Omega yı kullanıyorsan oda yapıyor WC çok çıkarıyor afedersiniz büyükte, rahatlıyorum ben öyle kabı yaşamadım şükür o yüzden bazen ishal gibi ama genelde normalKizlar cok afedersiniz ben çok Ishalim bu hamilelikte hiç kabızlık çekmesem desem yeri ama korkutuyor artıkceviz sevmezdim yemezdim acaba ondan mi
İlk doğumum normaldi ozaman kullanmadım hiç bilgim yoktu kendim çektim sancıyı ama bağırmadım inledim sadece bu sefer daha kolay olur diyorlar ama Plates topuyla zıplamak gerçekten rahatlatıyor çatıyı denedim yuvarlak hareketler filan o an insanı rahatlatır oyalar ama doğumdan sonra kullanmam o sebeple almaya gerek yok diyorum bazı hastanelerde varmış acaba olur mu her hastanede görüşmeye gidince sormak lazımNormal doğum düşünüyorsanız, pilates topu çok yardımcı olur..
Canım ben fiyat alırken sormuştum, normal doğum olunca nasıl oluyor, doktor bey çok yoğun sonuçta başka hastane, gelmesi yetişmesi sorun olur mu diye. Aret bey normal doğumu pek tercih etmiyor dedi. Sen orda yapacaksan sezeryan olur sankiYa canım hepsini okudum hepsinin riskleri var kızımda çok rahattım kontrole gittim acil sezeryana alındım oldu bittiye geldi ama bunda normal olsun istiyorum bir yandan diğer yandan yaşım var sıkıntı mı olur bebeği riske mi atarım diye korkuyorum doktorum nasıl bakacak olaya hiç konuşmadım Allahım sağlıkla kucağımıza alalım da bu endişeler bitmeyecek gibi
Peki siz sezeryan mı olacaksınız? Sezeryan olanlar normal doğum yap , normal yapanlar sezeryan ol diyor hep çevremde her ikisinde de kötü tecrübeleri olanlar fazla.Ben normal denemek istiyorum biyandan ama hamileliğin başından beri takibimi yapan hatta tüp bebek doktorumun asistanı olan doktor genelde sezeryan yaptırıyor ama eğer sen istersen normali de bekleriz dedi fakat özel üniversite hastanesinde çalışıyor ankara başkent üni. hastanesinde hastane de aynı zamanda organ nakli hastanesi ve çok kalabalık dolayısıyla doğum için özel oda fiyatları da çok pahalı ankarada çok daha ucuza normal doğum yaptıran çok iyi doktorlar var ama bu saatten sonra da sadece doğum için doktoru değiştirmek nekadar mantıklı çok kafam karışık.Canım ben fiyat alırken sormuştum, normal doğum olunca nasıl oluyor, doktor bey çok yoğun sonuçta başka hastane, gelmesi yetişmesi sorun olur mu diye. Aret bey normal doğumu pek tercih etmiyor dedi. Sen orda yapacaksan sezeryan olur sanki
Magnezyum aliyormusun canim? magnezyum fazla alinca ishal yapabiliyo.Kizlar cok afedersiniz ben çok Ishalim bu hamilelikte hiç kabızlık çekmesem desem yeri ama korkutuyor artıkceviz sevmezdim yemezdim acaba ondan mi
Ben normal doğumu denemek istiyordum aslında, tüp bebek doktorum dışında ikinci bir doktor da takip ediyor. Sordum geçenlerde. Sen bilirsin ama zaten sıkıntılı bir süreçten geçmişsin, hangisi güvenilir dersen ben sezeryan derim dedi. Eşime de sezeryan yaptık, ikimiz de doktoruz o yöntemi tercih ettik dedi. Normal doğumda ve onun bekleme sürecinde çeşitli komplikasyonlar çıkabilir, bence stressiz olsun planlı yapalım, güzelce gel o gün dedi. Normal doğumdan da korkuyordum zaten, ikna oldum bu yüzdenPeki siz sezeryan mı olacaksınız? Sezeryan olanlar normal doğum yap , normal yapanlar sezeryan ol diyor hep çevremde her ikisinde de kötü tecrübeleri olanlar fazla.Ben normal denemek istiyorum biyandan ama hamileliğin başından beri takibimi yapan hatta tüp bebek doktorumun asistanı olan doktor genelde sezeryan yaptırıyor ama eğer sen istersen normali de bekleriz dedi fakat özel üniversite hastanesinde çalışıyor ankara başkent üni. hastanesinde hastane de aynı zamanda organ nakli hastanesi ve çok kalabalık dolayısıyla doğum için özel oda fiyatları da çok pahalı ankarada çok daha ucuza normal doğum yaptıran çok iyi doktorlar var ama bu saatten sonra da sadece doğum için doktoru değiştirmek nekadar mantıklı çok kafam karışık.
Merhabalar, bende yoyko anne yanı park yatak aldım kurulumu, kalitesi kumaşı bence cok iyi seviye ayarını çözemedim sadece yukseliyormus sanırım bizim yatak biraz yüksek onu göremedim nasıl ayarlandigini ama kalite olarak iyi duruyor. Hatta ben memnun kalınca yoykonun bebek arabasını seçtim cok kararsız olmama rağmen. Hepsiburada daki indirimde hic gozardı edilecek gibi değilNasıl memnun musunuz,kalitesi kullanışı nasıl acaba ,bende bakıyorumda aynı markaya
Evet canım Aret beyle yapacağım doğumu kısmetse ben de öyle düşünmüştüm adam risklerden hoşlanmıyor belli zaten garantici ama kendinden emin tavrı beni çok rahatlatıyor kızımdaki doktorum çok panikti 9 ay burnumdan geldi en sonunda da erkenden doğurdumCanım ben fiyat alırken sormuştum, normal doğum olunca nasıl oluyor, doktor bey çok yoğun sonuçta başka hastane, gelmesi yetişmesi sorun olur mu diye. Aret bey normal doğumu pek tercih etmiyor dedi. Sen orda yapacaksan sezeryan olur sanki
Bu arada ilk doğumum da Fatih medical parkta oldu senin de medicalparkta olacaktı değil mi ? Fatih’te mi?Evet canım Aret beyle yapacağım doğumu kısmetse ben de öyle düşünmüştüm adam risklerden hoşlanmıyor belli zaten garantici ama kendinden emin tavrı beni çok rahatlatıyor kızımdaki doktorum çok panikti 9 ay burnumdan geldi en sonunda da erkenden doğurdum
En büyük temennim normal olması yine de doğum şeklim hakkında sizin dışınızda kimseyle konuşmayı düşünmüyorum milletin tuhaf tuhaf hikayelerini dinleyip empatiden yoksun yorumlarını kafama takamam. Haftaya doktoruma gidip diyeceğim ki doktorcum merhaba size bazı sorular hazırladımHiç korkma canım ya. Ben de öyleydim hatta ameliyat sırasında stresten kendimi kasmışım onuzlarıma öküz bastırdı sanki ahanda dedim felç oluyorum galiba.. Anestezi uzmanına sordum neden oluyor diye burası soğuk ondan demişti şükür çok kolay bir ameliyattı.. Şöyle düşün artık sezeryanların %90 spinal ya da epidural ve bu işi yapanlar artık uzmanlaşmış oluyorlar .. Allahın izni ile onlar için çocuk oyuncağı.. Sağlıkla geçecek sonra iyi ki dersin.. Beni doktorum zor ikna etmişti spinale. Ama iyi ki de etmiş dedim sonra.. O an bebeği görünce dünya durdu sanki...
Yok canım magnezyum kullanmıyorum gece yatarken ceviz yedim üstüne kan ilacini içtim.yattimMagnezyum aliyormusun canim? magnezyum fazla alinca ishal yapabiliyo.
Canım benimde dusuklerim vardi tup bebek gecmisi falan bu minnosum kendiliginden oldu banada ozeldeki dedi riske atmayalim sezeryan dusunuyorum sana dedi. Benimde kafama yatti bakalim kismet oglusum insallah zamaninda gelsinde daha erken suan konusmak icinBen normal doğumu denemek istiyordum aslında, tüp bebek doktorum dışında ikinci bir doktor da takip ediyor. Sordum geçenlerde. Sen bilirsin ama zaten sıkıntılı bir süreçten geçmişsin, hangisi güvenilir dersen ben sezeryan derim dedi. Eşime de sezeryan yaptık, ikimiz de doktoruz o yöntemi tercih ettik dedi. Normal doğumda ve onun bekleme sürecinde çeşitli komplikasyonlar çıkabilir, bence stressiz olsun planlı yapalım, güzelce gel o gün dedi. Normal doğumdan da korkuyordum zaten, ikna oldum bu yüzden
Evet ya en azından bu süreci rahat geçirelim, stres olmayalım değil miCanım benimde dusuklerim vardi tup bebek gecmisi falan bu minnosum kendiliginden oldu banada ozeldeki dedi riske atmayalim sezeryan dusunuyorum sana dedi. Benimde kafama yatti bakalim kismet oglusum insallah zamaninda gelsinde daha erken suan konusmak icin
Ben akşamları içiyorum bana faydası olmadı malesef doktoruma soracağım bende ama sanırım bi çaresi yok 1 buçuk ay daha sıkacağız dişimiziEvet ya maalesef ağlayacaktım geçen gece mesela yastığı falan yükseltiyorum işte bi de yatmadan çok önce yemek yemeyi bırakmam gerekiyor bana süt iyi geliyor geçen gece uyanıp bi bardak süt içtim uyuyabildim sonra
Evet canım Aret beyle yapacağım doğumu kısmetse ben de öyle düşünmüştüm adam risklerden hoşlanmıyor belli zaten garantici ama kendinden emin tavrı beni çok rahatlatıyor kızımdaki doktorum çok panikti 9 ay burnumdan geldi en sonunda da erkenden doğurdum
Gayet güzel ilerlemiş değer karından usgyle pazartesi flan görünür inşallahKizlar lütfen cevap verin pazartesi beta 843tü, bugun 2276 cikti. Ama kese görünmedi. Sizce kotu mu gidişat cok korkuyorum kese ne zaman gorunur
Değerlerin normal bence 2 günde bir iki katı artması lazım senin 3 gün olmuş.Kese için de daha erken en erken 5. haftalarda görünüyor, vajinal ultrasonla daha net görünüyorKizlar lütfen cevap verin pazartesi beta 843tü, bugun 2276 cikti. Ama kese görünmedi. Sizce kotu mu gidişat cok korkuyorum kese ne zaman gorunur
Ay inşallah canim benim pazartesi ya da salı gidecemGayet güzel ilerlemiş değer karından usgyle pazartesi flan görünür inşallah