42 yaşındayım canım bilmiyorum ki nasıl etkiler ama bir şey söylediğimde hep yaşım öne sürülüyor anlamadım riskli gebeliğe giriyor sanırım benimkiCanım yaşın kaç ki ? Ayrıca normal doğumda yaş nasıl etkileyebiliyor?
ay bende hepsini kovmustumBacim yanlis anlamada neden kabul ediyosun esine soyle bide lohusa lohusa onlarla mi ugrasicaksin ben esimj bile kovalamistim evden sen gidip gezsene nie basimda bekliyosun ben bunaliyorm cikamior sen nie evde duruyosun die
evet var canim. normal sigorta ödüyorsan asistanda sezeryanini yapabiliyor. Benimki özel sigorta mesela ameliyata asistan girmesi yasak. Anestezicisinden tut hemsiresine doktoruna hepsi uzman. ama bunlarin hepsi devlet hastanesinde oluyorOrda da burası gibi özel devlet ayrı mı var mı
aynen canim ev 2 oda 1 salon. Biz 2 cocukla yatak odasinda kalacaz kp oglumun odasinda uyuyacam diyor kv ise ben salonda uyurum diyo simdidenYaa lütfen eşine şimdiden söyle.biraz annesine çeki düzen versin.Bi de evin durumu nasıl bilmiyorum ama avrupadaki evler küçük küçük.Kayınpederle nasıl rahat edeceksin ben cinnet geçiririm lütfen ruh sağlığını tehlikeye atma.
Olur kuzumm elimden gelse hepinizi getirir güzel güzel dogum yaptirir yollardim. Allahimmmm su yesil pasaportlaarii kv kp rin elinden alsalarda bidaha gelemeseler Allahim nolurrrr sinirlar kapansin gelemesinlerrrr. aminnnnnnnnnn.. sizde amin deyyin kiz sinirlerim cok bozukBana hemen en yakın konsolosluktan istek gönderirmisin pleasssee bende geliyom
Yaş hep bahane ediliyor, işlerine öyle geliyor bir şey olursa yaşın var diyecekler! Ben bakıyorum videolara, yabancı sitelere bir tek bizde böyle hamileyi telaşa sokmak, korkutmak. Öyle güzel doğumlar izliyorum ki youtube da ne rahatlar, biz de gene hep diken üstü. Hamile kalmak zor olabilir yaş ilerledikçe yada hamilelik esnasında bazı zorluklar olabilir ama doğum anında yaşın ne ilgisi var onu anlamıyorum?42 yaşındayım canım bilmiyorum ki nasıl etkiler ama bir şey söylediğimde hep yaşım öne sürülüyor anlamadım riskli gebeliğe giriyor sanırım benimki
Bacim sana rabbim kolaylik versin baktin onlar gitmio sen bi otele yerles 40 gunay bende hepsini kovmustumama kv kp cok yüzsüz kovuyosunda gitmiyor gelmee istemiyorum diyorum, oglumun evi seni takmiyorum diyor esim kovuyor yapisiyo koltuga kalkmiyo kiz annlatamiyorumki cok arsiz pislik insanlar. Polis cagirip zorla evden attirayim diyorum bu sefer valla ne edecegimi sasirdim sülüklerle.
Pozisyon değiştirmek gerekiyor, yatıyorsan kalkmak ayaktaysan uzanmak öneriliyor genelde canım. Ama zaten 20 sn falan sürüyor sonra geçiyor.Ne yapmak doğru acaba yatmak mi yürümek mi
Amin canım.Olur kuzumm elimden gelse hepinizi getirir güzel güzel dogum yaptirir yollardim. Allahimmmm su yesil pasaportlaarii kv kp rin elinden alsalarda bidaha gelemeseler Allahim nolurrrr sinirlar kapansin gelemesinlerrrr. aminnnnnnnnnn.. sizde amin deyyin kiz sinirlerim cok bozuk
AmiiiiinnnnOlur kuzumm elimden gelse hepinizi getirir güzel güzel dogum yaptirir yollardim. Allahimmmm su yesil pasaportlaarii kv kp rin elinden alsalarda bidaha gelemeseler Allahim nolurrrr sinirlar kapansin gelemesinlerrrr. aminnnnnnnnnn.. sizde amin deyyin kiz sinirlerim cok bozuk
Pardon da yaşında ne varmış?Zilli kadın.Ayy konuşturmayın şunları.ben 32 yaşındayım daha ilk çocuğu yapma derdindeyim.bulana kadar çok uğraştım.Senin kararına o ne karışırmış ki.valla iyi tahammül edip yüzlerine bakıyosunuz ben evime sokmam net.Pozisyon değiştirmek gerekiyor, yatıyorsan kalkmak ayaktaysan uzanmak öneriliyor genelde canım. Ama zaten 20 sn falan sürüyor sonra geçiyor.
Amin canım.
Benim de ilk gebelikte çok zordu lohusa depresyonuna girip çıkamamıştım hic anlatıp sınır bozmayım, ikinci de bana bunları yapmalarına izin vermeyeceğim diye diye geçirdim hamileliği ve doğurunca o kadar savunmada olmama rağmen, yine psikoloji olarak zorladilar beni ama daha güçlüydüm. Bunda ister istemez geriliyorum ama koronadan dolayı evime kimseyi sokmayacağım hastaneye gittiğini kimseye demeden sessizce doğurmayı planlıyorum... kv sıkıntı bu yaştan sonra deyip duruyor, daha hamileliği duyunca bu zamanda olur mu erken farkedersen sen bunu niye geç farkettin dedi, hani aldır diyecek ona getiriyor. Ama allaha havale ettim ben artık kendimi de bebeğimi de evdeki huzuru da bozamam. Ay aklıma geldikçe öfke doluyorum.
Sen lütfen polis çağırıp sınır dışı et.Hatta karşı gelirse aynısını eşine de yap.Resmen insanın psikolojisiyle oynuyorlaraynen canim ev 2 oda 1 salon. Biz 2 cocukla yatak odasinda kalacaz kp oglumun odasinda uyuyacam diyor kv ise ben salonda uyurum diyo simdidenBen hastaneden eve geldigimde koltukta yer yapip yerlesecem kp kusura bakmasin gitsin kendini odaya kapatssin disari ciikmasin emzircem sütyen giyemicem vs bisürü sey rahatimi düsünmem lazim valla hic iilk lohusaligimdaki gibi itip kalkmmalarina müsade etmicem.
Canim ne var senin yasinda bunu dusunup modunu dusurme normal bi hamilelik yasi senin ki bence kaldiki cocuk dogurmak manevi olarak iyi hissetmekle alakali bence yasla degil enerjisi olan herkes diledigi yasta dogurabilir bence.Ben artik cok daha rahatim hakkimi ariyorm beni uzeni bende uzutorum lafimi esirgemiorm kaynanamla 3 haftada bir telefonda konusuyorm aramizda sorun yok hic ama kikseye ayiracak enerjim vaktim yok ona da soyledim nie aramiosn dedi kimseyle konusmaya vaktim yok canimda konusmak istemio dedim bidaha da sormadi.Kendinizi baskalari icin harap etmeyin uzmeyin bu hayata bir kere geliorz gormeyin duymayin keyfini surun herseyinPozisyon değiştirmek gerekiyor, yatıyorsan kalkmak ayaktaysan uzanmak öneriliyor genelde canım. Ama zaten 20 sn falan sürüyor sonra geçiyor.
Amin canım.
Benim de ilk gebelikte çok zordu lohusa depresyonuna girip çıkamamıştım hic anlatıp sınır bozmayım, ikinci de bana bunları yapmalarına izin vermeyeceğim diye diye geçirdim hamileliği ve doğurunca o kadar savunmada olmama rağmen, yine psikoloji olarak zorladilar beni ama daha güçlüydüm. Bunda ister istemez geriliyorum ama koronadan dolayı evime kimseyi sokmayacağım hastaneye gittiğini kimseye demeden sessizce doğurmayı planlıyorum... kv sıkıntı bu yaştan sonra deyip duruyor, daha hamileliği duyunca bu zamanda olur mu erken farkedersen sen bunu niye geç farkettin dedi, hani aldır diyecek ona getiriyor. Ama allaha havale ettim ben artık kendimi de bebeğimi de evdeki huzuru da bozamam. Ay aklıma geldikçe öfke doluyorum.
Benim kv başlarda fenaydı, ya işte ben de çok küçüktü herşeyi kafaya takar ederim, aile yapımız birbirinden çok farklı çok zorladilar beni, ama artık mesafemiz var, duvar ördüm aramıza, yaklaşamıyorlar mecbur bıraktılar bunu yapmaya, şimdi bebek haberiyle yüz bulup aradı bir iki, baktı soğuk davranıyorum. Aramıyor artık. Eşimle iletisimdeler.Pardon da yaşında ne varmış?Zilli kadın.Ayy konuşturmayın şunları.ben 32 yaşındayım daha ilk çocuğu yapma derdindeyim.bulana kadar çok uğraştım.Senin kararına o ne karışırmış ki.valla iyi tahammül edip yüzlerine bakıyosunuz ben evime sokmam net.
Bence böyle güçlü kadınların kimseye ihtiyacı yok.Kendi başına yetersin.Kızların büyümüş onlar kendini kurtarmış sana yardımcı bile olurlar.Benim kv başlarda fenaydı, ya işte ben de çok küçüktü herşeyi kafaya takar ederim, aile yapımız birbirinden çok farklı çok zorladilar beni, ama artık mesafemiz var, duvar ördüm aramıza, yaklaşamıyorlar mecbur bıraktılar bunu yapmaya, şimdi bebek haberiyle yüz bulup aradı bir iki, baktı soğuk davranıyorum. Aramıyor artık. Eşimle iletisimdeler.
Allahtan eşim herşeyin farkında, çok üstüme geldiler, ben de çok susup fedakarlık yaptım ama artık 34 yaşında 12 9 yaşında evladım var. Herşeyden once onlara karşı zayıf anne modeli çizemem.
Bu bebekte kimsemiz yok, bir şekilde Allahın izniyle halletmeye calisicaz doğumu ve sonrasını.
Kafam rahat olsun valla herşeyi hallederiz diyorum. Psikoloji gittikten sonra herşey boş çünkü...
Ah işte bunları başta yapamadigima üzülüyorum, ilk gebeligimilk lohusaligim ilk emzirmem burnumdan geldi. Ama geçti gitti. Sürekli laf yemekten gına geldi. Görümceler bir yandan kv diğer yandan. Edebimi saygimi aptallik sandılar... simdiki beni onlar yarattı. Öyle bir degistirdilerki beni büyüttüler, daha katı biri oldum sayelerinde.Canim ne var senin yasinda bunu dusunup modunu dusurme normal bi hamilelik yasi senin ki bence kaldiki cocuk dogurmak manevi olarak iyi hissetmekle alakali bence yasla degil enerjisi olan herkes diledigi yasta dogurabilir bence.Ben artik cok daha rahatim hakkimi ariyorm beni uzeni bende uzutorum lafimi esirgemiorm kaynanamla 3 haftada bir telefonda konusuyorm aramizda sorun yok hic ama kikseye ayiracak enerjim vaktim yok ona da soyledim nie aramiosn dedi kimseyle konusmaya vaktim yok canimda konusmak istemio dedim bidaha da sormadi.Kendinizi baskalari icin harap etmeyin uzmeyin bu hayata bir kere geliorz gormeyin duymayin keyfini surun herseyin
Gecen kiz kardesimle konusuyorum diyorumki baktim olmadi alip cocuklari cikarim artik napim. Kiz kardesimde diyoki aa olmaz ev senin evin baska bi care bulmaliyiz pes edip evden cikana kadarBacim sana rabbim kolaylik versin baktin onlar gitmio sen bi otele yerles 40 gun
Benim yaşımda olsan ne derdi acabaPozisyon değiştirmek gerekiyor, yatıyorsan kalkmak ayaktaysan uzanmak öneriliyor genelde canım. Ama zaten 20 sn falan sürüyor sonra geçiyor.
Amin canım.
aynen kuzum bende diyecegimi dedim ve Allaha havale ettim.. Benimkide down sendromu ihtimali cikti ya hemen aldir gibisine ayy saglam ogluna eziyet olacak falan gibilerinden konustu tiktim lafi agzina.. Sen 10 cana kiyip kürtaj oldun ama ben kalbi atan yavruma kiyamam ne olsa kabulum dedim..Pozisyon değiştirmek gerekiyor, yatıyorsan kalkmak ayaktaysan uzanmak öneriliyor genelde canım. Ama zaten 20 sn falan sürüyor sonra geçiyor.
Amin canım.
Bak boyle gaz verdigime 32 yasina kadr bende sustum saygidan zannediolar ki parmagimizda oynatiyorz simdi okadr degistm ki kedi gibi pustularAh işte bunları başta yapamadigima üzülüyorum, ilk gebeligimilk lohusaligim ilk emzirmem burnumdan geldi. Ama geçti gitti. Sürekli laf yemekten gına geldi. Görümceler bir yandan kv diğer yandan. Edebimi saygimi aptallik sandılar... simdiki beni onlar yarattı. Öyle bir degistirdilerki beni büyüttüler, daha katı biri oldum sayelerinde.
Evin huzuru için bu şart ama ne yapabilirim. Bir de şükür korona var, doğumdan sonra işte bir yüzsüzlük daha yaparlar mı bilemiyorum ama temkinliyim. Bakalım artık canımı sikanin canını.sikarim. Kaç yaşına geldim benim evim benim kurallarım....
Sakin cocuklarina birdaha bu kötulugu yapma uzaktan hos gelir size konusmak dersin belki ama sakin evlatlarini bukadr kotu bi ortama maruz birakma esine soyle gelmesinler de gelirlerse ben giderim de lutfen kendine ve cocuklarina bu iyiligi yapGecen kiz kardesimle konusuyorum diyorumki baktim olmadi alip cocuklari cikarim artik napim. Kiz kardesimde diyoki aa olmaz ev senin evin baska bi care bulmaliyiz pes edip evden cikana kadarDedim ii gel sen 50 kilo halinle 120 kiloluk yerinden kalkamayan kadini kaldirda görim ay valla sinir bozucu ya. Bide ickisi elinden düsmez sigara desen günde 4 5 paket oglum hep sigara koktu bebek kokmuyordu onlar yüzünden ama bu sefer direk suratlarina vurcam olmadi valla artik ya evden cikacam yada polis zoruyla evden attiracam..