2021 Nisan Anneleri

Hanımlar bende birsey sormak istiyorum bende doktora gittim 4 haftalık dedi kese vardı ama bir hafta sonra bir daha gel dedi kaçıncı haftada hem bebis hem kalp atışı duyulur
Banada 4 haftalık dedi doktor ama sat göre 6. haftadayım. Bana 2 hafta sonra gel dedi doktorum. Kesenin boyutu ne kadardı

Ahh o yaş meselesi bu yaz hep beynimin bir yerinde.kendim için ne yaptım onun hesabını tutuyorum arada😂 eğer yaşlılıkla vaktinde ölürsem,şurada diyorum oram buram ağrıdı demedeN geçireceğim belki 10 yılım kaldı...sonra bu aralar hormonlar da yükseldi ya ,eşime sarıyorum😁 Bazen çok keyifli anlarımız oluyor 🤣🤣
evet ya zaman geçtikçe gücümüz de sabrımız da tükenecek Rabbim sağlığımızı almasın da inşAllah o günleri de görürüz
Aaa bunu ilk defa duydum 😍 İnş o günler gelince tutup tutmadığını yazarız 🙏🏻
inşallah kuzum
:KK28:inşallah kalp atışını duyabiliriz 2 hafta sonra iple çekiyorum resmen. Kalp atışını duyunca heyecandan unutmazsam sorarım çünkü çok endişeliyim kese boş çıkacak diye:KK42:
kötü düşünme cnm miniklerimiz bizimle inşallah
Şimdiden belli olurmu acaba 😅🤭
oluyor aslında döllenirken baskın olan gen cinsiyeti belirliyor. Sonra gelecek ay cinsel organları oluşuyor bildiğim
Normal doğum canim insallah olmaz
Ayy ne güzel inşallah cnm
Ya bi kasigima ağrı girdi bugün zonk zonk zonkladi gecti sukur :KK17:

Ayağımı da burktum kirikmi cikikmi röntgenlere gidemedim sis sis oturuyorum o_O
cok geçmiş olsun cnm nasılsın
Kızlar iyi haberlerim var.Değerim katlanmışşşşşşşş:KK50::21:
cok sevindim gözün aydın ben daha hiç gitmedim doktora darısı başımıza

X