İnşallah sende sıkıntı cıkmaz canım. Hamilelikte olurYarın belli olur benimde sonuçlarda canım
Hiç iyi hissetmiyorum .çok stresli 2 gün geçirdim.dün akşam bacağımla beraber bıçak sağlanır gibi sancım oldu ama önemsemedim.bugün şu an o daha ağır hani bağırsaktaki ishal değil de yumurtalıktaki salıvermişlik hissi...nasıl desem...birileri veda ediyor olabilir.
Araya sıkıştıracaklarmış doludur tabii tahmin ettim ama bakacak bir bakalım...bakınca sorun görebilir mi ki...tedbir de almıyor buradakiler hiç hani progesteronmuş şuymuş buymuş.gurul gurul kasığım.Canım kötü düşünme Allah’ın izniyle herşey güzel olur miniğin hayırlı ise bırakmaz seniSen hemen git eğer birler varsa da erkenden önlem almış olursun
Çok teşekkürlerAllah’ın izniyle bir şey olmaz inşallahYorgunluktan sadece ağrı olmuştur belki de. İnşallah bebeğin seninledir canım dualarım sizinle
Doktor bsy demedi mi peki
Kızlar ben iyi değilim.galiba kontrole gideceğim mecburen.ağrım var düşüklerde yaşadığım aynı hafif tatlı ağrı....vücudum çözülüyor gibi ...anlatamıyorum...
Doktor görmüştür ictemi distami bence kullanAlttan bakti. Bu durumda ne yapmam gerek
canım bana yazdın sanırıminşallah benimde düşük çıkar ilaçla biraz daha düşer ❤
Canım çok geçmiş olsun ben düşüğümde ağrıyla beraber hafif akıntı gelmişti hemen progestan içtim ama fayda etmemişti kanama akıntı yoksa ayaklarını uzat olumlu düşün Allah'ın izniyle sağlıklıdır inşallah stres yapa zamanı değil bebeğimiz herşeyden önemliKızlar ben iyi değilim.galiba kontrole gideceğim mecburen.ağrım var düşüklerde yaşadığım aynı hafif tatlı ağrı....vücudum çözülüyor gibi ...anlatamıyorum...
çok farklı çıkmış gerçekten. Zaten benimde düşük çıkarsa sağlık ocağında ki tahlillere güvenmem bidaha.Inşallah cnaimmmevet sana yazdım bi etiketlemeyi bile beceremiyorum parmaklarım büyük azze işaretlemişim azzD olmus
Azze
Ama neden bana birsey söylemedi. Birden ictense zararli dmi?Hayır kalp atışları felan duyulduğunda kendini hissettirmeye başlayacaktır dedi
Allah korusun benimde adet olacakmisim gibi okadar hafif ağrım var çok huzursuz ediyor annem normal diyor
Doktor görmüştür ictemi distami bence kullan
Azze inşallah sonuçların güzel geleceköğleden sonraya canım inşallah❤
Doktor ne zaman gideceksin?Hiç iyi hissetmiyorum .çok stresli 2 gün geçirdim.dün akşam bacağımla beraber bıçak sağlanır gibi sancım oldu ama önemsemedim.bugün şu an o daha ağır hani bağırsaktaki ishal değil de yumurtalıktaki salıvermişlik hissi...nasıl desem...birileri veda ediyor olabilir.
İnşallah sağlık ocağının sıkıntılıdırAzze inşallah sonuçların güzel gelecek
Akıntım olduCanım çok geçmiş olsun ben düşüğümde ağrıyla beraber hafif akıntı gelmişti hemen progestan içtim ama fayda etmemişti kanama akıntı yoksa ayaklarını uzat olumlu düşün Allah'ın izniyle sağlıklıdır inşallah stres yapa zamanı değil bebeğimiz herşeyden önemli
sıra bekliyorum kuzum inşallah...ama net birşey söyleyeceğini de sanmam zaten.HayırlısıDoktor ne zaman gideceksin?
Umarım hislerin seni yanıltıyordurGüzel haberlerini bekliyoruz
Canım meraba ayın 10 unda gittim Kese gözüktü 5 haftalık dedi doktor. Sonra dayanamadım 16 sında gittim karından hiç bişey gözükmedi kese dışında. İlk kese 5 16 sındaki 12 mm yazıyo kağıtta ama farklı cihazlar. Bende boş gebelik diye ortada geziyorum suan bişey gözükmediği için. Sen şuan umut oldum bana demekki gözükmeyebiliyo alttan bakmadı çünkü bana cuma kontrolüm var kendi doktoruma kalp atısı için gidicektimMerhaba nasılsınız :)
Geçmişi okumadan yazıyorum kusura bakmayın :)
Bugün ilk muayenemi oldum karnımdan bebeği göremedik ben de boş kese görünce çok korktum sonra alttan bakıcam dedi. İlk kez alttan muayene yaşadımalttan bakınca direk bebek göründü içim rahatladı :) 6+4 haftasıyla uyumlu kesesi gayet iyi dedi kalp atışını çok derinden duyduk :) kalp atış hızını sormaya çok çekindim ya soramadım :))
2 hafta sonra tekrar çağırdı. Neden 1 ay değil de 2 hafta acaba meraklandım