Masallah kuzucuguna yerim onun atilimlariniSelam kızlar ben geldim doktordan, ay benim minik tırtılım atılım yapmış öne geçmiş2165 gr 44 cm boyu olmuş. Nst de iyi cıktı şükür. Kaburgalarımın orda ayakları amanın nasil şişiriyor orayı oturamıyorum artık batıyor resmen Bizden haberler böyle... Darısı doktora gideceklere olsun
aa baya fark varmis arada. Sendede gebelik sekeri varmi caniim? Saglikla dogsunlar sonra hizla kilo aliyor kücük dogan bebekler.Ben seni anlayabiliyorum iki hafta önceki kontrolde benim de 1800 gr idi buradakilere göre az gelmişti kilosu endişe etmek istemesem de doktora sormayı planlamıştım minyon mu olacak diye. Dün kontrolde 2300 gr dedi mesela 2 haftada yarım kilo almış olduğunu sanmıyorum ya geçen sefer az söyledi ya bu sefer çok söyledidemem o ki artı eksi 200 ortalama bir değerdeyse kafama takmayacağım sen de öyle yap bence
Ben ilk oglumda öyle diyordum ne agri ne sizi hicbirsey yoktu ve hic ummadigim anda erkenden bi geldi topiktekileri sollayivermistimBen mayis annelerine kaycam benimki gelmez burdakilerde hep dogurur
Allahini seversen şöyle nezaman doğurdum ne kadar erkenBen ilk oglumda öyle diyordum ne agri ne sizi hicbirsey yoktu ve hic ummadigim anda erkenden bi geldi topiktekileri sollayivermistimbebelerin isi hic belli olmuyo
Ben Holmer Kids çift taraflı sıvı geçirmez yatak aldım zaten çok kalın olmuyor park yatağa özel üretildiği içinNasıl bir yatak aldınız neye dikkat ettiniz canım yüksekliği çok değil di mi yatağın allahım sanırsın acemi anneyim
2 hafta erken dogduAllahini seversen şöyle nezaman doğurdum ne kadar erken
ONTK takmamaya çalış benim kız 34. Haftada bugün 2180 gram dedi ki bu %10 yanılma payı var ben 2 kilo diyorum sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun şeker diyeti yapınca illa kilo düşük oluyor tabi ben de protein de kısıtlı anca bu kadaraa baya fark varmis arada. Sendede gebelik sekeri varmi caniim? Saglikla dogsunlar sonra hizla kilo aliyor kücük dogan bebekler.
ah kuzum benimm cok haklisinONTK takmamaya çalış benim kız 34. Haftada bugün 2180 gram dedi ki bu %10 yanılma payı var ben 2 kilo diyorum sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun şeker diyeti yapınca illa kilo düşük oluyor tabi ben de protein de kısıtlı anca bu kadarGönül ister ki sağlıklı olsaydım 3,5 kilo bebek doğursaydım ama olmuyor işte
Ben yoykonun anne yanı park yatağını aldım, kendinden ince bir yatak vardı ama yinede öneriyorlardı icine de aldım o da cok kalın degil zatenKızlar park yatak almaya karar verdim siparişini verdim demiştim en son içine ekstra yatak almalı mi? Daha once kullanmadım ya da kullanan bir tanıdığın olmadi. Tecrübeli anneler, ya da çiçeği burnunda olup almış anneler yardim edin banane önerirsiniz???
Ama suyunu ihmal etme yine de doktorum bana öyle demişti bazen yanlış düşünceye kapılıyor hastalarımız su içmiyor bu böbreğe daha zarar demişti sen yine de sorarsın doktoruna bu durumuÇok geçmiş olsun canım. Umarım biran önce bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Böbreklerimde bildiğim bir sorun yoktu. idrar yaparken yanma falan olmuyor. Sadece az su içsem hemen böbreklerim ağrır. Önümüzdeki ay kontrole gittiğimde ürolojiye de muayene olsam iyi olucak sanırım.
Sus giz Allah korusun pis kaynana
Benim doğumum nerde olacak belli değil henüz, doktorum haftasına göre karar vereceğiz demişti. Yenidoğan yoğun bakımına göre sanırım.
Peki sizin hastanede kalışınız tek gece mi olacak 2 gece mi? Bu süreçte başınızda kim olacak? Refakatçi almama durumu oluyor mu?
Evet eşim yanımdaydı canım Allah razı olsunYaaaa eşin yanındaydı senin hatta telefonda birileriyle konuşuyordun ailendi sanırım değilim şuan inanamıyorum şaka gibi o an sana bile o kadar dua ettim ki allahım ne olur tutsun diye çünkü ilk denemen değildi sanırım sanki telefon görüşmenden öyle anladım
Bende aldım cnm e bebekten babyplus ayrıca reflü yatağınıda aynı markadan aldımKızlar park yatak almaya karar verdim siparişini verdim demiştim en son içine ekstra yatak almalı mi? Daha once kullanmadım ya da kullanan bir tanıdığın olmadi. Tecrübeli anneler, ya da çiçeği burnunda olup almış anneler yardim edin banane önerirsiniz???