- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Hayır canım karından...Bu vajinalmi canım
Doktormu dedi8 Nisan gibi doğuma doktor bu arada
Gönlümüze göre olur umarım herseyCanım geçmiş olsun kanama yaşayıp kucagına alan cok ama doktorların mantıgı sağlıksızsa ne yapsak düşer oluyo o nedenlede ilk haftalarda her doktor hemen hemen aynı davranıyo. Benimde lekeler oldugunda sana davrandıgı gibi davrandılar progesteronu ben sordum istersen kullan dediler ama benimki kahve lekelerdi. Bekleyip görüceksin başka doktorada gitsen yine aynı şeyleri yapıp söyleyecek
İnşallah düşsün de canım sağlıklaDoktorla konuştum kızlar. Bazı uzmanlar yüksek dozda ilac verilebilir diyo bazılarıda tehlikeli olabilir diyo dedi. Yarın endokrine gidicem. Doktorla görüşcem. 15 günde anca düşürülür değerlerin dedi
MaşallahBizim mercimek böyle teyzeleri...Eki Görüntüle 2677063
Al benden de o kadarKızlar benim mide yanmaM çok yaa aşırı halsizim siz napıyosunuz ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne sudan hiç bişeyden zevk almıyorum aç desen değilim tok desen değilim fenayım
1 gün var aramızda ne güzel takip edelim birbirimiziBende bugün 4+4üm yakınmışız sizledaha doktora gitmedim 7.haftada gidicem sağlıkla doğsunlar inşallah
Ayy evet bakalım tutacak mı bir kız görünüyor sagliklihayat sen mi demiştin canım bebeğimin kalbi dk da 160 kere atıyomuş
Cnm ben daha önce gebeliğimde 5 ay kullanmıştım fakat baş dönmesi yapıyordu. Doktorun tavsiyesiyle fitil olarak kullandım vajinal cok daha rahat oldu. Geçer inşallahMerhaba kızlar, 6+3 oldum 5 gün önce ufak bi kan gelmişti işteyken. Raporluyum bu süreçte evde yatış verdi doktorum sabah akşam progesteron kullanıyorum. Sürekli yattığımda bi sıkıntı yok ama en ufak 5 dakika bile ayakta kalsam hafif peçeteye kan geliyor.ilk gebeliğim çok tecrübesizim. Progesteron kullanan daha önce böyle bi problem yaşayan arkadaşlarım bana tecrübelerinizi anlatırmısınız. Özele gidiyorum ama doktorumdan hiç memnun değilim bilgilendirme yapmıyor erken gebelik diye sanki yok gibi davranıyor. Hamileliğimi bayramda ögrendigim için bu doktor çalışıyordu ona randevu aldık bayram sonrası araştırır başka doktora geçeriz dedik bunlar olunca suan çok fazla hareket etmek istemedigim için de başka doktora gidemiyorum. Içim içimi yiyor.
EvetDoktormu dedi☺ Hayırlı olsun inşallah 3 hafta sonra bebişte kalpte görülür
ben sormadan doktor kendi söyledi vallaAyy evet bakalım tutacak mı bir kız görünüyor bir de doktor dedimi sana hayırdır niye soruyorsun diye
4+5 benimde bugun. Perşembe günü için randevu aldım. Kese görünür mü diye sabırsızlanıyorum :)Bende bugün 4+4üm yakınmışız sizledaha doktora gitmedim 7.haftada gidicem sağlıkla doğsunlar inşallah
Ayyy ne güzel görünüyorBizim mercimek böyle teyzeleri...Eki Görüntüle 2677063
Ayni gundeymisiz super4+5 benimde bugun. Perşembe günü için randevu aldım. Kese görünür mü diye sabırsızlanıyorum :)