- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
Ne dedi doktorun sonucu gördü müKızlar 18 cıkmıs sonuc sağlık ocağındakinden daha az ama yine de cok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dedi doktorun sonucu gördü müKızlar 18 cıkmıs sonuc sağlık ocağındakinden daha az ama yine de cok.
Allahım korusun Canım kötü düşünme bence doktora git için rahatlar hem inşallahKızlar ben iyi değilim.galiba kontrole gideceğim mecburen.ağrım var düşüklerde yaşadığım aynı hafif tatlı ağrı....vücudum çözülüyor gibi ...anlatamıyorum...
Canım arkadaşım inşallah umudun boş çıkmayacak senin de bir bebeğin olacak :)Canım meraba ayın 10 unda gittim Kese gözüktü 5 haftalık dedi doktor. Sonra dayanamadım 16 sında gittim karından hiç bişey gözükmedi kese dışında. İlk kese 5 16 sındaki 12 mm yazıyo kağıtta ama farklı cihazlar. Bende boş gebelik diye ortada geziyorum suan bişey gözükmediği için. Sen şuan umut oldum bana demekki gözükmeyebiliyo alttan bakmadı çünkü bana cuma kontrolüm var kendi doktoruma kalp atısı için gidicektim
Aynen canım boş kese gibi benimde, alttan bakılsa belki görülürdü bakalım 2 hafta sonra ne olacak.Canım meraba ayın 10 unda gittim Kese gözüktü 5 haftalık dedi doktor. Sonra dayanamadım 16 sında gittim karından hiç bişey gözükmedi kese dışında. İlk kese 5 16 sındaki 12 mm yazıyo kağıtta ama farklı cihazlar. Bende boş gebelik diye ortada geziyorum suan bişey gözükmediği için. Sen şuan umut oldum bana demekki gözükmeyebiliyo alttan bakmadı çünkü bana cuma kontrolüm var kendi doktoruma kalp atısı için gidicektim
Güzel haber iyi yapmışsın canım inşallah ağrılarına iyi gelirKızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Kızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Çok şükür canım inşallah bundan sonrası da iyi devam eder Sağlıkla kucağınıza alırsınız minik yavrunuzuKızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Rabbim korusun bebeğini canım inşallah sağsalim kavuşacaksın kendine çok dikkat et lütfen :)Kızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Ya 10 unda gittim kendi doktorum 2 haftaya gel dedi. Pazar gittiğim baktı normalde 5+6 olması lazım ben 6 haftalık dedim eminmisin 6 haftalık olduguna dedi baya baktı ben işk kese fotosunu gösterdim baktı dedi aynı sekil duruyo. Mm sini sordu altta yazıyomus ama ben göremedim ilk kese 6.5 yazıyo altta. Tabi sonradan gördüm ikincidede 12 yazıyo. Doktor dedi bişey yok haftaya gel dedi. Cuma kendi doktoruma gidicem senide kalbi ney duymak için cagırmıstır erken korkmaCanım arkadaşım inşallah umudun boş çıkmayacak senin de bir bebeğin olacak :)
Dr ne dedi görünmeme durumuna ve neden alttan bakmadı acaba merak ettim.
Sekreterle konuştum ilac iciyomuydun dedi yok dedim tamam not aldım dönüş yapcağız dediNe dedi doktorun sonucu gördü mü
Aaah çok şükürKızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
çok şükür ki bi sıkıntı yokmus canım❤Kızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Dönseler bi an önceSekreterle konuştum ilac iciyomuydun dedi yok dedim tamam not aldım dönüş yapcağız dedi
Boş kesede ben bihafta somra gittim yine boş Bişey olusur diye düşünüyorumAynen canım boş kese gibi benimde, alttan bakılsa belki görülürdü bakalım 2 hafta sonra ne olacak.
Endokrin doktoruyla görüşürüz demişti belkide o yüzden kuzum bilmiyorum. İlk kez gittim. Pek bilgim yok doktor hakkındaDönseler bi an önce
Çok mu yoğun bi doktor?
Umarım yakından ilgilenir İçine sinmezse başka bir doktora daha git bence
Bekleyelim bakalım ne diyecekEndokrin doktoruyla görüşürüz demişti belkide o yüzden kuzum bilmiyorum. İlk kez gittim. Pek bilgim yok doktor hakkında
Kalbi duyduk şükür kuzenime anlattım doğumu yaklaştı onun onu da ilk muayenede 2 hafta sonra çağırmış dr :) öyle olunca rahatladım :)Ya 10 unda gittim kendi doktorum 2 haftaya gel dedi. Pazar gittiğim baktı normalde 5+6 olması lazım ben 6 haftalık dedim eminmisin 6 haftalık olduguna dedi baya baktı ben işk kese fotosunu gösterdim baktı dedi aynı sekil duruyo. Mm sini sordu altta yazıyomus ama ben göremedim ilk kese 6.5 yazıyo altta. Tabi sonradan gördüm ikincidede 12 yazıyo. Doktor dedi bişey yok haftaya gel dedi. Cuma kendi doktoruma gidicem senide kalbi ney duymak için cagırmıstır erken korkma
Ben bir kez baktırdım sdcMerhaba kızlar
Beta ölçtürmeyi kaç kez yaptınız ve ne zaman bıraktınız