2021 Nisan Anneleri

Benimde bugun doktor randevumdu 31 haftaligiz 32 yle uyumlu dedi bi bobreginde hafif genisleme varmis detayli ultrasyon yapilicak yine morelim boz7ldu ya insallah bi sıkınti yoktur😥
Benim bebeğimde de var bir böbreğinde genişleme. 25.haftada görmüştü doktorum, zamanla kendiliğinden fark kapanır dedi. Şuan her kontrolde takip ediyor, milimlik fark var diğer böbrekle.. İlk oğlumda da vardı. Doğumdan sonra 3 ay kadar takip ettirdik ultrasonla. Nefroloji bölümüne de gittik. Son kontrolde fark kapanmıştı bi sıkıntı yaşamadık, üzülme kafana takma canım :KK51:

Benimde bugun doktor randevumdu 31 haftaligiz 32 yle uyumlu dedi bi bobreginde hafif genisleme varmis detayli ultrasyon yapilicak yine morelim boz7ldu ya insallah bi sıkınti yoktur😥
Canim erkek çocuklarının genelinde oluyor arkadaşında 3 mlm felan vardi gayet sağlıklı doğdu şükür iyi şimdi ocak şonu dogurdu

Kizlar idrar yolu enfeksiyonum var ilac baslicaz insallah gecer
Geçmiş olsun canım geçer geçen aylarda benim de olmuştu ilaç kullandım geçti hemen şükür bol su iç ayağını sıcak tut

Canımcım bebiş erkek değil mi? Benim yeğenimden de oldu o zaman epey korkmuştuk biz de gayet de sağlıklı doğdu şimdi 6 yaşında hiçbir sıkıntısı da olmadı içini ferah tut önlem amaçlı göndermiştir doktorun detaylıya

Canımcım bebiş erkek değil mi? Benim yeğenimden de oldu o zaman epey korkmuştuk biz de gayet de sağlıklı doğdu şimdi 6 yaşında hiçbir sıkıntısı da olmadı içini ferah tut önlem amaçlı göndermiştir doktorun detaylıya
Evet canim erkek ayy insallah bizdede bisey cikmaz 🤲

Erkekmi bebegin canim genelde erkek bebeklerde oluyomus canini sıkma
Aynisini bana oglumda soylemislerdi hicbir sorun olmadi
Hic canini skma benim oglumda da aynisini solemislerdi hicbir skinti olmadi..

Kizlar ben bisey denedim gebelik sekeri var bende. İsyerinde bikackez tatli cikti dayanamadim yedim ama yemekle beraber yedim birinde tokluk 151 cikti( diyetisyen 150 ye kadar yolu var dedi) bugunde kadayif cikmisti yedim kuru fasulye ayranla 141 cikti sukur. Ozellikle ayran aldimki yanina dengelesin diye cok sukur guzel cikti. Canim cekiyo cunku boyle yiyip kontrol edince daha guzel oluyo
Benim diyetisyen azad etti beni sekerin cok iyi sadece doguma kadar genede ölcmeye devam et sorun yok dedi. Bende kahvaltida yogurt, yemeklerin yanindada ayran iciyorum demekki o dengeliyo.

33+4 bugün ilk kez nts ye girdik. 2700gr 49 cm olmuş. 35 hafta uyumlu dedi. Simdilik herşey yolunda . Sezaryan olacağı için 38. Haftada alırız demişti ilk sorduğumda. Henüz bir tarih vermedi. Hayırlısı bakalım. 31 mart eşimin doğum günü o zaman doğsun bari diyo😂
Masallah kocaman olmus🧿 ne güzel ya böyle 40 cm leri 2 kg ve üzeri kilolari duymak 🥰

X