2021 Nisan Anneleri

Maşallah kocaman olmuş, tansiyon için, hamur işi tuzlu tuketmemeye çalış. Eğer yediysenekstra su içmek lazım, ancak tolere ediyor vücut.
Tansiyon aleti için omron, annem de ben de onu kullanıyorum. Piyasada en önerilen marka.
Bu aralar çok hamur işi yedim gerçekten dikkat edicem bundan sonra. Bakıcam ona biri daha önermiş 😊

Selam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuş 😍 doğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Omron

Selam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuş 😍 doğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Maşallah bebişe ..Dikkat et bari yemene içmene .

Herkesin önerdiği gibi omron bende m6 modeli var 8 yıldır kullanıyorum çok memnunum

Günaydın herkese tecrubelilerimize bir sorum var ☺️ Instagram'da takip ettiğim bir bayan çocuk doktoru sadece çiş yaptıysa altını hiç silmeyin sadece bez degistirin,kaka varsa sabunlu suyla yıkayıp kurutup bez değiştirin diyor. Sadece çiş olduğunda altını silmezsek pişik olmazmi
Her tarafa bulaşıyor çişi sonuçta, bence pişik olur. Çok enteresanmış, sürekli biri yeni bir fikir atıyor valla 😃

Edicem artık . Tansiyonum yüksek çıkınca doktor yatıl yaptırır felan dediler bian korktum daha hiçbişeyim hazır değil diye :)
Kuzum hazırlan sen artık bebekte önde baya maşallah subannallah belki 2 3 hafta önden gelebilir tedbirli olmakta fayda var ufak tefek işler yorucu oluyor zaten anca hazırlanırsın doğuma kadar

Canım anneme De omron almıştım 7 8 yıldır kullanıyor şimdi fiyatlar biraz yüksek gibi sanırım ama ömürlük ve ölçümleri güvenilir
Aslın da her eve şart gibi her zaman ihtiyacımız olabiliyor iyisini almak daha mantıklı 😊

Kuzum hazırlan sen artık bebekte önde baya maşallah subannallah belki 2 3 hafta önden gelebilir tedbirli olmakta fayda var ufak tefek işler yorucu oluyor zaten anca hazırlanırsın doğuma kadar
Evet bu zamana kadar ağırdan alıyodum hep kendimi ama bugün de tansiyonum yüksek cıkınca doktor yatış verir dediklerin de biraz telaşlandım :)

Oyy masallahhhh🧿Kiz sen 2 hafta sonra dogurursun ozamann ayyy cok heycanliiii🥰 Ay mart ayina girmeye 3 gün kaldi heycan dorukta patir patir dökülecek bebeler buraya yerim onlariiii🥰

Kızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor

Kızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor
Kızı haftaki yazsan imzana görücez aynısını dünden beri şu bile fazlalık gelir mi çok yiyorum galiba herşey iidemden çıkacak gibi midede bulanıyor. Hatta guya bugün idrar testi yaptircaktım unuttum.. valla kendimi gece hep sırt üstü buluyorum sol en güzel sola yat

Kaan Kocatepe’nin videosunu izle bence canım. Kendinizi kasmayın diyor uyku konusunda hafif eğimli bırakıp sırt üstü de yatıyorum ben altına battaniye falan katlayıp koyup biraz eğimli öyle de yatabilirsin ama en önemlisi bence yağlı yemekleri komple bırak. Ya da seni ne etkiliyorsa beni aşırı yağ ve salça çok kötü yapıyor mesela.

X