2021 Nisan Anneleri

Ben de ilkinde kullanmadım ve çok zprluk çektim.onu götür dök eğil kalk hep birine muhtaç yıkıyorsun çocuğu.sezaryen olacağım için bunu duşa koyup ayakta mis gibi yıkarım gideri de var açarım kendi akar diye düşündüm ama fiyatı saçma değil mi? Beşik fiyatı gibi😅
Verilmez canım o fiyat şahsen tabi sen bilirsin yinede 😂

Cok korkmuyorsan alisiksan kendini kasmazsan bisey olmaz cnm bende bu akşama niyetlendim bakalm hayirlisi :KK17: korkmuyorum aslnda ama göbek için napicam onu bilmiyorum oncesindede baya vardı suandada var kontrollerde ultrason kaymiycak artık rezillik nasıl kadınım bilmem:KK48:
Göbeğe ellemeyin çok hamilelikten sonra kalmiyo diyolar hamileyken gidemedim kendim aldım yarim yamalak ama şu saatten sonra doğum söz konusu ya o yüzden gideyim diyorum 38 dolduğunda alırım sezeryan a dedi doktorum tup bebek olduğu için riske gerek yok dedi 38 e yakın olsun diye ben de haftaya niyetliyim bi aksilik olmaz inşllah😊

Kızlar ben de 32+5im kontrolüm vardı. 2080gr 44cm olmuş çok şükür ikiyi geçtik. Doktor 14-15i gibi alırız 39dolsun dedi. Ben de şimdiden ağırlaştım kızımla tam ilgilenemiyorum tekrar gittiğimde 38de alın diyeceğim sorun olmaz herhalde di mi? Kurutma ben de kullanıyorum bugün hepsini attım valla sonradan da bi panik geldi çektiler mi acaba diye:)) Allahım inşallah çekmemişlerdir yarın yerleştirme yapacağım.
sling de kanguru da kullandım kızımda çok memnundum tüm işlerimi o sayede yapabildim yoksa hayatta durmazdı. Kanguruda yenidoğan aparatım yok sling kullanırım o yüzden ilk. 1000tl falan ne demek ya her şey uçmuş :KK43:

Saçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin 🤰🏼🙈🥰
Canım ben orta boy bavula koydum ve tam sığdı bavulun bir tarafını kendime hazırladım bir tarafını bebeğe başka birşey götürmeyeceğim daha sadece bavulu alıp gideceğim inşallah

Canım 27 siydi bizimde ben 26 yazmışım yanlışlıkla hatta 6 ya kadar yattım en baştaki yatakta sen 2. Yataktamıydın sen çok sıkışmıştın hatta🙈😄
Yaaaa eşin yanındaydı senin hatta telefonda birileriyle konuşuyordun ailendi sanırım değilim şuan inanamıyorum şaka gibi o an sana bile o kadar dua ettim ki allahım ne olur tutsun diye çünkü ilk denemen değildi sanırım sanki telefon görüşmenden öyle anladım 😄😄

Canım 27 siydi bizimde ben 26 yazmışım yanlışlıkla hatta 6 ya kadar yattım en baştaki yatakta sen 2. Yataktamıydın sen çok sıkışmıştın hatta🙈😄
Ayy evet çok sıkışmıştım eşimde arabayı almaya gitmişti hemşireyi çağırmıştım 🤣🤣 hatta sen benden önce kalkıp WC ye gitmiştin dünya nasılda küçük değil mi

Valla gittim yüzünü göremesemde gördüm oglumu hersey gayet iyi dedi doktorum ama buradaki bebelere bakinca masallah benden haftalarca geride olanlarin bebeleri benimkinden büyük. Acaba benimki gelismiyormu diye düsünmeye basladim. Doktor herseyi gayet iyi gebelik sekeri olanlarin bebekleri zaten normalden biraz daha ufak olur diyo bilmiyorum boyuda kilosuda buraya nazaran cok ufakk geldi bana :KK43: boy 45 cm kilo 2400
Yok canım saçmalama bizim kiler normal.maadallah forum kızları vitamin mineralleri tam :spor::KK73::KK73:

Benim suyum fazla mesela şekerden şüphelendiler 3 kere ayrıntılı ultrason ,2 kere ayrıntılı kan testi cikmadi sağlık gelsin miniklerimiz:KK60:

Kızlar sling ya da kanguru alan var mı?
Geçen gün e bebekte Sling ve Kanguru bakıyordum. Çalışan kız geldi alma bebeklerin çoğu sevmiyor dedi. Hem daha hamilesin doğur ilk hafta çocukla gel deneyerek al dedi. Yanımda eşimde vardı. Öyle deyince almadım bende sanki bilmişlik yapar gibi kadın uyarmışken bekliyim dedim. Sonra sinir oldum. 1haftalık bebeğimi e bebeğe götürüp birde orda Sling mi deneticem. Keşke alsaydım aradan çıkardı.

Valla gittim yüzünü göremesemde gördüm oglumu hersey gayet iyi dedi doktorum ama buradaki bebelere bakinca masallah benden haftalarca geride olanlarin bebeleri benimkinden büyük. Acaba benimki gelismiyormu diye düsünmeye basladim. Doktor herseyi gayet iyi gebelik sekeri olanlarin bebekleri zaten normalden biraz daha ufak olur diyo bilmiyorum boyuda kilosuda buraya nazaran cok ufakk geldi bana :KK43: boy 45 cm kilo 2400
Canım gayet iyi değil mi hem boy hem kilo? Bana normal geldi kıyaslamalarıma göre. Maşallah bebişine.Allah dahada sağlık güç versin. Hiç kafaya takcak bişey yok millet 2500ü geçsin diye dua ediyor.Bebişin şimdiden o kiloda. 🥰

Göbeğe ellemeyin çok hamilelikten sonra kalmiyo diyolar hamileyken gidemedim kendim aldım yarim yamalak ama şu saatten sonra doğum söz konusu ya o yüzden gideyim diyorum 38 dolduğunda alırım sezeryan a dedi doktorum tup bebek olduğu için riske gerek yok dedi 38 e yakın olsun diye ben de haftaya niyetliyim bi aksilik olmaz inşllah😊
Oncesindede vardı o yüzden umudum pek yok canm gitmez benimkiler :KK48: yaptım bitti kurtuldum en azndan sonrasında çok iş çıkmaz başıma :KK23: bnm doktorlarda niyeti bozdu ne olur ne olmaz hazır beklemek lazm :emir_bebek:

Oncesindede vardı o yüzden umudum pek yok canm gitmez benimkiler :KK48: yaptım bitti kurtuldum en azndan sonrasında çok iş çıkmaz başıma :KK23: bnm doktorlarda niyeti bozdu ne olur ne olmaz hazır beklemek lazm :emir_bebek:
Ya ben gece çok kötüydüm nefes alamıyordum sanki dogurucaktim çok şükür geçti

Canım benim de çok erken başladı böbrek büyümem normalde biraz daha geç başlıyor böbreğinde taş var mı acaba seninde ? Ben 4 5 kere hastanede yattım şuan 30 mm büyümem var 3.evrede katater bende çok işe yaramadı ama taş olduğu için yoksa yarardı kolay bi operasyon korkma. Bir şekilde idare ediyorsun ben bile ettiysem. Yapacak tek birşey bile yok canım malesef bizim elimizde olan birşey değilmiş.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım biran önce bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Böbreklerimde bildiğim bir sorun yoktu. idrar yaparken yanma falan olmuyor. Sadece az su içsem hemen böbreklerim ağrır. Önümüzdeki ay kontrole gittiğimde ürolojiye de muayene olsam iyi olucak sanırım.

Ya ben gece çok kötüydüm nefes alamıyordum sanki dogurucaktim çok şükür geçti
Ayy ben de 1 buçukta bir uyandım 4 e kadar uyuyamadım..Boğazımdan alev fışkırıyordu..Evde ilaç ta yoktu uykum da kaçtı deli oldum..En son bir çay bardağı soğuk süt içtim uyumuşum...

Ayy ben de 1 buçukta bir uyandım 4 e kadar uyuyamadım..Boğazımdan alev fışkırıyordu..Evde ilaç ta yoktu uykum da kaçtı deli oldum..En son bir çay bardağı soğuk süt içtim uyumuşum...
Bnde aynı şekil nefes alamıyordum çok şükür geçti ya bn kızımda hiç sancı çekmedim ama bu bebek zorlucak bni sanki

Kızlar sagolun genelde en cok similac önerilmiş içerik olarakta en güvenilir ve gaz problemi yapmıyormus hayırlısı bakalım inşaallah gerek kalmaz ama.bir kutu nolur nolmaz alıcam ikiz oldgundan
benim eltimde dene bu mamayı ama çok tortulu oluyor diyip bırakmıştı inşallah sizde problem olmaz

Arkadaşlar doktorunuzla doğum şartlarınızı konuştunuz mu? Doğuma eşleriniz de gelebiliyor mu? Leyla ben geçen gün sormayı unutmuşum.

Geçen gün e bebekte Sling ve Kanguru bakıyordum. Çalışan kız geldi alma bebeklerin çoğu sevmiyor dedi. Hem daha hamilesin doğur ilk hafta çocukla gel deneyerek al dedi. Yanımda eşimde vardı. Öyle deyince almadım bende sanki bilmişlik yapar gibi kadın uyarmışken bekliyim dedim. Sonra sinir oldum. 1haftalık bebeğimi e bebeğe götürüp birde orda Sling mi deneticem. Keşke alsaydım aradan çıkardı.
Tabi nasıl götürülecek bı de ilk zamanlar benim arkadaşım sling ile ten tene temas yaptı hep bebeğini öyle dolastirdi ben de öyle istiyorum o yüzden her riske girerek alicam sanırım.
Arkadaşlar doktorunuzla doğum şartlarınızı konuştunuz mu? Doğuma eşleriniz de gelebiliyor mu? Leyla ben geçen gün sormayı unutmuşum.
Ben konuştum kesinlikle almiyolarmis 😭

Ay daha neler ne gelişmemesi gayet normal tespihli paşa :işsiz: sekerde öyleymiş cidden ya Çok büyük oluyorlarmış farkedilmezse yada diyet yapıldığından daha normal boyutlarda oluyomuş ki zaten normal boyutlarda cocuk:sopa:
Ne bileyim ya öyle kücük geldi insallah sagligi yerindedir korkuyorum :KK43:

X