Oglumda oyle olurdu kaburga agrisindan gunlerce yatmadan oturur vaziyette uyudum ben.Kızlar ben çok fenayım ya kaburgama vuruyor tak tak geçiriyor hissediyorum. İkk çocuğumda hiç yaşamamıştım böyle şeyler sürekli kasılıyor karnım. Normal di mi siz de böyle misiniz? Bir de Kızım ateşlendi 2 gecedir uykusuzuz. Gerçekten insan diyor ne cesaret 2.ye karar verdik
Buarada cok gecmis olsun o kadar cok duyuyorum ki atesli hastalik cocuklarda..Kızlar ben çok fenayım ya kaburgama vuruyor tak tak geçiriyor hissediyorum. İkk çocuğumda hiç yaşamamıştım böyle şeyler sürekli kasılıyor karnım. Normal di mi siz de böyle misiniz? Bir de Kızım ateşlendi 2 gecedir uykusuzuz. Gerçekten insan diyor ne cesaret 2.ye karar verdik
Allah allah bana yapmadi hic yas muhabbeti 36 yasindayim buarada..Gittim ve çok yaş muhabbeti yaptığı için açıkçası birdaha gitmek istemiyorum.iyi bir insan olabilir ama kadınların psikolojisinden anlamadığı belli ayrıca riskli gebelik yaşayanların gitmemesi gereken biri bilginize
Benim de gece yemesem bile bi kaç kere sabah boğazıma asit dolmasıyla uyandım çok kötüydü. Ve ne yersem yiyim midem çok yanıyor, elma yesem bile. Doktoruma söyledim, boşuna bunu çekmeme gerek yok ki reflü ilacı midede kalıyor kana karışıp bebeğe zarar vermiyor diyip gaviscon verdi, iyi ki almışım diyorum.Yatışla ilgili kendi doktorum tam sağa yatma dedi diğer doktorlar sırtüstü yatma diyor, sadece sola yatıyorum, gerçekten zor oluyor ama zarar verme ihtimalinden korkup solda ağrım olunca sırtüstüne meyilli dönüyorum o kadarKızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor
Canım benim ilk gebelikte öyleydi.Kızlar ben çok fenayım ya kaburgama vuruyor tak tak geçiriyor hissediyorum. İkk çocuğumda hiç yaşamamıştım böyle şeyler sürekli kasılıyor karnım. Normal di mi siz de böyle misiniz? Bir de Kızım ateşlendi 2 gecedir uykusuzuz. Gerçekten insan diyor ne cesaret 2.ye karar verdik
Kafasını üste dayadığında tüm akşam kaburga ağrısı çekmiştim, o geçti neyse ki. Dün böbrekle kaburga arasında çok fena batma ve ağrı yaşadım kıpırdayamadım eşim korkup araştırdı kaburgamız bile genişliyormuş normalmişKızlar ben çok fenayım ya kaburgama vuruyor tak tak geçiriyor hissediyorum. İkk çocuğumda hiç yaşamamıştım böyle şeyler sürekli kasılıyor karnım. Normal di mi siz de böyle misiniz? Bir de Kızım ateşlendi 2 gecedir uykusuzuz. Gerçekten insan diyor ne cesaret 2.ye karar verdik
Geçen buralarda birileri yazmıştı sağa yatınca midesinin bulandığını.. Ben de bir sağ bir sol valla sırtım çok ağrıyınca sırt üstü de yatıyorum..
Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe
Bebekte gelişme geriliği varsa, sağ veya sırt üstü yatışta tansiyon düşüklüğü ve fenalaşma ortay çıkıyorsa veya bazı riskli gebelik durumları söz konusuysa doktor anne adayına sol yana yatmasını önerebilir. Bunun dışında anne adayı uykuda veya istirahat halinde istediği ve rahat ettiği pozisyonu tercih edebilir. Sol yana yatış takıntısı anne adayında stres yaratabilir.
Demiş kendileri :))
Ağrılı günler geçerde, uykusuz günlerin geçmesine daha çook varr gibiUykusuz her gece..Allahim agrilar sizilar uykusuzluk bel fitigi savaslari yasiyorum resmen gecermi bu gunler kizlar
Bir tek crp sini görebildim bu sonuçlar arasından. O da yüksek zaten geldiğimizden beri düşmüş ama yine de yüksek. Bu arada saat başı ateş ölçtüm tüm gece bir ara uyumuşum gittim hemşireye sordum hiç ateşi yükselmemişAllah korusun ya insallah oyle bir sey degildir.
Wbc,plt, hgb ve crp degerleri nasil?
Cok sevindim ❤Bir tek crp sini görebildim bu sonuçlar arasından. O da yüksek zaten geldiğimizden beri düşmüş ama yine de yüksek. Bu arada saat başı ateş ölçtüm tüm gece bir ara uyumuşum gittim hemşireye sordum hiç ateşi yükselmemiş
Herkese tümm güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. İnşallah kan değerlerimiz de düzelmiştir çıkarız.
Çok geçmiş olsn canm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrun evinize gidersinizBir tek crp sini görebildim bu sonuçlar arasından. O da yüksek zaten geldiğimizden beri düşmüş ama yine de yüksek. Bu arada saat başı ateş ölçtüm tüm gece bir ara uyumuşum gittim hemşireye sordum hiç ateşi yükselmemiş
Herkese tümm güzel dilekleri için çok teşekkür ederim. İnşallah kan değerlerimiz de düzelmiştir çıkarız.
Maşallah canım ne güzel her şey yolunda.. Cihazdan da fark eder ama daha çok var sonuçta kilo da alır yani.. Sağlıkları yerinde olsun da 2 kiloyu geçtiğinden artık beni korkutmuyor hiç bir şey.. Benim kardeşim 32 sene önce 1700 gr ile doğup yaşamış bir insan.. Şimdiki imkanlar daha da çok şükür.. Allah sağlık ile kucaklamayı nasip etsin..Kizlar gunaydin doktora gittim nst iyi hafta 34 bizim bebiş makat gelişkilosu özelde 2 hafta once 1950 ydi bugun devlette 2150 dedi bi hafta minyon bi bebek dedi decavit verdi. Ama cihazdan cihazada farkeder diye dusunuyorum pazartesi ozele gidicem bakalim orda ne dicek karsilastirmasi daha kolay olur insallah toparlar bebisim onun disinda hersey iyi şükür
Aynen caanim bende oyle dusundum 2 yi gectiler cok sukur muz yiyorum bide kaşar peynir yiyim 1 kilo daha alsa yeterMaşallah canım ne güzel her şey yolunda.. Cihazdan da fark eder ama daha çok var sonuçta kilo da alır yani.. Sağlıkları yerinde olsun da 2 kiloyu geçtiğinden artık beni korkutmuyor hiç bir şey.. Benim kardeşim 32 sene önce 1700 gr ile doğup yaşamış bir insan.. Şimdiki imkanlar daha da çok şükür.. Allah sağlık ile kucaklamayı nasip etsin..
Öyleymiş Rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsinTeşekkürler sağolasın.
aman tansiyona dikkat et anneye bebeğe çok zarar verebiliyor
Maşallah canım bi sıkıntı olmasın da bence kimi bebek daha zayıf kimi daha kilolu olur önemli olan sağlıklı olması gerisi hic önemli değilKizlar gunaydin doktora gittim nst iyi hafta 34 bizim bebiş makat gelişkilosu özelde 2 hafta once 1950 ydi bugun devlette 2150 dedi bi hafta minyon bi bebek dedi decavit verdi. Ama cihazdan cihazada farkeder diye dusunuyorum pazartesi ozele gidicem bakalim orda ne dicek karsilastirmasi daha kolay olur insallah toparlar bebisim onun disinda hersey iyi şükür
Tmm canım çantaya koyayım o zaman saolBende arkadasima sordum oyle ogrendim hic dikisi yok ve ilk kalkarken korse taktirip kaldirmis doktor.Korse cok sıkar dersen kalkinca hastanede biri şal baglasin inanilmaz rahat yuruceksin bak
Benimde Ankara da özel de olacak bakalım sorarım dr a gidinceDikiş artık hiç yok diye biliyorum hep yapıştırma yapıyorlar dikiş alınması da olmuyo.. Ama devlette dikiyorlardır belki.
Aynen canim bende oyle dusunuyorum zaten kilo duzelir sıkıntı yokMaşallah canım bi sıkıntı olmasın da bence kimi bebek daha zayıf kimi daha kilolu olur önemli olan sağlıklı olması gerisi hic önemli değil