2021 Nisan Anneleri

Ben 8 yil oncede 1 gece kaldim sezeryandi yine 1 gece kalicam
Bacim sen nerde yasiodun5 gun cok degilmi ya ben cik deseler ayni gun cikmak isterim
isvicrede yasiyorum canim. 5 gün sezeryanlilari 3 gün normal dogum yapanlari tutuyorlar burda, anca topuk kani sarilik kontrolleri bide hastanenin fotograf cekimleri var bebegin fotografini cekip gazeteye atiyolar albümde yapiyorlar ailecek dogum kaydi falan herseyi onlar yapiyor sen dinleniyorsun o yüzden burda refakatci kalmiyor cünkü anneyi dinlendiriyorlar 7/24 sana bakan bikac hemsire var bebek agladiginda kucaklarinda gezdiriyolar uyutuyolar falan güzel aslinda. iyice dinlenip dikislerinide alip pansumanini yapip iylesince eve gönderiyolar.

ONTK anamm o ne kızzz 5 gece .. Benim de sezaryan 2 geceydi ilk gün dr beni gönderecekti ben çıkmak istemedim.. Tabi 9 yıl önceydi.. Acemilik var bir sıkıntı olur diye korkmuştum..
Burda 4 gün mecburi kaliyorsun canim sigorta 5 gün ödedigi icin 5. günde kaldim tamamen ayaga kalkana kadar mis gibi bakiyorlar.

Ay bende rezene cayinin cok faydasini görmüstüm. Her emzirmeden sonra ogluma 1 cay kasigi iciriyordum ne gazi ne biseyi kaliyordu geri kalanida fincanda ben iciyordum tam bir kurtarici olmustu bana.

aynen öyle canim bide hanii bi faydalari dokunsa neyse dicem ama oturmaya gelecekler. Kv zaten bi koltuga oturdumu o koltukta iz cikarip koca bi popo cukuru yapmadan kalkmiyo. Bebegin yaninda oturur yada uzanir bana kalk yemek yap ye bizde aciktik der gecen seferki gibi ama bu sefer yerimden kalkmayacam kalksin bi ise yarasin yaramiyorsada gelip ayak bagi olmasin

Merhaba kızlar bacak krambından bahsetmissiniz ya bende ara ara güçsüzlük olurdu sol bacağımda tarif etmesi zor ama bacak ve kalca kemiğinin birlesim yerinde sinir ağrısı gibi birsey oluyor bacağıma basamıyorum tutunmasam düşerim heralde 1 saat önce en kuvvetlisi oldu bebegim bas aşağı birazda önden gidiyor bide yalancı doğum sancısı filanda iyice başladı doğum kolaylaylaşsın diye kasları kemikleri gevseten hormonlar arttı aklıma gelen bir sebep bu, diğeri de erken haftalardan beri karpal tünel sendromu başladı sol bacak sol kalca derken sol baş parmagım, isaret parmağım ve orta parmağım uyusuk hissetmiyorum kessem bile kuvvetli bir bası var muhtemelen ondan olabilir. Doğumdan sonra geçer insallah nerde kimde varsa

Gece oldu bana sol bacagima felaket birsey 2dir oluyor agladim valla acisindan

Ya mesajın çok rahatlattı doğumdan şimdiden çok korkuyorum bende inşallah korkunç deneyimler yaşamayız

Almanyada da öyle.Ben de duyunca şaşırmıştım ama bence çok iyi ben de nasipse burda doğum yapacağım yanımda kimse olmayacak diye üzülüyordum ama bunları duyunca çok mutlu olmuştum.Peki sizin orda ebe geliyor mu eve?Bana bir ebe bul 1 ay gelip gider çocuğa ve sana yardımcı olur dediler.Şimdi ebe arayışına girdim.

Canım ben özellikle gece uyurken giriyor baldırıma o acıyla bağırarak uyanıyorum magnezyum içiyorum şimdi ama ara ara oluyor yine malesef

Evet canim burdada bir ebe seciyorsun eve geliyor cocugun banyosunu falan yaptiriyor. Rahatsizsin agrin var kalkamadiginda eve temizlikcide gönderiyorlar camasirlarini bile yikiyorlar evi temizleyip cikiyorlar. Biz cok sansliyiz o konularda yurt disi cok iyi.

Bebegim iyi sükür canim ama 2 bucuk yasindaki oglum hala emiyor biraz kilo alsaydim iyi olurdu 2 cocuk emzirecem gücüm kalmayacak diye korkuyorum bide zayifim zaten cibik gibi olcam
Maşaallah ikisini de Allah bagıslasın olsun üzülme sen Allah kararlamıstır onu hem maşaallah abisi baya güzel emmiş artık bırakma zamanı da gelmiş sen bilirsin ama aslında bebeğin doğmadan bıraktırsan iyi olmazmı canım

amin canim hepimizin evlatlarini Allah bagislasin. Ne yaptiysam olmadi birakmiyor. Sütüm kesildi kac aydir kuru kuru emiyor kardesine sesleniiyor gelde sütte gelsin diye:)) Uzmandan destek aldim biraktirma cocugun sagligi icin dedi. Ayrica kardesinede faydasi olurmus, gögsümdede hic tikaniklik falan olmazmis. Bakalim ne olacak.

Evet bana da öyle dediler istersen temizlikçi vs de gelir dediler ama işte ebe bulamadım henüz inş türk bir ebe bulurum

Evet bana da öyle dediler istersen temizlikçi vs de gelir dediler ama işte ebe bulamadım henüz inş türk bir ebe bulurum
insallah canim. Ben oglumda ebe bulamamistim okul tatiline denk gelmisti. Kv sinir etmisti bu seferde gelecek hemde kp ile birlikte ve bilmiyorum ebe cagirsammi cagirmasammi Sac basa girismeyiz insallah ilk lohusaligimi agzimdan burnumdan getirmisti.. Bu sefer gercekten lohusaligimida anneligimide tatmak istiyorum müsade etmeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…