Geçmiş olsunYa bi kasigima ağrı girdi bugün zonk zonk zonkladi gecti sukur
Ayağımı da burktum kirikmi cikikmi röntgenlere gidemedim sis sis oturuyorum
Kızlar iyi haberlerim var.Değerim katlanmışşşşşşşş
Banada 4 haftalık dedi doktor ama sat göre 6. haftadayım. Bana 2 hafta sonra gel dedi doktorum. Kesenin boyutu ne kadardıHanımlar bende birsey sormak istiyorum bende doktora gittim 4 haftalık dedi kese vardı ama bir hafta sonra bir daha gel dedi kaçıncı haftada hem bebis hem kalp atışı duyulur
Sorma sorma nazar değdirmeyeyim ama bize pek iyi geldi bu haber canımsüper haber inşallah hep böyle güzel haberler verirsin canım
Kaçtı kaç oldu? Bende yarın kan vericem deSorma sorma nazar değdirmeyeyim ama bize pek iyi geldi bu haber canım
Kendini katlaması önemli canım.493 tü 4800 oldu.Kaçtı kaç oldu? Bende yarın kan vericem de
Benim 66ydı 5 gün olcak yarın inş katlamistir hiçte anlamıyorumKendini katlaması önemli canım.493 tü 4800 oldu.
Ne zaman 66 ydı canımben sana hesaplayayım istersen....Benim 66ydı 5 gün olcak yarın inş katlamistir hiçte anlamıyorum
Çarşamba günü 66 çıktıNe zaman 66 ydı canımben sana hesaplayayım istersen....
Canım sen salı ölçtür ki net sayıdan anlayalım.salı günü 528 civarı olmalı ama çarşamba kaçta kan verdiysen aynı saatte vermeye çalış.Çarşamba günü 66 çıktı
Geçmiş olsunbence ihmal etme morluk var mı
MAASALLAHHHHHH çok sukurKızlar iyi haberlerim var.Değerim katlanmışşşşşşşş
Ay çok şaşırdımMAASALLAHHHHHH çok sukurkendini çok üzüyorsun bak
haydaa sana nolduuu??Yok canim sadece sis hepinize teşekkür ederim kızlar.
haydaa sana nolduuu??
evet ya zaman geçtikçe gücümüz de sabrımız da tükenecek Rabbim sağlığımızı almasın da inşAllah o günleri de görürüzAhh o yaş meselesi bu yaz hep beynimin bir yerinde.kendim için ne yaptım onun hesabını tutuyorum aradaeğer yaşlılıkla vaktinde ölürsem,şurada diyorum oram buram ağrıdı demedeN geçireceğim belki 10 yılım kaldı...sonra bu aralar hormonlar da yükseldi ya ,eşime sarıyorum Bazen çok keyifli anlarımız oluyor
inşallah kuzumAaa bunu ilk defa duydumİnş o günler gelince tutup tutmadığını yazarız
kötü düşünme cnm miniklerimiz bizimle inşallahinşallah kalp atışını duyabiliriz 2 hafta sonra iple çekiyorum resmen. Kalp atışını duyunca heyecandan unutmazsam sorarım çünkü çok endişeliyim kese boş çıkacak diye
oluyor aslında döllenirken baskın olan gen cinsiyeti belirliyor. Sonra gelecek ay cinsel organları oluşuyor bildiğimŞimdiden belli olurmu acaba
Ayy ne güzel inşallah cnmNormal doğum canim insallah olmaz
cok geçmiş olsun cnm nasılsınYa bi kasigima ağrı girdi bugün zonk zonk zonkladi gecti sukur
Ayağımı da burktum kirikmi cikikmi röntgenlere gidemedim sis sis oturuyorum
cok sevindim gözün aydın ben daha hiç gitmedim doktora darısı başımızaKızlar iyi haberlerim var.Değerim katlanmışşşşşşşş
Mücadeleye devam. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacaksınız inşallahBen şimdi ultrasona girdim benek falan yok ortada bana tüp bebek yolları göründü cuma randevum var gidicem zaten belli olur bakalım hayırlısı
Uzun süre oturunca veya ayajta kalınca oluyor bendeBel ağrısı olan var mı dedim ama kimse cvp vermedi demek sadece bende var umarım normal bi durumdur
İnşallah canımkötü düşünme cnm miniklerimiz bizimle inşallah