2021 Nisan Anneleri

Oglumda oyle olurdu kaburga agrisindan gunlerce yatmadan oturur vaziyette uyudum ben.
Basini kaburgalarima bastirirdi hala dik kafalidir uyurken oyle uyur.
Bu defa da bebek cok asagida cati kemigi agrilarim var bebek sanki cikiverecek..
Kisacasi hamilelik zor gercekten zor....
Asagida olsa sorun yukarida olsa sorun..

Buarada cok gecmis olsun o kadar cok duyuyorum ki atesli hastalik cocuklarda..
Insan oyle diyor ne cesaret ikinciyi yapmisiz..

Allah allah bana yapmadi hic yas muhabbeti 36 yasindayim buarada..
Ben dedigim gibi medical parka devam ediyorum 2 kez gittim bulent hocaya bebegi guzel inceledi yarım saat kafadan muayene etti.
Ben orda dogum yapmak istemedim ama.

Benim de gece yemesem bile bi kaç kere sabah boğazıma asit dolmasıyla uyandım çok kötüydü. Ve ne yersem yiyim midem çok yanıyor, elma yesem bile. Doktoruma söyledim, boşuna bunu çekmeme gerek yok ki reflü ilacı midede kalıyor kana karışıp bebeğe zarar vermiyor diyip gaviscon verdi, iyi ki almışım diyorum.Yatışla ilgili kendi doktorum tam sağa yatma dedi diğer doktorlar sırtüstü yatma diyor, sadece sola yatıyorum, gerçekten zor oluyor ama zarar verme ihtimalinden korkup solda ağrım olunca sırtüstüne meyilli dönüyorum o kadar

Canım benim ilk gebelikte öyleydi.
İnanılmaz zor bir durum.
Boyu uzun bir bebekse ,son haftalar dahada zorlaşıyor.böyle dimdik durmak isterdi kafası aşağıdan,ayakları ağzımdan çıkacak gibi dimdik kasılırdı ben kendimi arkaya doğru itmek zorunda kalırdım sürekli ama.dik başlı asi bi çocuk geliyor haberi olsun,doğuncada öyle oldu

Kafasını üste dayadığında tüm akşam kaburga ağrısı çekmiştim, o geçti neyse ki. Dün böbrekle kaburga arasında çok fena batma ve ağrı yaşadım kıpırdayamadım eşim korkup araştırdı kaburgamız bile genişliyormuş normalmiş kasılma ve sertleşme bende de çok arttı, bazen 5 dk ayakta kalsam bile bütün karnım sertleşiyor, bugün doktorum buna da normal bunlar olacak dedi. Artık her şeyi kabullendim hamilelikte gözlerimiz bile geçici bozulabiliyormuş

Sağ tarafa yatısta mide iceriginin geri gelmesini engelleyen bir kapakcık var o açılıyor sol tarafta acılmıyor yer cekimi sayesinde. O yuzden sağ tarafa yatınca reflü oluyor bunu yasayan biri olarak soylemek isterim.

Uykusuz her gece.. Allahim agrilar sizilar uykusuzluk bel fitigi savaslari yasiyorum resmen gecermi bu gunler kizlar

Allah korusun ya insallah oyle bir sey degildir.
Wbc,plt, hgb ve crp degerleri nasil?
Bir tek crp sini görebildim bu sonuçlar arasından. O da yüksek zaten geldiğimizden beri düşmüş ama yine de yüksek. Bu arada saat başı ateş ölçtüm tüm gece bir ara uyumuşum gittim hemşireye sordum hiç ateşi yükselmemiş
Herkese tümm güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. İnşallah kan değerlerimiz de düzelmiştir çıkarız.

Cok sevindim ❤
Bizi de haberdar et insallah toparlar kanlarda❤

Çok geçmiş olsn canm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrun evinize gidersiniz Internetim.bitti okuyabilecek kadar giriyorum ama yazamıyorum pek

Kizlar gunaydin doktora gittim nst iyi hafta 34 bizim bebiş makat geliş kilosu özelde 2 hafta once 1950 ydi bugun devlette 2150 dedi bi hafta minyon bi bebek dedi decavit verdi. Ama cihazdan cihazada farkeder diye dusunuyorum pazartesi ozele gidicem bakalim orda ne dicek karsilastirmasi daha kolay olur insallah toparlar bebisim onun disinda hersey iyi şükür

Maşallah canım ne güzel her şey yolunda.. Cihazdan da fark eder ama daha çok var sonuçta kilo da alır yani.. Sağlıkları yerinde olsun da 2 kiloyu geçtiğinden artık beni korkutmuyor hiç bir şey.. Benim kardeşim 32 sene önce 1700 gr ile doğup yaşamış bir insan.. Şimdiki imkanlar daha da çok şükür.. Allah sağlık ile kucaklamayı nasip etsin..

Aynen caanim bende oyle dusundum 2 yi gectiler cok sukur muz yiyorum bide kaşar peynir yiyim 1 kilo daha alsa yeter

Maşallah canım bi sıkıntı olmasın da bence kimi bebek daha zayıf kimi daha kilolu olur önemli olan sağlıklı olması gerisi hic önemli değil

Maşallah canım bi sıkıntı olmasın da bence kimi bebek daha zayıf kimi daha kilolu olur önemli olan sağlıklı olması gerisi hic önemli değil
Aynen canim bende oyle dusunuyorum zaten kilo duzelir sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…