2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben ağrımı sağ kasığımda hissediyorum. Bu da beni korkutuyor açıkcası ektopik olabilir mi diye içime kurt düştü
Geçen hafta benim de tek taraflı sabit ağrım vardı doktorum takip et devam ederse gel bakalım bi dedi. Gittim keseyi gördük. Görünürde bir sıkıntı yok yapısal olabilir dedi. Eğer devamlı oluyorsa lütfen doktorunuzla iletişime geçin

Teşekkür ederim şimdi çok küçük olduğu için gitsem de bişi göremez diye biraz bekliyim demiştim. İçimi rahatlattınız.

Merhaba kızlar bende 22 Ağustos da adet gördüm dün ovulasyon günümdü ve birgün öncesi eşimle birlikte olduk korunmadım hamile kalmış olabilirim.

Kızlar ben ağrımı sağ kasığımda hissediyorum. Bu da beni korkutuyor açıkcası ektopik olabilir mi diye içime kurt düştü
Benim sağda ya da solda belli bir yerde olmuyor. Ortada bir yerde hafif bir ağrı gün içinde 2-3 kere oluyor.
Senin ağrın devamlı mı canım?

Canım sağ ya da sol farketmiyor doktora gittiğimde benim de sol kasığımda sancı gibi olduğunu söylemiştim gayet normal dedi içini ferah tut tatlım

Benim günlük progrsteron dozum 800 mg oral alıyorsanız yan etkisi daha çok oluyor ben vaginal alıyorum. Yoksa kafamı kaldıramam
200 mg sabah akşam alıyorum. Bugün vajinale döndüm ben de, ama çok akıyor sanki böyle de. Akşam yatmadan önce içmeyi düşünüyorum yine, uyurken fark edilmiyor.

Benim sağda ya da solda belli bir yerde olmuyor. Ortada bir yerde hafif bir ağrı gün içinde 2-3 kere oluyor.
Senin ağrın devamlı mı canım?
Canımı yakacak ağrı şeklinde değil ama kendini belli edecek şekilde devamlı bir ağrım var

Canım sağ ya da sol farketmiyor doktora gittiğimde benim de sol kasığımda sancı gibi olduğunu söylemiştim gayet normal dedi içini ferah tut tatlım
Sağol canım keseyi görsem çok rahatlıycam. Sonra da kalp atışını duysam diycem. Sonra da kucağıma alsam diycem gerçekten annelik varlığıyla yükleniyor insana

Bence normaldir canım, rahim genişlerken ağrı olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…