- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
İnşallah alsınlar, bizi emzik etmesinler, dinimiz aminBibs i genelde hepsi aliyormus.Bende degisim sık diye air aldim almazsa bibs alirim.Olmadi keyfi bilir
Yok cnm ya ben izin verdimdi sanırım tahnikmi ne diyorlar efendimizin sünnetiymiş bebeğin memeyi güçlü tutması içinmiş bide tatlı dilli güzel huylu olsun diye sanırım bu sefer kendim yaparım unutmazsam onlar olamayacağı içinBenim de annem yapmıştı hurmayı, neye faydası oluyor ki acabaHeee yapan kv olsaydı arıza çıkarırdım kesin
İşe yaradı heralde bizde o zaman bak yaYok cnm ya ben izin verdimdi sanırım tahnikmi ne diyorlar efendimizin sünnetiymiş bebeğin memeyi güçlü tutması içinmiş bide tatlı dilli güzel huylu olsun diye sanırım bu sefer kendim yaparım unutmazsam onlar olamayacağı için
Bi de mam diye bir marka var canım burda çok görüyorum.Bende bibslerin rengine hayran kaldığımdan önce şansımı bibsden deneyeceğimalmazsa avent air ikinci sırada onu da almazsa oioi, onu da almazsa tommee tippee, onu da almazsa artık nuk, wee allah ne verdiyse
Anammmm muhittinim hos geldin bacimYarin randevum var bakalım en som 29+2 yken 28 çıkmıştı bakım nolcak
Hemen listeye alıyorumBi de mam diye bir marka var canım burda çok görüyorum.
Bence cırtlı olan her korse iş görürAnammmm muhittinim hos geldin bacim
Kizlar mesajlari hizli hizli okudum ama yazamadim korseler emzikler konusulmus kizim emzik almadi ugrasmadigim hergune cok pismanimBunda cok ugrasicam valla emzik alip miss gibi annesini de emen bir suru cocuk var Korseyide owli flan almadim duz bisi aldim ben.
Bizdede işe yaradı bıcır bıcır konuşur bide çok güzel emdi 2yaşına kdrİşe yaradı heralde bizde o zaman bak yaOğlum 5-10 dk emer işini bitirirdi şimdi de tatlı dillidir
Bence riske atma canım, önemli olan en güvenli şekilde sağlıklı olarak kucağına almak. Açıkçası normal doğum yapmak hepimizin hayaliSekerden dolayi bebegi cok bekletmek istemiyolsr. Kordon olayindada duzlesme oldugu icin normal dogumda sıkışabilir ve bebek oksijensiz kalabilirmis
Merhaba evet gittim.Bülent demire gitmissiniz sanırım akşam 4 ten sonra özeline mi gitmiatiniz acaba bende yarın gidecegimde 1 saat önce orda olmam gerektiğini yazmış bilgilerde cidden randevuda 1 saat önce orda olmanız mi gerekiyor birde özeline gittiyseniz ücreti ne kadar ve Bülent bey ile ilgili düşünceleriniz i merak ettim
Benimde oyle ya doktorunuza sordunuz mu?Benimde oglumda bukadar erken baslamamisti kasilmalarim ve asagida degildi..bugundur sag tarafimda tas gbi oluyor tekmeliyorda..ilk cocugumda 37 38 haftalarda kasilmaslarim olmustu ve bebegim yukardaydi bu kasiklarimda oynuyor ara ara hatta rahim kemigime arada vuruyor canimi yakiyor
Sormadim pandemiden dolayi hastaneye sık gitmiyorum yakin zmanda gidecegim ins.Benimde oyle ya doktorunuza sordunuz mu?
Benimde oyle bebek cok asagida karnima bakinca belli oluyor zaten son gidisimde dogum yoluna girmis demisti.Sormadim pandemiden dolayi hastaneye sık gitmiyorum yakin zmanda gidecegim ins.
Benim ilk hamileligim öyleydi ama bu sefer normal ekmek yiyorum bol yesillik salata mutlaka ve sekerim hep düsük. Arada cikolata tatli kacamaklarimda oluyor, vücut alisiyormu artik yada sekermi yok bilemedim. Ama 1 kereden birsey olmaz canim ye 1 dilim kutusunu koklayacak kadar canin cok cektiyse ye kiyamam ya az kaldi.Eşim baklava yedi bugün kutusunu kokladımya maalesef baklava değil beyaz un yesem şeker fırlıyor
Anladım canım şekeri bebeği biraz daha erken alma açısından söyledin sen o zaman doktoru dinlemekte fayda var kesinlikle birdahaki kontrolünde konuşmalısın bence net olarak en azindan kendini ona göre hazırlarsınSekerden dolayi bebegi cok bekletmek istemiyolsr. Kordon olayindada duzlesme oldugu icin normal dogumda sıkışabilir ve bebek oksijensiz kalabilirmis
Masallah kuzucugaÇok şükür 33+1 deyiz 43 cm 1950 gram çıktı minik bugün. Ama baş aşağı dönmüştü geçen hafta bu hafta kafayı yine yukarı kaldirmszaten sezeryan olacagm için sorun yok. 37 de anestezi ile gorusecekmsm . 38 yada 39 da doğum dedi ama tarih vermedi, sizlerin verilmeye baslannca bir ümit demistm
Oyy masallah ikisinedeSelamun aleykum kızlar sabah gittik kontrole ancak yazıyorum şükür kilo alımları iyi biri 1936 biri 1999 olmuş bugün 32+6 idi. Muayenede fenalaştm göZÜM Kararır gibi oldu elim ayağım boşaldı sırt üstü yattıgm içinmiş doktor döndürdü hemen özellikle uzun tutmadm ama normal artık sırt üstü yatınca kan damarlarına baskı oluyormuş artık ikisi de 4kilo nerdeyse dedi. Suan suları iyi doğurmuyorsun da yolunda görünüyor ama nst ye bakalım birde ciger geliştirici yapcam dedi yarın sabah gene gelirsiniz yarın bir doz daha yaparız bir iki hafta daha dursunlar inşaallah dedi ciğerler gelişmezse iki hafta sonra tekrar yaparız iğne dedi. Bugün iğnem yapıldı yarın 9da yine gidicez işte böyle. Doğum ile ilgili zaman sordum belli bi tarih vermicem bebekler belirlicek dedi kafa aşağı ikisi de tmm normal doğum deneriz ama riske atmam dedi tabiki dedim bende ama bakacak kimsem yok normal olursa cabuk toparlarım diye istiyorum dedim tamam denicez acılman falan olur dogum baslar deneriz dedi ama bazen biri doguyor biri dogmuyor sonra içerdekini sezeryanla almak gerekiyor dedi doguma takılma sen nasıl olursa olsun saglıklı doğsunlar buna yogunlasalım dedi bizde onayladık tabiki benim bugünkü kontrol böyleydi arkadaslar doktor dogurmuyorsun bak dedi kapıdan cıkarkende tmm dedim tembihledim ben onları
36ya kadar yapılmaması çok normal canım açıkçası çok erken yapılması özel hastanelerde biraz para tuzağı gibi geliyor bana sancın yoksa bile istiyor doktorlar benim riskli olduğu için birşey diyemiyorum doktoruma ama bence hiç korkma normal olan da 36.hafta sancın yada kasılman olursa zaten söylersin doktoruna bakarlarAnladım canım ara kasılmalar normal zaten biliyorumda acaba tedbir amaçlı yapılmalı mı diye düşündüm.bulundugum şehirdeki doktorlarda pek güvenilir gelmiyorda açıkcası oyüzden bilgi edinmek istedim.
simdi nasil düzeldimi? Hastanedemisiniz hala ne dediler? cok gecmis olsun.Bizim düşmedi ateş 41 dereceyi gördük. Boğazda da birşey görmeyince yatış verdiler. Hastanedeyiz araştırıyorlar sebebini