2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya bacağına ayağına kramp gören oluyor mu hic, az once bir girdi aman tanrım.yok böyle acı, sabırla bekledim geçsin diye tam geçti bacağımı parmaklarını hareket ettirsin rahatlasın diye çok daha şiddetli girdi ağlıyordum acıdan, felç gibi kalakaldım. Çok uzun sürdü geçmesi.
Kramp ilk hamileliğimde bu haftalardan sonra başlamıştı benimde. Magnezyum kullanıyor musun iyi gelir. Ayağını ve parmaklarını oynatmaya çalış, yapamazsan birinden yardım iste evde kızlardan falan onlar oynatsınlar. Çok geçmiş olsun canım

Arkadaşlar merhaba, hamilelikte dana ciğeri yenir mi? Bilgisi olan, Dr. Una soran oldumu hiç? Araştırdım ilk 3 ay yenmez diyor ama emin olamadım. 🙈
Benim doktorum perinatolog ve kan ilacı vermedi bu ilaçların emilimi çok zor olduğundan Ciğer böbrek gibi kan yapıcı şeyler ye dedi benim de canıma minnet 😂 ama doktordan doktora değişir muhtemelen

Kızlar ya bacağına ayağına kramp gören oluyor mu hic, az once bir girdi aman tanrım.yok böyle acı, sabırla bekledim geçsin diye tam geçti bacağımı parmaklarını hareket ettirsin rahatlasın diye çok daha şiddetli girdi ağlıyordum acıdan, felç gibi kalakaldım. Çok uzun sürdü geçmesi.
Bana çook giriyor😔 hamilelik öncesinden vardı ama. Ayak bileğini hareket ettir sonra parmaklarını hareket ettir. Masaj pek işe yaramıyor

Kızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım
Ben ilk doğumda 1 gece kaldim. Doğuma sabah girmiştim. Ertesi gün öğleden sonra çıktım. Sorun yaşamadım cok şükür.
Gecmis olsun. Magnezyum kullanınca geçiyor

Bende ilk doğumda humana içmiştim ama çok şekerliydi hala tadı aynı mı bilmiyorum. Hatta doğumdan bi kaç gün önce içmeye başlamıştım. Sezeryandan 10 saat sonra da sütüm gelmeye başlamıştı bilmiyorum etkisi var mıydı tabi o_O Şekersiz bişeyler bulmak istiyorum. Anasonlu rezeneli bişeyler yani:KK64: evet bol su ve gündüz uykusu da çok iyi gelmişti bana:KK51:
Ben ebebekten malt icecek aldim canim yesil olandan arkadasimda dogum yapmisti onada souledim etkisi oldugunu soyledi. Bide cay aldim humana

Bana girmiyor kramp ama magnezyum hapları hemen geçiriyormuş eğer yoksa avokado ve muzun içerisinde de çok miktarda magnezyum var günlük onları da tüketebilirsin.

Benimde başladı kramplar, fındık ve soda iyi geliyor diye okudum. Günde 1 şişe sade soda içmeye başladım azaldı. Kramp girdiğinde ayak parmaklarını oynat daha çabuk geçiyor.

Benim gece uykudan uyandırıyordu.. Öyle böyle değil kitlenip ağlıyordum eşim masajla zor açıyordu.. Eskiden ayağımı dik öne uzatınca geçerdi artık öyle bile kımıldatamıyorum.. Dilimi ısırayım bir iki haftadır girmiyor..

Kramp ilk hamileliğimde bu haftalardan sonra başlamıştı benimde. Magnezyum kullanıyor musun iyi gelir. Ayağını ve parmaklarını oynatmaya çalış, yapamazsan birinden yardım iste evde kızlardan falan onlar oynatsınlar. Çok geçmiş olsun canım

Bana çook giriyor😔 hamilelik öncesinden vardı ama. Ayak bileğini hareket ettir sonra parmaklarını hareket ettir. Masaj pek işe yaramıyor

Ben ilk doğumda 1 gece kaldim. Doğuma sabah girmiştim. Ertesi gün öğleden sonra çıktım. Sorun yaşamadım cok şükür.

Gecmis olsun. Magnezyum kullanınca geçiyor
Ohhh tek olmadığıma sevindim, ne yapacagimi bilemedim.gecmeyince acıdan sesim.cikmadi, aslında 2 3 gündür sağ bacağım kuyruk solunumdan itibaren ağrıyordu, yürürken kilitlendik birkaç kez, kızım ya da eşim yurumeme yardim.etti, doktorumu aradım, bebek sinirine baskı yapıyordur istirahat et dedi zorlama dedi. Kotu olursan gel dedi bugün de kramp girince çok korktum. Muz günlük tuketiyorum. Su tüketimi azlığı da sebepler arasında ama günlük nerdeyse 3 lt su içiyorum. Çarşamba kontrolüm.var doktora söyleyeceğim, evde bana ihtiyacı olan çocuklar var biran kendimi çaresiz hissettim. Hiç geçmeyecekmiş gibiydi 😭😭😭

Cihazdan cihaza ölçümler ne kadar çok değişiyor sizde de öyle mi 🤔
Daha iyi cihazda hep daha önde çıkıyor.
33+ 4 de 2495 gr ve yaklaşık 49-50 cm olmuşuz.
Çok şükür herşey yolunda haftası önden gidiyor haftası önden gidince de doğum erken mi olur acaba ☺️
Maşallah boylu poslu olacak minik, benim günüm düzensiz olunca hic öyle geriden önden gitme olmadi. Doktorum ayarladı günümü düzenlemek zorunda kaldık 3 gebeligimde de. Günü gününe gidiyor hep bi sebeple... hep geç döllenme sorunu yaşadım 🙈
I sebeple soruna yanıtım.gercekci olmayacaktır. Geçen gün şubat annelerinde okumuştum 57 cm doğan bebeği olan anne vardı. Sanırım.oyle olacaksınız 🥰🙏🏻🧿

Bebek dönerken, hareket ederken miğde bulantısı yapar demişlerdi Bi gurupda burasımı mart annelerimi hatırlayamadım. Karıştı artık. Dönüyor diyedir🥰

Maşallah boylu poslu olacak minik, benim günüm düzensiz olunca hic öyle geriden önden gitme olmadi. Doktorum ayarladı günümü düzenlemek zorunda kaldık 3 gebeligimde de. Günü gününe gidiyor hep bi sebeple... hep geç döllenme sorunu yaşadım 🙈
I sebeple soruna yanıtım.gercekci olmayacaktır. Geçen gün şubat annelerinde okumuştum 57 cm doğan bebeği olan anne vardı. Sanırım.oyle olacaksınız 🥰🙏🏻🧿
Aa evet birisi 57 cm biri de 53 cm doğurmuştu.Benim yenidoğan aldığım zıbın 50 cm.Şimdi düşünüyorum acaba olur mu diye 😂 30+4 te benimki 44 cm şu an

Aa evet birisi 57 cm biri de 53 cm doğurmuştu.Benim yenidoğan aldığım zıbın 50 cm.Şimdi düşünüyorum acaba olur mu diye 😂 30+4 te benimki 44 cm şu an
Ben alırken dikkat ettim yeni doğanlara büyük kalıplı almaya çalıştım benim de kızım 52 cm doğmuştu bazı ayaklı tulumlar geriyordu bacaklarını.😂😂 bu nasil olacak bilmiyorum ama elimde kalmaz inşallah giysiler 🙈 ama öyle 52den de fazla doğurmam herhalde benim tarafım uzun boylu ama eşimin ailesi minyon hep 😂😂😂😂😂

Ben alırken dikkat ettim yeni doğanlara büyük kalıplı almaya çalıştım benim de kızım 52 cm doğmuştu bazı ayaklı tulumlar geriyordu bacaklarını.😂😂 bu nasil olacak bilmiyorum ama elimde kalmaz inşallah giysiler 🙈 ama öyle 52den de fazla doğurmam herhalde benim tarafım uzun boylu ama eşimin ailesi minyon hep 😂😂😂😂😂
İnşallah giydirmek nasip olur 🤗 ben de ayaklı ayaksız eşit oranda almışım ilk 3 aylık aldım bakalım geri kalanını zamanla hallederiz inş.

Ölcumler kafan ayaga kadr bacim zibini omuzdan hesap etceksin🙈 olur yani merak etme benim kizim 52 cm dogdu ve cuval giydirmisim gibiydi minicik esyalar😂

Kızlar hastanede 1 gece kalınıyor dedi benim doktor. Sizlerinde mi öyle. Bir de sezaryen olacağım ben. İlkinde 3 gece demişlerdi .2. Gece kalıp isteğimle çıkmıştım
Bende sezeryandan sonra oglumda aksam 4 te alinmisti ertesi gun 12 de cikmistim yani 1 gun bile kalmadim.
Bu dogumda 1 gun kalicam.

İyi akşamlar herkese 33+3 günlük hamileyim bebek sol tarafımda saatte nerdeyse 4-5 kez sertleşip duruyor sizde de böyle bir problem var mı?

İyi akşamlar herkese 33+3 günlük hamileyim bebek sol tarafımda saatte nerdeyse 4-5 kez sertleşip duruyor sizde de böyle bir problem var mı?
Gün boyu böyle mi? Sadece bebeğin olduğu taraf mı sertleşiyor? O sırada başka bir ağrın oluyor mu belinde sırtında falan?

Gün boyu böyle mi? Sadece bebeğin olduğu taraf mı sertleşiyor? O sırada başka bir ağrın oluyor mu belinde sırtında falan?
Gün boyu karnımın sol tarafında bebek top gbi semsert oluyor düzenli değil saate bakıyorm. Belimde sırtımda ağrı olmuyor ama karnımda çocuk kasılınca Bi acıma oluyor

Gün boyu karnımın sol tarafında bebek top gbi semsert oluyor düzenli değil saate bakıyorm. Belimde sırtımda ağrı olmuyor ama karnımda çocuk kasılınca Bi acıma oluyor
Düzenli olmuyorsa ve başka ağrı yoksa normaldir doğuma hazırlık kasılmalarıdır diye düşünüyorum ama istersen doktorunla bir görüş nst ye alıp baksın canım

X