıyo. Benimde lekeler oldugunda sana davrandıgı gibi davrandılar progesteronu ben sordum istersen kullan dediler ama benimki kahve lekelerdi. Bekleyip görüceksin başka doktorada gitsen yine aynı şeyleri yapıp söyleyecek
Gönlümüze göre olur umarım hersey

Kızlar benim mide yanmaM çok yaa aşırı halsizim siz napıyosunuz ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne sudan hiç bişeyden zevk almıyorum aç desen değilim tok desen değilim fenayım
Al benden de o kadar 🤦‍♀️ ağzımın tadı yok. Bulantı geçsin diye yiyorum yedikçe bulanıyor. Kilo aldığımla kaldım 🙈

Usg resimlerinizi gördüm kızlar nasıl güzeller maşallah demekten ağzım yoruldu bayıldım valla darısı başımıza bizimde 🥰🥰 benm resmi vermedi hain adam elim boş kaldı cuma bi şekilde alicam ama bende paylaşmak istedim 😂😂😂

Merhaba kızlar, 6+3 oldum 5 gün önce ufak bi kan gelmişti işteyken. Raporluyum bu süreçte evde yatış verdi doktorum sabah akşam progesteron kullanıyorum. Sürekli yattığımda bi sıkıntı yok ama en ufak 5 dakika bile ayakta kalsam hafif peçeteye kan geliyor.ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Progesteron kullanan daha önce böyle bi problem yaşayan arkadaşlarım bana tecrübelerinizi anlatırmısınız. Özele gidiyorum ama doktorumdan hiç memnun değilim bilgilendirme yapmıyor erken gebelik diye sanki yok gibi davranıyor. Hamileliğimi bayramda ögrendigim için bu doktor çalışıyordu ona randevu aldık bayram sonrası araştırır başka doktora geçeriz dedik bunlar olunca suan çok fazla hareket etmek istemedigim için de başka doktora gidemiyorum. Içim içimi yiyor.
Cnm ben daha önce gebeliğimde 5 ay kullanmıştım fakat baş dönmesi yapıyordu. Doktorun tavsiyesiyle fitil olarak kullandım vajinal cok daha rahat oldu. Geçer inşallah

Arkadaşlar iğne olanlara soruyorum.olğum an değil asıl akşam ağrısı oluyor yukarı doğru yayıldı.sizde de oldu mu?kız yaparken yakacak ilacı veriyorum derin nefes alın dedi ama öyle aman aman bir yanma olmadı hani.sonrasında akşam ağrı başladı o çevrede.çok ilginç:KK64:

Hayırlı olsun kızlar.... herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucagına.. ben bat bekliyorum.... günler geçmiyor. Test yapmamak için zor duruyorum :olamaz: :olamaz::olamaz:

X