- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
Gaviscon bende içiyim o zaman içebildiğimi bilmiyodum gavisconuGaviscon içiyordu ablam şişe şişe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaviscon bende içiyim o zaman içebildiğimi bilmiyodum gavisconuGaviscon içiyordu ablam şişe şişe
Canım geçmiş olsun kanama yaşayıp kucagına alan cok ama doktorların mantıgı sağlıksızsa ne yapsak düşer oluyo o nedenlede ilk haftalarda her doktor hemen hemen aynı davranıyo. Benimde lekeler oldugunda sana davrandıgı gibi davrandılar progesteronu ben sordum istersen kullan dediler ama benimki kahve lekelerdi. Bekleyip görüceksin başka doktorada gitsen yine aynı şeyleri yapıp söyleyecekMerhaba kızlar, 6+3 oldum 5 gün önce ufak bi kan gelmişti işteyken. Raporluyum bu süreçte evde yatış verdi doktorum sabah akşam progesteron kullanıyorum. Sürekli yattığımda bi sıkıntı yok ama en ufak 5 dakika bile ayakta kalsam hafif peçeteye kan geliyor.ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Progesteron kullanan daha önce böyle bi problem yaşayan arkadaşlarım bana tecrübelerinizi anlatırmısınız. Özele gidiyorum ama doktorumdan hiç memnun değilim bilgilendirme yapmıyor erken gebelik diye sanki yok gibi davranıyor. Hamileliğimi bayramda ögrendigim için bu doktor çalışıyordu ona randevu aldık bayram sonrası araştırır başka doktora geçeriz dedik bunlar olunca suan çok fazla hareket etmek istemedigim için de başka doktora gidemiyorum. Içim içimi yiyor.
Gaviscon içebiliyormuş hamileler ama geçen akşam içeyim derken tadından midem bulandı wc de buldum kendimi. Tatlı hiçbirşey de yiyip içemiyorum .Gaviscon içiyordu ablam şişe şişe
Kızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Bende Ankara etlikde yim benide bilgilendirirmisinKızlar Ankara da yaşayıp, iyi bir dr bulan var mı?
Sağol kuzumGüzel haber iyi yapmışsın canım inşallah ağrılarına iyi gelir
Sağol kuzum evet stresli bir anımdı.vücudumu çok sıkmışım ben.anlık geldi yoksa kötü hissetmiyordum fiziken sağlıklı hissediyordum.sinirlenince vücudumuza farkında olmadan ne zarar veriyormuşuz bak...Çok geçmiş olsun canim ben atlamışım.lekelenmeni maasallah sağlıcakla kucağına al insallah
Bende Ankara etlikde yim benide bilgilendirirmisin
Sağolasın.vallahi tatlım 4+6 yım Regil hesabıma göre fakat 5+5 çıktı makinada.doktor keseyi görür görmez içindeki nokta da göründü.hiç beklemiyordum ben de.hayırlı olaun canım kaç haftalıktı seninki
Sağolasın kuzum.ya sağlıklı hissediyordum kendimi ama çok stres sinir yaptım sabah ve o an bir iki damla hissettim.kendi kendime dedim,insan sinirlenince vücuduna neler oluyor ki bak susam tanesi kadar şey bile tepki veriyor hasbam yatalım bakalım neler olacak canım.nasıl olacaksa...doktordan çıktık para biriktirmişti deneme patenleri için.gittik onu aldık.evde paten peşinde çok yatarım artıkÇok sevindim canım hadi gözünaydın dinlen yorma kendini bende progesteronu çok uzun süre kullandım iyi gelecektir sanada dinlenmeyi ihmal etme
Çoook aminnn milyon kereHaftaya sağlıkla kalp atışı duyarsınız inşallah Hepimiz inşallah :)
İnşallah kuzum.stres ne etkiliymiş uygulamalı örneğiyim.yoksa düzgün gidiyordu herşey...çok şükür ki bi sıkıntı yokmus canım❤
Yok kuzum içerde bir sorun görülmedi.kese olması gerekenden bir hafta önde.normalde 4+6 ama makina 5+5 gördü.çol stres sinirlendiğim bir anda lekelenme oldu.inşallah gerisi gelmez.Doktor gelebilir yarın dedi...ilacı da vajinal alacağım.zaten acayip sersem yapıyor onlar ağızdan alınınca...Aaah çok şükür
Progestanı ağız yoluyla mı alacaksın yoksa alttan mı?
Kanama alanı gördü mü?
Gecmis olsun herşey güzel olsun inşallahMerhaba kızlar, 6+3 oldum 5 gün önce ufak bi kan gelmişti işteyken. Raporluyum bu süreçte evde yatış verdi doktorum sabah akşam progesteron kullanıyorum. Sürekli yattığımda bi sıkıntı yok ama en ufak 5 dakika bile ayakta kalsam hafif peçeteye kan geliyor.ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Progesteron kullanan daha önce böyle bi problem yaşayan arkadaşlarım bana tecrübelerinizi anlatırmısınız. Özele gidiyorum ama doktorumdan hiç memnun değilim bilgilendirme yapmıyor erken gebelik diye sanki yok gibi davranıyor. Hamileliğimi bayramda ögrendigim için bu doktor çalışıyordu ona randevu aldık bayram sonrası araştırır başka doktora geçeriz dedik bunlar olunca suan çok fazla hareket etmek istemedigim için de başka doktora gidemiyorum. Içim içimi yiyor.
Bende bugün 4+4üm yakınmışız sizledaha doktora gitmedim 7.haftada gidicem sağlıkla doğsunlar inşallahBnmde bugün 4+4 karından kese izlendi 6.5 mm çapında cuma tekrar gidicem bakalm hayırlısıyla hepimiz sag salim kucagimiza alalım inşallah miniklerimizi
Bu vajinalmi canımBu ilk fotoğrafımız teyzeleri.geçen gün totem yaptım 2 fotoğraf çerçevesi aldım.haftaya kanamasız lekesiz kalp atışını duyarsam çerçeveye koyacağım.diğerine de kızımınkini koyacağım.