2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok canim 5 gun once silik çizgiyi gordum.Adet tarihimde 140..bu 5 gun adet tarihi gelene kadar bekleyelim dedi eşim...
Ovulasyonun nze zaman olduğunu bilmiyorsunuz ki bu betaya az diyesiniz önemli olan artış. Ben
bat+2 de 58
Bat+4 te 113
Bat+6 da 244 gördüm.
Bat+11 de de vaginal usg de keseyi gördüm.

Ovulasyonun nze zaman olduğunu bilmiyorsunuz ki bu betaya az diyesiniz önemli olan artış. Ben
bat+2 de 58
Bat+4 te 113
Bat+6 da 244 gördüm.
Bat+11 de de vaginal usg de keseyi gördüm.

Ovulasyondan bu yana 13 gun bizm bildigimiz kısmet bakalim,Allah biliyor ...pazar tekrar ederiz ins hastane de alirlarsa kani...hafta sonu qcil hizmet verdiğinden pzt ye birakabilirlermis

Geçmedi hala 5 gün var
Merhaba kızlar, ben de bugün evde idrar testiyle gebe olduğumu öğrendim. Bugün bat günüm Allah nasip eder, sağlıklı ilerlerse Mayıs annesi olacağım inşallah☺
aramıza hoşgeldiniz kızlar

Çok teşekkür ederim, hoş buldummm inşallah sağlıklı ilerler ve Mayıs ayında kavuşuruz yavrularımıza
İnşallah canım duam seninle haberini yaz buraya
Ayyyy çok güzel çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah sağlıklı bir şekilde geçsin hepimizin gebeliği burda bi aile gibi oluyoruz çok güzel
Hayırlı olsun canım hoş geldin:)
aramıza hoşgeldiniz kızlar

Allah hepimizi mayısta sağlıkla yavrularımıza kavuştursun inşallah
Yükselir inşallah canım Allah kimsenin kucağını boş koymasın
Yalnız hakikaten anne hakkı ödenmezmiş rahme düştüğü ilk andan itibaren endişelenmeye başlıyorsun kan değeri artacak mı kese görünecek mi kalp atışını duyabilecek miyim gibi düşünceler oluyor hep

Merhaba kızlar bat a 3 gün var bugün hcg 24 çıktı. 2 gün sonra tekrarlıycam bakalım.. bana biraz düşük gibi geldi..Bakalım bekliycez hayırlısı

Merhaba kızlar bat a 3 gün var bugün hcg 24 çıktı. 2 gün sonra tekrarlıycam bakalım.. bana biraz düşük gibi geldi..Bakalım bekliycez hayırlısı
Merhaba düşük olması bişey ifade etmez:) regl 2 gün geçmiş hcg 20 ile öğrendiğim oğlum 3 yaşında.

Anladığım kadarıyla değerin düşük yada yüksek olması değil her iki günde bir sağlıklı artışı önemli olan yani çok araştırdım her yerden

Yok canim 5 gun once silik çizgiyi gordum.Adet tarihimde 140..bu 5 gun adet tarihi gelene kadar bekleyelim dedi eşim...
Düşük değil canım. Benimki sağlıklı ilerlerse hesaplarıma göre adet günümde 140tan bile az çıkıyor. Zaten normal aralık çok geniş yumurtlama zamanı kişiden kişiye değiştiği için. Bozma moralini hiç

Sagol canim Allah hepimizi kuzularimizla sag salim bulustursun,yaşatsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…