- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
değerlerin çok iyi çıkmış canım ama insan da o korku olunca hep aklında oluyoBen iki kez test yaptırdım.
Birincisinde regle 4 gün vardı 258 çıktı
2 gün sonra yani dün 569 çıktı.
Doktorumu aradım bi daha baktırmana gerek yok dedi. Bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadığım için korktuğumu söyledim. Artış gayet iyi kimyasal değildir, haftaya perşembe gel dedi. (Daha çok zaman var)
Ama ben yarın tekrar yaptıracağımtam regl başlangıç günü olmuş olacak
Haftaya sağlıkla kalp atışı duyarsınız inşallahKızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
İşte bende dedim alttan bakarsanız baktırırm ama dedi gözüküveğini sanmıyorum bi hafta sonra gelKalbi duyduk şükür kuzenime anlattım doğumu yaklaştı onun onu da ilk muayenede 2 hafta sonra çağırmış dr :) öyle olunca rahatladım :)
Çok sevindim canım hadi gözünaydın dinlen yorma kendini bende progesteronu çok uzun süre kullandım iyi gelecektir sanada dinlenmeyi ihmal etmeKızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
Evet korkuyorumdeğerlerin çok iyi çıkmış canım ama insan da o korku olunca hep aklında oluyo
Ben 1 kez verdim geçen çarşamba 66 çıktı. Bide bugün verdim yarın alcam sonucu. Doktor yaptirmana gerek yok direkt kadın doğuma gidebilirsin dedi ama benimki merakMerhaba kızlar
Beta ölçtürmeyi kaç kez yaptınız ve ne zaman bıraktınız
hayırlı olaun canım kaç haftalıktı seninkiKızlar doktordan geldim.kese gelişimi çok güzel dedi.içinde nokta göründü.kalp için haftaya gelin dedi.lekelenmem için iğne yaptı.progesteron verdi.öyle....
yaa ne güzel süpriz olmuş tüp bebek araştırırkenEvet korkuyorum
Şuan kendimi hamile olarak görmüyorum
Bu ay erken yumurtladım o sebeple değerlerim bat tarihime göre ileri bence.
Perşembe akşamı lekelenme yaşadım (regle 6 gün vardı). Tüm gece ağladım, geçen ayda regl lekelenmeyle başlayıp 3 gün sonra kırmızılara dönmüştü. Dedim ki “hah geldi yine regl oluyorum”.
Ertesi sabah eşim tüp bebek araştır dedi. Gün boyu araştırıp, tüp bebek yapan bi arkadaşımla konuştum.
Cumartesi “adet söktürücü masaj yapayım da sökülsün bi an önce” dedim ve tabi öncesinde gebe olmadığımdan emin olmak için erken gebelik testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı
İki saat sonra normal bi gebelik testi yaptım ve baya belirgin ikinci çizgi çıktı
Duygular karışık
Evet sürprizli oldu, inşallah Allah kucağına almayı nasip eder buradaki herkeseyaa ne güzel süpriz olmuş tüp bebek araştırırkeninan bende hamile gibi hissetmiyodum acaba var mı yok mu derken kalp atısını duydum şükür ki. Rabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip etsin❤
güzel düşün canım. Rabbim nasip etti demekkiEvet sürprizli oldu, inşallah Allah kucağına almayı nasip eder buradaki herkese
Bu arada 6 yaşında bi oğlum var. 14 aydır ikinciyi istiyorduk. Haziranda bi çatlatma denedik. Olmadı ve kistler oluştu ilaçtan dolayı o sebeple diğer ay çatlatma deneyemedik. Bu ay da Karadeniz gezimiz vardı, günleri değerlendiremeyecektik o sebeple tatil dönüşü ilk reglde gel dedi doktor. Tekrar çatlatma deneyecekti ama ben çok üzülünce biz vakit kaybetmektense direk tüp deneyelim demiştik
İnşallah sağlıkla devam eder hala kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum
Mide yanması değilde bulantı halsizlik.. İçimde kurt var gibi sürekli açım zaten yiyemiyorum da kilo vermişim. Yediklerimde boğazda kalıyor sanki aşağıya inmiyor. Ben ben değilim resmen bütün gün yatasım var ama işyerinde çalışmak zorundayım kendimi de veremiyorum işlere.Kızlar benim mide yanmaM çok yaa aşırı halsizim siz napıyosunuz ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne sudan hiç bişeyden zevk almıyorum aç desen değilim tok desen değilim fenayım
Süt içeyim dedim ilk defa bu kadar mahvetti beni midem yanıyor bi yandan hafif bulantı başladı. İçmez olaydımKızlar benim mide yanmaM çok yaa aşırı halsizim siz napıyosunuz ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne sudan hiç bişeyden zevk almıyorum aç desen değilim tok desen değilim fenayım
Bulantı kokulara karsı oluyo ama bilemedim ya bi şurup vardı ondan içtim yine aynıSüt içeyim dedim ilk defa bu kadar mahvetti beni midem yanıyor bi yandan hafif bulantı başladı. İçmez olaydım
Canım aynen erkenden uyuyorum sersem gibiyim anlamadımMide yanması değilde bulantı halsizlik.. İçimde kurt var gibi sürekli açım zaten yiyemiyorum da kilo vermişim. Yediklerimde boğazda kalıyor sanki aşağıya inmiyor. Ben ben değilim resmen bütün gün yatasım var ama işyerinde çalışmak zorundayım kendimi de veremiyorum işlere.
Hamileliğin en belirgin özelliği zaten uyku hali ben kızımda da aynıydım eve gidince uyuyup kalıyordum. Şimdi öyle rahat olamıyorum çocuk ilgi istiyor eve gidince biraz onun gönlünü yapmaya çalışıyorum.. Yine bile anlayışlı yavrum anne yorgunsan yat uyu diyor da yüreğim elvermiyor . Onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor kendimi sonuna kadar zorluyorum işte..Canım aynen erkenden uyuyorum sersem gibiyim anlamadım
Gaviscon içiyordu ablam şişe şişeBulantı kokulara karsı oluyo ama bilemedim ya bi şurup vardı ondan içtim yine aynı
Ay canım ya öyle valla zorlanıcaz bakalım. Ama benim boş gebelikse ve bunu yaşıyosam o daha kötüHamileliğin en belirgin özelliği zaten uyku hali ben kızımda da aynıydım eve gidince uyuyup kalıyordum. Şimdi öyle rahat olamıyorum çocuk ilgi istiyor eve gidince biraz onun gönlünü yapmaya çalışıyorum.. Yine bile anlayışlı yavrum anne yorgunsan yat uyu diyor da yüreğim elvermiyor . Onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor kendimi sonuna kadar zorluyorum işte..