2021 Nisan Anneleri

Bi arkadaşım 1buçuk ay önce doğum yaptı normal doğumdu 3 gün kaldı.Sezaryenliler 5 gün olabiliyor dedi.ben daha konuşmadım hastaneyle bakalım bana ne diyecekler 🤗
Kişinin durumuna bebeğin durumuna göre değişkenlik olabiliyor tatlım ama genelde 3 gün bu 3 üncü benim o yüzden biliyorun bura doğumluyum çevrem de genellikle öyle ama başka illerde eyaletlerde farklı olur mu bilemedim

Gitmesem içim içimi yerdi zaten teşekkürler canım.

Şimdi iyiyim normalde migreni olan varsa aranızda olabiliyormuş böyle şeyler tatlım ama tabi doktora gitmek gerekiyor çünkü gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biriymiş görme bozukluğu. Valla sonuçlarım çıkana kadar ateş bastı, sıcak bastı. Eve gelince rahatladım. Hatta eşime dedim ki ben hastanelerde fenalık geçirecek gibi oluyorum nasıl kalcam doğumdan sonra. Gerçekten hastanede duvarlar üstüme üstüme geliyor.
Çok geçmiş olsun canm🥰

Kişinin durumuna bebeğin durumuna göre değişkenlik olabiliyor tatlım ama genelde 3 gün bu 3 üncü benim o yüzden biliyorun bura doğumluyum çevrem de genellikle öyle ama başka illerde eyaletlerde farklı olur mu bilemedim
Benim için 3 gün bile nimet 🤗 biraz toparlanırım.Eş kalamıyor sanırım değil mi

Kızlar hastaneden yeni geldim çok korktum. Görmem bozuldu bi anda karıncalanma gibi okuyamadım bakamadım. Normalde auralı migrenden dolayı adet zamanı olurdu yılda bi kaç kez ama hamilelikte olunca gebelik zehirlenmesi mi diye çok korktum. Acile gittik, kanım iyi çıktı neyse ki sadece migrendi galiba ama çok korktum. Doktorumu aradılar o da mesaj attı pazartesi gelin diye. Sağlıklı alalım hepimiz kucağımıza inşallah bu arada bebeğinizin kilosunu, boyunu, huyunu, uykusunu nazarından korktuğunuz kişilerle paylaşmayın.
Canım cok gecmiş olsun Allah korusun dikkat et pazartesi de gidin bakalım nolur nolmaz bişey cıkmasın inşaallah

Müdahale edilmeden önce nasıl hissediyordun canım kendini şimdi nasıl arada nasıl fark oluyor.benim hep düşük olduğu için çok farketmiyorum sanırım.ben mesela çok üşürüm bi ara saçlarım çok dökülüyordu şuan o kadar değil baş ağrısıyla uyanırım kahvaltıdan sonra geçse bile gün içinde sürekli yoklardı ama maşallah bu ara çok ağrımıyor ama bu hep olan şeyler bende bunların sebebi demir mı acaba
Merhabalar benim ferritin değerim 5.8 hemoglobin 12 hamile olduğumu çok yeni öğrendim ilaç kullanmıyorum sadece aile hekimine gittim o da sorun yok diyip gönderdi burda tesadüfi okudum problem olur mu hemen acile gidip ilaç mı istemeliyim

Kizlar 32+5 haftaligim bebegin hareketlerini kasigimda hissediyorum ayakta cok durunca asagiya baski yapiyor oturmak zorunda kaliyorum bu durumu yasayan varmi normal mi acaba?

Kızlar hastaneden yeni geldim çok korktum. Görmem bozuldu bi anda karıncalanma gibi okuyamadım bakamadım. Normalde auralı migrenden dolayı adet zamanı olurdu yılda bi kaç kez ama hamilelikte olunca gebelik zehirlenmesi mi diye çok korktum. Acile gittik, kanım iyi çıktı neyse ki sadece migrendi galiba ama çok korktum. Doktorumu aradılar o da mesaj attı pazartesi gelin diye. Sağlıklı alalım hepimiz kucağımıza inşallah bu arada bebeğinizin kilosunu, boyunu, huyunu, uykusunu nazarından korktuğunuz kişilerle paylaşmayın.
Çok geçmiş olsun canım korkulmaz mi hiç, şükür toparlamışsın evine dönmüşsün, pazartesi de doktoruna gideceksin, ah bir doğsalar sağlıkla şu minikler nasil rahatlayacağız...

Kizlar 32+5 haftaligim bebegin hareketlerini kasigimda hissediyorum ayakta cok durunca asagiya baski yapiyor oturmak zorunda kaliyorum bu durumu yasayan varmi normal mi acaba?
Bende 32+5 im aynı seyleri ben uzun zsmandır yasıyorum merak etme normal ama bn her yerde hissediyorum hareketleri bide ikiz benim oyüzden sıgmaya calısıyolar kafalarda asagda olunca daha cok baskı oluyor asagıya

Bende 32+5 im aynı seyleri ben uzun zsmandır yasıyorum merak etme normal ama bn her yerde hissediyorum hareketleri bide ikiz benim oyüzden sıgmaya calısıyolar kafalarda asagda olunca daha cok baskı oluyor asagıya
Bnde uzun zmandir asagida hissediyorum bunu ilk cocugum baya yukaridaydi bu hep asagida

Günaydın güzel annişler doğum fotoğrafçısı düşünen var mı aranızda ne kadar fiyat verdiler? Normalde yasak Acıbadem’de ama benim doktorumun fotoğrafçısı varmış dışarıdan geldiği için doktoruma pek müdahale edemiyorlar sanırım kendi tüp bebek merkezi var ama doğumlar için sadece Acıbadem’i kullanıyor iki gün çekim için 1000 TL istediler ayrıca klip yapacaklarmış o da 500 TL ama doktor onu bize hediye ediyormuş kanalında yayınlamasına izin verirsek sizin de fikirlerinizi merak ettim

Merhabalar benim ferritin değerim 5.8 hemoglobin 12 hamile olduğumu çok yeni öğrendim ilaç kullanmıyorum sadece aile hekimine gittim o da sorun yok diyip gönderdi burda tesadüfi okudum problem olur mu hemen acile gidip ilaç mı istemeliyim
Hamileliğin ilk aylarında kan ilacına genelde gerek duymuyorlar canım 3 ay folik asit veriyor genelde doktorlar sonrasında yapılan testlerde düşmüşse veriyorlar kanın düşük değil ferritin düşük onuda doktorun gittiğinde yönlendirir seni benim ferritin bir ara 3 e düşmüştü kan 9 du kan ilacı alıyorum ama yakın zamanda baktırmadım son durum ne oldu bilmiyorum

Ferittin düsuk bu biraz yorgunluk nefes darligi flan yapabilir bunun icin takviye alabilirsn benim fertittn dusunce sabah aksam 2 ye cikardilar ilacimi 5 di benimde simdi yukselmeye basladi doktorunla gorus bunu aile hekimiyle degil
Günaydın güzel annişler doğum fotoğrafçısı düşünen var mı aranızda ne kadar fiyat verdiler? Normalde yasak Acıbadem’de ama benim doktorumun fotoğrafçısı varmış dışarıdan geldiği için doktoruma pek müdahale edemiyorlar sanırım kendi tüp bebek merkezi var ama doğumlar için sadece Acıbadem’i kullanıyor iki gün çekim için 1000 TL istediler ayrıca klip yapacaklarmış o da 500 TL ama doktor onu bize hediye ediyormuş kanalında yayınlamasına izin verirsek sizin de fikirlerinizi merak ettim
Benim dogum oncesi ve sonrasi esim cekicek profosyinel makinayla🙈 ozel olarak birini tutmayi hic dusunmedim bacim ben ama senin icin fiyat uygunsa neden olmasn hatira kalir

Günaydın bizde istiyoruz henüz hastaneyle görüşemedik fiyatları nasıl bilmiyorum. Önümüzeki hafta görüşmeyi düşünüyoruz. Hastaneye karar vereceğiz. İzmir de can hastanesi veya ege şehir i tercih edeceğiz.

Merhaba, doğum fiyatı ne kadar acaba?
Merhaba normal 5000ya da 5500 demişlerdi tam hatırlamıyorum. Sezaryan 6000 spinal farkı 1000 demişlerdi yeni yıl zamindan önce. Zam için de 500-1000 arası olacağını söylediler..Ama ben hastane ve doktor değiştirdim..Düzgün beyi çok severim çok iyidir hastanenin fiyatları çok geldi.

Benim kızım da 12 yaşında ve I da evlenmem asla diyor bu yeni nesil evliliğe karşı sanırım 🤣yalnız benimki asla çocuk da yapmam diyor yıllarca beynimizi yedi kardeş diye sen yap beni kardeşsiz bırakma diyor sıpa 🤣
Benim kızım 9 yaşında o bile evlenmem çocuk ta yapmam diyor..Niyeki çocuk çok güzel bak ben seni yaptım çok mutluyum bir de kardeş istiyorsun diyordum..Ama çocuk bakmak zor ,sen bana güzel bakıyorsun kardeşime de bakarsın diyor zilli..

Cok geçmiş olsun canım..İnsan bu saatten sonra garip giden birşey olunca daha da korkuyor ya..Akşam bende adet sancısı çektim her an dua ediyorum daha erken gelmeye kalkmasın diye..Şükür hareketli ama doktor aşağıya iniyor dedi diye hep tetikteyim..

Çok geçmiş olsun Canım

Çok geçmiş olsun canım korkulmaz mi hiç, şükür toparlamışsın evine dönmüşsün, pazartesi de doktoruna gideceksin, ah bir doğsalar sağlıkla şu minikler nasil rahatlayacağız...
Evet dün annem dedi ki ben de sana hamileyken olmuştu. Gözümde karıncalanmalar sonra çok şiddetli başım ağrırdı duramazdım dedi. O an dedim ki karma mı bu 😃anneme yaşattıklarımı yaşıyorum. İnşallah ergenliği bana benzemez 🤣
Cok geçmiş olsun canım..İnsan bu saatten sonra garip giden birşey olunca daha da korkuyor ya..Akşam bende adet sancısı çektim her an dua ediyorum daha erken gelmeye kalkmasın diye..Şükür hareketli ama doktor aşağıya iniyor dedi diye hep tetikteyim..
Adet sancısı ufak ufak bende de oluyor yarın doktora onu da sormayı düşünüyorum. Yarın doktora doğumla ilgili sorular soracağım bi de el uyuşmam var şu sıralar, hafif adet ağrıları gibi ağrılar var, doğumun yaklaştığını anlayabileceğim bir şey var mı falan bunları hep soracağım size de yazarım kızlar. Uyuşukluk yaşayan vardı çünkü, adet sancısı gibi sancıyı da sorarım.

Sağolsun doktorum evden bile yetişti acildeki doktorla görüşerek. Onun söylediği ilaçları verdiler, ilk ilaçta tam düzelmemiştim ama ikinci serumda normale döndü. Bebiş de pıt pıt hareket ettiği için aşırı panik olmadım, korktum ama bu zehirlenme olayını çok duyduğum için korktum. Yani bazen çok çabuk mu hastalık hastası gibi oluyorum diyorum ama bu aydan sonra artık ne olursa olsun hastaneye giderim.
Çok geçmiş olsun, çok okuyoruz her şeyi, en ufak bir şey de başımıza geldi sanıp korkuyoruz. Hepimiz aynı durumdayız sanırım 😊

X