Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız çocuğa maaşallah 40binkere benimki 32+2 de 1900 duKizlar gunaydin doktora gittim nst iyi hafta 34 bizim bebiş makat geliş kilosu özelde 2 hafta once 1950 ydi bugun devlette 2150 dedi bi hafta minyon bi bebek dedi decavit verdi. Ama cihazdan cihazada farkeder diye dusunuyorum pazartesi ozele gidicem bakalim orda ne dicek karsilastirmasi daha kolay olur insallah toparlar bebisim onun disinda hersey iyi şükür
Oyy masallah suratlarini yedigimin Cok merak ediyorum bizim dogumlari nasil bir telase olacakKontrolden geldim kızlar çok yoruldum ya iyice ağırlaşmış hissediom nstye bağladılar baya iyi cikti şükür idrar kan flanda güzel cikti tansiyon hala dalgalı yine takip istediler bide 24saatlik idrar bakacaklar onun dışında çok sukur hiçbi skinti yok evlatcigim 2400 gr 47.5 cm olmus tosun oğlan diye seviyo doktor koca yanakliyi maşallahı var hala önde gününden ama doktorla anlaşma yaptım nisana kadar beklemek istediğimi soyledim gununu ne kadar doldurursa o kadar iyi diye kabul etti en fazla 10una kadr ama diye pazarlık yapti benle sonu sezaryen olcak gbi duruyomus değer kendi karar veripte erken gelmezsebende haberler böyle
Şuan aşağıda tekmeliyor çıkar beni kadın diyeOyy masallah suratlarini yedigimin Cok merak ediyorum bizim dogumlari nasil bir telase olacak
Bende dun gece acile gittim nst ye bagladilar banada doktor 34 35 haftalik duruyor dedi oysaki suan 33+4 um kafasi asagiya donmus hamdolsun kilosuda 2300 dedi nasipse dogum tarihide 2 nisanmis kilosu nasil diye sordum normal dedi seninkide normaldr onlari takma kafanaKizlar gunaydin doktora gittim nst iyi hafta 34 bizim bebiş makat geliş kilosu özelde 2 hafta once 1950 ydi bugun devlette 2150 dedi bi hafta minyon bi bebek dedi decavit verdi. Ama cihazdan cihazada farkeder diye dusunuyorum pazartesi ozele gidicem bakalim orda ne dicek karsilastirmasi daha kolay olur insallah toparlar bebisim onun disinda hersey iyi şükür
Pentinden aldım bende L beden giyiyorum normalde xl aldım. Ben hamilelikte çok kilo almadim. L beden alsaymışım bile olurmusKızlar günaydın ben lohusa pijaması yerine pentiden normal bir pijama alacağım hastane için normalde s giyiyorum sizce s mi almalıyım bir beden büyük mü almalıyım doğumdan sonra da kullanmak istiyorum bir tane gecelik iki pijama yeter sanırım değil mi?
Ay cok sukur 2 yi gectiler kafamiz rahat zaten daha asil simdiden sonra alir minnoslarBende dun gece acile gittim nst ye bagladilar banada doktor 34 35 haftalik duruyor dedi oysaki suan 33+4 um kafasi asagiya donmus hamdolsun kilosuda 2300 dedi nasipse dogum tarihide 2 nisanmis kilosu nasil diye sordum normal dedi seninkide normaldr onlari takma kafana
Ben m aldım bakalım olmazsa iade ederim çok beğendim ama s kalmamış denemek de fayda varPentinden aldım bende L beden giyiyorum normalde xl aldım. Ben hamilelikte çok kilo almadim. L beden alsaymışım bile olurmus
Hemen hemen ayni kilolardalar kiloyu cok takmiyorum o yuzden ya toparlar millet 1900 doguruyo bizimkilerin doguma daha var toparlarlarKız çocuğa maaşallah 40binkere benimki 32+2 de 1900 du
Ahh ahh alamadım mama sandalyesi minderi kalmamış hiçbiryerde geç kaldım tabi. Bende patik aldım boş çıkamadım bir de kapaklı şeffaf kutular vardı 25lt 25tl büyük kıza oyuncak kutusu olarak aldım.Bimciler nerdesinuz :-D
Anasaya minderde mi vardı.. yine gelir bence hiçç dert etme sıra a101de güle güle giysin canimAhh ahh alamadım mama sandalyesi minderi kalmamış hiçbiryerde geç kaldım tabi. Bende patik aldım boş çıkamadım bir de kapaklı şeffaf kutular vardı 25lt 25tl büyük kıza oyuncak kutusu olarak aldım.
Bende şunu denedim. Yemek yedikten sonra 1000 adım atıyorum. Şekerim 120 lerde çıkıyorKizlar ben bisey denedim gebelik sekeri var bende. İsyerinde bikackez tatli cikti dayanamadim yedim ama yemekle beraber yedim birinde tokluk 151 cikti( diyetisyen 150 ye kadar yolu var dedi) bugunde kadayif cikmisti yedim kuru fasulye ayranla 141 cikti sukur. Ozellikle ayran aldimki yanina dengelesin diye cok sukur guzel cikti. Canim cekiyo cunku boyle yiyip kontrol edince daha guzel oluyo
Evet bende aynı şekilde yapıyorum. Dr.um meyve yanında bile süt ürünü önerdi şekeri dengeliyor çünkü. Bende şeker yok ama fazla kilo aldığım için dr.um bu hafta tatlı ve hamurişini yasakladı. Tatlı yerken yanında 1 bardak süt veya üstüne 1 kase yoğurt yiyordum ve birazda tarçın. Ama bir lokma bile tatmaya korkan arkadaşları duyunca öneremedim her bünye bir olmazKizlar ben bisey denedim gebelik sekeri var bende. İsyerinde bikackez tatli cikti dayanamadim yedim ama yemekle beraber yedim birinde tokluk 151 cikti( diyetisyen 150 ye kadar yolu var dedi) bugunde kadayif cikmisti yedim kuru fasulye ayranla 141 cikti sukur. Ozellikle ayran aldimki yanina dengelesin diye cok sukur guzel cikti. Canim cekiyo cunku boyle yiyip kontrol edince daha guzel oluyo
Evet çok uygundu fiyatı neyse yine gelir nasıl olsa. Acelesi de yok ek gıdaya kadar denk gelir biryerden. Teşekkür ederim ❤Anasaya minderde mi vardı.. yine gelir bence hiçç dert etme sıra a101de güle güle giysin canim