Anlamazlarmii yaa benim oglum 2 bucuk yasinda hissediyor kv görüntülü arayip beni seviyormusun öpücük at babaanneye diyo oglum aloyu kapat deyip bana sariliyo öpüyo annecimm diyo kadinin zoruna gidiyor bana daha cok tavirlaniyor yüzünden anlayabiliyorsun sekilden sekile giriyor.Üzücü bir durum ama ben her zaman orta yollu olmaya çalışıyorum ölümlü dünya, allah korusun öfkeli olmasın büyüğünü saysın diye uğraşıyorum.ama büyüdükçe gizlemek mümkün olamıyor bir de hep evde çocuklar neyi nereye kadar saklayabilirim. Ister istemez hissediyor anlıyor sorunları.
Hayırlısı artık herşey daha güzel olur inşallah.
Ayy ne güzel yaaAllah bozmasin Benim esim tek cocuk. Keske benimkide beni olmayan kiz evladinin yerine koysaydi ama cok kötü davraniyo, esimin akrabalari bile piskopat ondan oglunu aldin diye iyice kudurdu oglunu paylasamiyor diyorlar.
Keske canim ama artik kaldiramiyyorum cok yipratiyor beni o yüzden oglunu alabilir sorun yok.. Ben ve cocuklarimin piskolojisini bozmaya hickimsenin hakki yokEvet belkide tam anlamıyla o yüzden öyle davranıyor. Bazı anneler cocuklarını paylaşamadığı için hırçınlaşıyorlar. Keşke bunun farkına varıp psikolojik bi yardım alabilse. Kendisi ve çevresindekiler için hayat daha kolay olur.
Merhaba, doğum fiyatı ne kadar acaba?İstanbul'un neresindesiniz? Ben bahcelievler Medicana Düzgün korkmaza gidiyorum..Ilk kızımda da ona gitmiştim..
Ya aynısı var yaAnlamazlarmii yaa benim oglum 2 bucuk yasinda hissediyor kv görüntülü arayip beni seviyormusun öpücük at babaanneye diyo oglum aloyu kapat deyip bana sariliyo öpüyo annecimm diyo kadinin zoruna gidiyor bana daha cok tavirlaniyor yüzünden anlayabiliyorsun sekilden sekile giriyor.
Benim kızım da 12 yaşında ve I da evlenmem asla diyor bu yeni nesil evliliğe karşı sanırımÇok güzel yazmışsın sendeki iç kolay bulunur türden değil. Maşallah diyelim
Benim annem damatci gelinci sanırsın onları doğurduhep eşimin tarafını tutar, kardeşimin durumunda da hep gelinden yanadır.
Güzel şeyler ya çocukların sağlıklı bir duygusal zekası ruhsal gelişimi için anneanne babanne dede çok önemli birsey keşke bunun farkında olup gelecek nesillere bilinçaltı kirlilikleri bırakmasalar.
Benim.kizom 12 yaşında ben asla evlenmicem diyor, böyle koca kocanın ailesi bir sürü dert diyorbir de hamileligim çok zor geçiyor çocuğun gözü iyice korktu evlilikten annelikten.
Benimkide oglanin göbek bagi nezaman düstügünü yalnis hatirliyo bana sordu nezaman düstü diye ilk doktor kontrolünde düstügü icin doktorda bile kaydi olmasina ragmen hayirr siz yalnis biliyorsunuz, benim dedigim tarihte düstü deyip üstüne dönüp bana 2 haftalik bebegine cok hevessizsin dediYa aynısı var yabenim ki bir kere senin dogurduklarin senin benim dogurdugum b2nim bunu kimse değiştiremez dedi senin benim ne ya, Allahın kulu bu, kendi hayatı var kendi ailesi var. Benim kızlarımın da öyle olacak. Benim o ne demektir. Ne sağlıksız bir düşünce. 12 yaşında şimdi bile fikir ayrılığımız zevk farkliligimiz var... Bu zihniyeti kıramam ancak kendimi koruyabilirim.
Aynen ne eğlencenmiş ne çocuk yapacakmış. Bunlar çekilir şeyler değilmiş. Benim kariyer hayatımın da çocuklarla dilediğim.gibi yürümediğini de görüyor bu da soğutuyor onu. Hayalleri büyük çok çalışkan bir çocuk hedefleri var şimdiden çok çalışıyor. Ben asla karışamam bu onun hayati ancak doğruyu bulmasında destek olabilirim.Benim kızım da 12 yaşında ve I da evlenmem asla diyor bu yeni nesil evliliğe karşı sanırımyalnız benimki asla çocuk da yapmam diyor yıllarca beynimizi yedi kardeş diye sen yap beni kardeşsiz bırakma diyor sıpa
Okurken nefes alamadım ah canım ya bunlar gerçek olabilir mi ya aman allahım. Rabbim yardımcın olsun, o gücün kuvvetin olsun sana dokunamasınlar uzemesinler seni inşallah. Onlarda sinanacak bir şekilde sen hep yuvana evlatlarına bak. Inşallah çok daha güzel lohusalık yaşarsın.Benimkide oglanin göbek bagi nezaman düstügünü yalnis hatirliyo bana sordu nezaman düstü diye ilk doktor kontrolünde düstügü icin doktorda bile kaydi olmasina ragmen hayirr siz yalnis biliyorsunuz, benim dedigim tarihte düstü deyip üstüne dönüp bana 2 haftalik bebegine cok hevessizsin dediben dogumdan sonra o dikislerle sitmalanirken, neymis karin naz yapiyo bana temizlik yapmaya zorluyo diye esimi doldurdu ve esimde ben sitmali halde yataktayim 40 derece sicakta kalin battaniye ile uyuya kalmisken kapiya tekme tokat iceri girdi bagirarak aklim gitti sicradim yataktan noluyo dedim.. annem temizlik yaparken sen burda götmü büyütüyon dedi annesidd arkasinda amann oglum birak yapmak istemiyorsa yapmasin dedi. Ben birden uykudan sicrayinca dikislerim yirtildi sandim sanciyla kalktim ikisinede bagirdim defolun gidin bana bunu yapmaya hakkiniz yok diye agzima geleni saydim, kv nin biletini kestim gönderdim esimede sende git dedim öyle susturdum dikislerim su topladi bisürü agri sanci cektim. Allaha havale ettim cani cehenneme. boyun egdinmi tepene cikiyor..
Allah yrdımcınız olsunBenimkide oglanin göbek bagi nezaman düstügünü yalnis hatirliyo bana sordu nezaman düstü diye ilk doktor kontrolünde düstügü icin doktorda bile kaydi olmasina ragmen hayirr siz yalnis biliyorsunuz, benim dedigim tarihte düstü deyip üstüne dönüp bana 2 haftalik bebegine cok hevessizsin dediben dogumdan sonra o dikislerle sitmalanirken, neymis karin naz yapiyo bana temizlik yapmaya zorluyo diye esimi doldurdu ve esimde ben sitmali halde yataktayim 40 derece sicakta kalin battaniye ile uyuya kalmisken kapiya tekme tokat iceri girdi bagirarak aklim gitti sicradim yataktan noluyo dedim.. annem temizlik yaparken sen burda götmü büyütüyon dedi annesidd arkasinda amann oglum birak yapmak istemiyorsa yapmasin dedi. Ben birden uykudan sicrayinca dikislerim yirtildi sandim sanciyla kalktim ikisinede bagirdim defolun gidin bana bunu yapmaya hakkiniz yok diye agzima geleni saydim, kv nin biletini kestim gönderdim esimede sende git dedim öyle susturdum dikislerim su topladi bisürü agri sanci cektim. Allaha havale ettim cani cehenneme. boyun egdinmi tepene cikiyor..
Ay bu ne kabus gibi kaynana sen anlattıkça ben şok oluyorum ne sanıyorlar bunlar kendini senin yerine olsam kapıdan içeri sokmamBenimkide oglanin göbek bagi nezaman düstügünü yalnis hatirliyo bana sordu nezaman düstü diye ilk doktor kontrolünde düstügü icin doktorda bile kaydi olmasina ragmen hayirr siz yalnis biliyorsunuz, benim dedigim tarihte düstü deyip üstüne dönüp bana 2 haftalik bebegine cok hevessizsin dediben dogumdan sonra o dikislerle sitmalanirken, neymis karin naz yapiyo bana temizlik yapmaya zorluyo diye esimi doldurdu ve esimde ben sitmali halde yataktayim 40 derece sicakta kalin battaniye ile uyuya kalmisken kapiya tekme tokat iceri girdi bagirarak aklim gitti sicradim yataktan noluyo dedim.. annem temizlik yaparken sen burda götmü büyütüyon dedi annesidd arkasinda amann oglum birak yapmak istemiyorsa yapmasin dedi. Ben birden uykudan sicrayinca dikislerim yirtildi sandim sanciyla kalktim ikisinede bagirdim defolun gidin bana bunu yapmaya hakkiniz yok diye agzima geleni saydim, kv nin biletini kestim gönderdim esimede sende git dedim öyle susturdum dikislerim su topladi bisürü agri sanci cektim. Allaha havale ettim cani cehenneme. boyun egdinmi tepene cikiyor..
Gülüm yanlış anlama ama ben kv kadar eşine de çok kızdım.Benimkide oglanin göbek bagi nezaman düstügünü yalnis hatirliyo bana sordu nezaman düstü diye ilk doktor kontrolünde düstügü icin doktorda bile kaydi olmasina ragmen hayirr siz yalnis biliyorsunuz, benim dedigim tarihte düstü deyip üstüne dönüp bana 2 haftalik bebegine cok hevessizsin dediben dogumdan sonra o dikislerle sitmalanirken, neymis karin naz yapiyo bana temizlik yapmaya zorluyo diye esimi doldurdu ve esimde ben sitmali halde yataktayim 40 derece sicakta kalin battaniye ile uyuya kalmisken kapiya tekme tokat iceri girdi bagirarak aklim gitti sicradim yataktan noluyo dedim.. annem temizlik yaparken sen burda götmü büyütüyon dedi annesidd arkasinda amann oglum birak yapmak istemiyorsa yapmasin dedi. Ben birden uykudan sicrayinca dikislerim yirtildi sandim sanciyla kalktim ikisinede bagirdim defolun gidin bana bunu yapmaya hakkiniz yok diye agzima geleni saydim, kv nin biletini kestim gönderdim esimede sende git dedim öyle susturdum dikislerim su topladi bisürü agri sanci cektim. Allaha havale ettim cani cehenneme. boyun egdinmi tepene cikiyor..
Geçmiş olsun hemen gitmen iyi olmuş amaKızlar hastaneden yeni geldim çok korktum. Görmem bozuldu bi anda karıncalanma gibi okuyamadım bakamadım. Normalde auralı migrenden dolayı adet zamanı olurdu yılda bi kaç kez ama hamilelikte olunca gebelik zehirlenmesi mi diye çok korktum. Acile gittik, kanım iyi çıktı neyse ki sadece migrendi galiba ama çok korktum. Doktorumu aradılar o da mesaj attı pazartesi gelin diye. Sağlıklı alalım hepimiz kucağımıza inşallah bu arada bebeğinizin kilosunu, boyunu, huyunu, uykusunu nazarından korktuğunuz kişilerle paylaşmayın.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın? Korkmakta çok haklısınKızlar hastaneden yeni geldim çok korktum. Görmem bozuldu bi anda karıncalanma gibi okuyamadım bakamadım. Normalde auralı migrenden dolayı adet zamanı olurdu yılda bi kaç kez ama hamilelikte olunca gebelik zehirlenmesi mi diye çok korktum. Acile gittik, kanım iyi çıktı neyse ki sadece migrendi galiba ama çok korktum. Doktorumu aradılar o da mesaj attı pazartesi gelin diye. Sağlıklı alalım hepimiz kucağımıza inşallah bu arada bebeğinizin kilosunu, boyunu, huyunu, uykusunu nazarından korktuğunuz kişilerle paylaşmayın.
Gitmesem içim içimi yerdi zaten teşekkürler canım.Geçmiş olsun hemen gitmen iyi olmuş ama
Şimdi iyiyim normalde migreni olan varsa aranızda olabiliyormuş böyle şeyler tatlım ama tabi doktora gitmek gerekiyor çünkü gebelik zehirlenmesi belirtilerinden biriymiş görme bozukluğu. Valla sonuçlarım çıkana kadar ateş bastı, sıcak bastı. Eve gelince rahatladım. Hatta eşime dedim ki ben hastanelerde fenalık geçirecek gibi oluyorum nasıl kalcam doğumdan sonra. Gerçekten hastanede duvarlar üstüme üstüme geliyor.Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın? Korkmakta çok haklısın
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bidaha yaşamazsın, şimdi. Nasılsın toparladın mı biraz? İnsan korkmaz mı, kucağımıza alana kadar yüreğimiz ağzımızda geçicek günler.Kızlar hastaneden yeni geldim çok korktum. Görmem bozuldu bi anda karıncalanma gibi okuyamadım bakamadım. Normalde auralı migrenden dolayı adet zamanı olurdu yılda bi kaç kez ama hamilelikte olunca gebelik zehirlenmesi mi diye çok korktum. Acile gittik, kanım iyi çıktı neyse ki sadece migrendi galiba ama çok korktum. Doktorumu aradılar o da mesaj attı pazartesi gelin diye. Sağlıklı alalım hepimiz kucağımıza inşallah bu arada bebeğinizin kilosunu, boyunu, huyunu, uykusunu nazarından korktuğunuz kişilerle paylaşmayın.
Almanya da 3 uncu gün çıkıyorsun cnn herşey yolundaysa sezeryanla.Almanyada da öyle.Ben de duyunca şaşırmıştım ama bence çok iyiben de nasipse burda doğum yapacağım yanımda kimse olmayacak diye üzülüyordum ama bunları duyunca çok mutlu olmuştum.Peki sizin orda ebe geliyor mu eve?Bana bir ebe bul 1 ay gelip gider çocuğa ve sana yardımcı olur dediler.Şimdi ebe arayışına girdim.
Sağolsun doktorum evden bile yetişti acildeki doktorla görüşerek. Onun söylediği ilaçları verdiler, ilk ilaçta tam düzelmemiştim ama ikinci serumda normale döndü. Bebiş de pıt pıt hareket ettiği için aşırı panik olmadım, korktum ama bu zehirlenme olayını çok duyduğum için korktum. Yani bazen çok çabuk mu hastalık hastası gibi oluyorum diyorum ama bu aydan sonra artık ne olursa olsun hastaneye giderim.Çok geçmiş olsun canım, inşallah bidaha yaşamazsın, şimdi. Nasılsın toparladın mı biraz? İnsan korkmaz mı, kucağımıza alana kadar yüreğimiz ağzımızda geçicek günler.
Bi arkadaşım 1buçuk ay önce doğum yaptı normal doğumdu 3 gün kaldı.Sezaryenliler 5 gün olabiliyor dedi.ben daha konuşmadım hastaneyle bakalım bana ne diyeceklerAlmanya da 3 uncu gün çıkıyorsun cnn herşey yolundaysa sezeryanla.