- 5 Ağustos 2020
- 352
- 320
Nasıl oldu ayağın canım gittin mi doktoraYok canim sadece sis hepinize teşekkür ederim kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu ayağın canım gittin mi doktoraYok canim sadece sis hepinize teşekkür ederim kızlar.
Keseyi görmüşmüydün canımBen şimdi ultrasona girdim benek falan yok ortada bana tüp bebek yolları göründü cuma randevum var gidicem zaten belli olur bakalım hayırlısı
Haberdar et bizi de kuzum...Ben cok kotu valla herşey benim başıma geliyorayagim öyle Allahtan nnemler geldi yarında düğün var
hiç bir belirti yok , sık sık tuvaletim felan gelmeyince annem dedi doktora git varmi yokmu bugün doktora gidicem
Kasıklarına çok ağrı giriyor bıçak gibi
Keseyi gördümde içinde bebek olması lazım canım ama yoktu cuma belli olur net kahve akımtım geldi dün bayaKeseyi görmüşmüydün canım
Beta değerlerin nasıl ilerledi kuzum? Herkese günaydın bu aradaKeseyi gördümde içinde bebek olması lazım canım ama yoktu cuma belli olur net kahve akımtım geldi dün baya
Günaydın canım betam süper ilerlemişti ama boş gebelik keseden görüldükten bir iki hafta sonra bebek oluşmayınca belli oluyo betan kese oluştugu için zaten sağlıklı ilerliyoBeta değerlerin nasıl ilerledi kuzum? Herkese günaydın bu arada
Ah doğru ben dış gebelikteki gibi sandım bir an.hayırlısı neyse o olsun canım.Günaydın canım betam süper ilerlemişti ama boş gebelik keseden görüldükten bir iki hafta sonra bebek oluşmayınca belli oluyo betan kese oluştugu için zaten sağlıklı ilerliyo
Saliya randevu aldım kan için aynı saat degil 1 saat sonra. Çok teşekkür ederimCanım sen salı ölçtür ki net sayıdan anlayalım.salı günü 528 civarı olmalı ama çarşamba kaçta kan verdiysen aynı saatte vermeye çalış.
Ayakta iş yapınca bel ve kasık ağrısı oluyor uzanıyorum hemenBel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
GünaydınGünaydın hanımlar
Ne demekSaliya randevu aldım kan için aynı saat degil 1 saat sonra. Çok teşekkür ederim ☺
İndirdim sen yazınca ne kadar güzelKızlar günaydın hamilelik+ yazan bir program var bebeğin haftalık videosu var cok Hoşuma gitti gercek gibi
Kızlar günaydın hamilelik+ yazan bir program var bebeğin haftalık videosu var cok Hoşuma gitti gercek gibi
Bende de oluyo normal heraldeBel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
Bende de öle oluyor ama bu gün iyiyim çok şükürAyakta iş yapınca bel ve kasık ağrısı oluyor uzanıyorum hemen