- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
5 yıl önce almıştım öyle marka birşey değil. Medikalden klasik cırtcırtlı korseydi buna benzerOwli mi almistiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yıl önce almıştım öyle marka birşey değil. Medikalden klasik cırtcırtlı korseydi buna benzerOwli mi almistiniz?
Ozaman kasılma yoksa rahat olmalıyım sanırım.Ben geçen hafta kontrolde sancım var diye bahsedince nst ye aldı beni yani 30+3 te. İlk gebeliğimde de erken başlayıp erken doğum yaptığımdan es geçmek istemedi. Kasılmam olmasaydı ne zaman alırdı bilmiyorum ama 36 dan önce almazdı sanırım.. Genelde bi sıkıntı yoksa o haftaları bekliyorlar.
Anladım canım ara kasılmalar normal zaten biliyorumda acaba tedbir amaçlı yapılmalı mı diye düşündüm.bulundugum şehirdeki doktorlarda pek güvenilir gelmiyorda açıkcası oyüzden bilgi edinmek istedim.Canım en erken 32.haftada başlatıyorlar ama bazı doktorlar sancı olmadıkça 36.haftada bile başlatabiliyor biz 32de başladık
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksınOzaman kasılma yoksa rahat olmalıyım sanırım.
Benimde daha öncesi kayıplarım oldugu için tedirginim gerçi şükür sağlıklı sonuçlanan gebeliğimde var ama o korku hiç geçmiyor..
Sagol canım tesekkur ederim.5 yıl önce almıştım öyle marka birşey değil. Medikalden klasik cırtcırtlı korseydi buna benzer
Bu arada o kiraz çekirdeği kısmını ısıtıp süngerin içindeki kesik süngeri çıkarıp yerine koyacağız ama süngeri çıkarıp kiraz çekirdeğini koyunca boşluklu bir yapı oluşuyor, hatta hepsiburadada genel olatak bunu eleştirmişler, onu nasıl çözebiliriz ki acaba?Evet benimki de o içi sünger zaten dış kılıfı da yıkadım kötü gelmedi
Ben daha yıkamadım, bi yıkayıp bakayım olmazsa müslün örteyim ya, bana böyle ona kendim yatsam yanarmışım gibi geldi ama şimdi sen böyle deyince tekrar bi değerlendireyim olmazsa, çok sağol ❤Aynen ben de onu aldım kiraz çekirdekli yastık yanında hediye gelmişti ama kılıfı bana kötü gelmedi yıkadım hatta yumuşacık oldu
Evet cnm doğumdan çıktıktan sonra direk süreceğim, emzirceğimde ıslak pamukla silerim amaHastanede mi süreceksin? Peki yıkayıp öyle mi emzireceksin
Benimde oglumda bukadar erken baslamamisti kasilmalarim ve asagida degildi..bugundur sag tarafimda tas gbi oluyor tekmeliyorda..ilk cocugumda 37 38 haftalarda kasilmaslarim olmustu ve bebegim yukardaydi bu kasiklarimda oynuyor ara ara hatta rahim kemigime arada vuruyor canimi yakiyorKızlar benm ilk gebeliğimde kendi kafamda saçma kurmalarımdan ve akıl almalarımdan dolayı yok bebek kıpırdamadı bugün yok ağrım var diye çok acile koştum tabi her acil muayenede bana parmakla müdahale ettiler hatırlıyorum 25 30 vs gibi haftalarda hemen hemen üç kez altran kontrol ettiler parmakla hatta o zamanki doktorum kızmıştı acilde ne işin var bana soracaksın diye sanırım o parmak kontrolleri vücuda sinyal gönderdi ve basket topu gibi haller 32 hafta gibi başlamıştı tabi ozamanlar anlamıyordum bebek içerde çok bastırıyor diyordum meğerse o kasılmalar doğuma başlangıçmış o sebeple benim 37de 2cm açılmam başlamıştı aman sakın ben gibi yapıp acile filan gidip parmakla kontrole izin vermeyin, bu sefer hiç öle bişi yapmadığımdan kasılma yok henüz ama herkesle farklı oluyor tabi vücut hazırlanıyor
Avent air aldim bende.Smoothie agir geliyor dediler bebek dusuruyormus ogluma hic emzik vermemsitim ama kizimi krese vermem gerekecek mecbur aldim.Bibste 4 haftada bir degismesi lazim kaucuk diye once airi deneyeyim ddimAventin ultra air diye bi modeli daha var canım o da baya tutuluyor
Bende alayım yanıma unutmam inşallahEvet cnm doğumdan çıktıktan sonra direk süreceğim, emzirceğimde ıslak pamukla silerim ama
Doktor birşey dedimi bu durumaBenimde oglumda bukadar erken baslamamisti kasilmalarim ve asagida degildi..bugundur sag tarafimda tas gbi oluyor tekmeliyorda..ilk cocugumda 37 38 haftalarda kasilmaslarim olmustu ve bebegim yukardaydi bu kasiklarimda oynuyor ara ara hatta rahim kemigime arada vuruyor canimi yakiyor
Ay bende unutmam inş, ama çantayı hazırlarken direk koyacağım, birde bebeğin ağzına hurma sürüyorlar ilk bebeğimde kayınvalidem yapmıştı sünnettir diye zararını görmedimBende alayım yanıma unutmam inşallah
Bende bibslerin rengine hayran kaldığımdan önce şansımı bibsden deneyeceğim almazsa avent air ikinci sırada onu da almazsa oioi, onu da almazsa tommee tippee, onu da almazsa artık nuk, wee allah ne verdiyseAvent air aldim bende.Smoothie agir geliyor dediler bebek dusuruyormus ogluma hic emzik vermemsitim ama kizimi krese vermem gerekecek mecbur aldim.Bibste 4 haftada bir degismesi lazim kaucuk diye once airi deneyeyim ddim
Benim de annem yapmıştı hurmayı, neye faydası oluyor ki acaba Heee yapan kv olsaydı arıza çıkarırdım kesinAy bende unutmam inş, ama çantayı hazırlarken direk koyacağım, birde bebeğin ağzına hurma sürüyorlar ilk bebeğimde kayınvalidem yapmıştı sünnettir diye zararını görmedim
Henuz gtmedim hastaneye 1 2 haftaya gidecegim insaAllah..Doktor birşey dedimi bu duruma
Bülent demire gitmissiniz sanırım akşam 4 ten sonra özeline mi gitmiatiniz acaba bende yarın gidecegimde 1 saat önce orda olmam gerektiğini yazmış bilgilerde cidden randevuda 1 saat önce orda olmanız mi gerekiyor birde özeline gittiyseniz ücreti ne kadar ve Bülent bey ile ilgili düşünceleriniz i merak ettimMerhaba ben Medical parka gidiyorum cengiz bey var.
Ama univ. Hastanesinde Prof.Dr. Bulent Demire gittim en son o da cok ilgiliydi.
Aslinda benim en basindan beri riskli gebelik oldugu icin bursada perinatolojiye gidiyorum bir profa sadece kararsizim dogumu nerde yapmam gerektigi konusunda.
Biraz kafam.karisik acikcasi.
Siz gittiniz mi daha once burda.
Bibs i genelde hepsi aliyormus.Bende degisim sık diye air aldim almazsa bibs alirim.Olmadi keyfi bilirBende bibslerin rengine hayran kaldığımdan önce şansımı bibsden deneyeceğim almazsa avent air ikinci sırada onu da almazsa oioi, onu da almazsa tommee tippee, onu da almazsa artık nuk, wee allah ne verdiyse