2021 Nisan Anneleri

V
Buarada kaç kilo aldınız kızlar
30+5 toplamda 5 kilo aldim. Ama bundan sonra artacaktır diye düşünüyorum. Bebek fazla alacağı için.
İnşallah kuzum inşallah şimdi çıktım almaya gidiyorum bende çok sağolun 😘😘 günde 3 defa birer kaşık içebilirim değil mi
Canım 2 ölçek olarak kullan doktorum öyle dedi bana, günde 4 kere falan kullanıyorum.

Bende 9 kilo almisim🙈 hilal bacim subat anneleri sayfasini kacirdm ya bayagidir yazmiyor ama ben ogrenirsem o bayanin tekrar suprizi varsa yazarm😂 Muhittin Muhittin nereye gitti banlandimi😱

Buarada kaç kilo aldınız kızlar
Ben baslarda cok kilo aldım zaten kilolu bir hamile olarak ilk 22 haftada 7 buçuk kilo filan aldım dengesiz beslenme uykusuzluk stres derken simdi 35. haftamızdayız ödemsiz bir gün de tartılırsam 9 kilo oluyor tabi 22 ile 35 arası bebek 2 kilodan fazla aldı 🥰 Biraz karışık anlattım ama siz durum böyle

Bende 9 kilo almisim🙈 hilal bacim subat anneleri sayfasini kacirdm ya bayagidir yazmiyor ama ben ogrenirsem o bayanin tekrar suprizi varsa yazarm😂 Muhittin Muhittin nereye gitti banlandimi😱
Sabah baktığımda birikmişti yazılanlar okudum ama sanırım doğurmadı hala normal doğum bekliyordu. Bakalım artık denk gelirsem yazarım ben de 🙈

Çok seri banlaniyo bu hatun ya demin burdaydi daha :KK51:
Dogurup da gelcek korkum o😂 her ay banlanmadan duramio bacim🤭
Sabah baktığımda birikmişti yazılanlar okudum ama sanırım doğurmadı hala normal doğum bekliyordu. Bakalım artık denk gelirsem yazarım ben de 🙈
Aa sezeryana alinacakdi sanki ozamandan beri dogurmamismi🙈

Ama senin ikiz galiba nese veririz heralde doğumdan sonra:) benim diyetisyenim 9-12 kg hakkın var demişti en başında 12 yi aştıktan sonra da bidaha gidemedim zaten:)
Evet ikiz benim teke göre 5kilo töleranslı oluyomus ama ben o beş kiloyuda asıcam gibi😅 veririz y napalm😊

49 la başladım 31.hafta oldu bugün 58 le devam ama kollar bacaklar aynı tüm kilo göbek bölgemde bu da sırtıma ve belime acayip baskı ve ağrı yapıyor
Benimde öyle canım göbek ve cevresi popomda bile degısıklık yok annem diyo kızda popo büyür derler bide sende hiç değısklık yok diyo😊

X