2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar, ben de bugün evde idrar testiyle gebe olduğumu öğrendim. Bugün bat günüm Allah nasip eder, sağlıklı ilerlerse Mayıs annesi olacağım inşallah
Ayyyy çok güzel çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah sağlıklı bir şekilde geçsin hepimizin gebeliği burda bi aile gibi oluyoruz çok güzel

Tebrik ederim, hayirli olsun

Hosgeldin aramiza ben 2 hafta 6 gunlukken ogrenmistim 34 de yakalamistim betayi erken ogrenince zaman gecmek bilmiyor kese icin saglikla kucagimiza alalim insallah
Aynen nasıl bekliycem hiç bilmiyorum. Test için reglimi bekleyemedim ben . Amin inşallah. Siz keseyi gördünüz mü?

[

Aynen nasıl bekliycem hiç bilmiyorum. Test için reglimi bekleyemedim ben . Amin inşallah. Siz keseyi gördünüz mü?
Bende bendee yok daha gormedim 319 du carsamba aksam benim haftaya persembeye randevu aldim surekli gidip kan vermek istiyorum duruyo mu bir sey var mi artmis mi diye

Tebrik ederim canım hayırlı olsun

Bende bendee yok daha gormedim 319 du carsamba aksam benim haftaya persembeye randevu aldim surekli gidip kan vermek istiyorum duruyo mu bir sey var mi artmis mi diye
Benim 2 gün sonrası pazara geliyor o zaman vermem herhalde salı günü veririm diye tahmin ediyorum (tabi durabilirsem) . Daha doktor randevusu da almadım doktor da bulmadım. Çok küçük olunca bir kaç haftam daha var diye düşünüyorum.

Evet evet acele etme kese en az 1000 3000 arasi diyorlar 2 gunde bir ikiye katlanicagini dusunursek ona gore randevu alabilirsin ama betani saglik ocaginda kontrol ettiredebilirsin randevuya kadar insan merak ediyor duramiyor cunku pandemi nedeniyle ben aksam verdim 2 kez bi kere de oglen vermistim doktor ultrasonla bakmisti karnimdan ama tabiki goremedi

Kızlar hayırlısıyla bende Mayıs annesi olacağım gibi. 3. Hafta içindeyim. Ama benim son adet tarihim 15 Temmuz. Nasıl oldu bilmiyorum ama 13-24 Ağustos arasındaki ilişkim ile döllenme olmuş. Şimdi ben haftamı nasıl hesaplayacağım. Bu ay geç yumurtlamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…