2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

merhaba canım benim de sat 18 Temmuz. 27ağustos kan verdim beta 29.
13-14ağustos ilişkim olmuş
Öğrenirsen bana da söyler misin

Öncelikle tebrik ederim. Gebe kalma tarihinden 2 hafta öncesi son adet tarihi gibi hesap yapacaksınız. Doktorunuz ilk haftalarda ayarlar onu zaten. Kaba bir hesap yapacak olursak 30-31 Temmuz son adet tarihiniz gibi hesap yapılacak yani aşağı yukarı 5 haftalık olur bu durumda

Reactions: JES
Kizlar selam
Bugün adetimin 30.gunu ve hala gelmedi Aylardır ikinci çocuk istiyoruz Adetim normalde bu kadar hiç gecikmezdi ama birkaç ay önce 33.günü buldu gelmesi o yuzden bekliyorum iki üç daha
İnşallah ben de bu grupta olurum

İnşallah canım bekliyoruz seni

Arkadaşlar herkese selamlar...bende Allahim hayrlisiyla saglicakla nasip ederse ins mayis annesi olurum
Ama kafama takilan bisey var..adetime 5 gun kala silik cizgiyi gördüm.Fakat daha once bir kez kimyasal gebelik gecirip kayip oldugu icin esimle bu kez adet tarihine kadar beta hcg baktirmayalim dedik..bugun test yaptirdik 140 cikti ama kafam karıştı.5 gun once cizgisi cikan bir gebelik icin oran dusuk mu?

Bence gayet iyi canım maşallah

Bence gayet iyi canım maşallah
Gercekten mi diosun canim insanin iyi seyler duymaya cok ihtiyacı oluyor...daha once kan vermeye baslasam bu pandemi doneminde cok fazla hastaneye gitmem gerekecekti..simdi de huzursuz oldum nedense

Ayni sekilde benim de adete 5 gun kala testte ikinci cizgi cikmisti silikce. Ve ayni gun beta baktirdigimda 114 tu.

Ilk silik cizgiyi gordugumde yapttirmadigima pisman oldum

Yok canim 5 gun once silik çizgiyi gordum.Adet tarihimde 140..bu 5 gun adet tarihi gelene kadar bekleyelim dedi eşim...
Himmm anladim. Acaba sey olabilir mi, adet tarihiniz belki gec olacakti. Belki bu deger oyle olunca normaldir? Doktor ne yorum yapti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…