2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
sanırım ilk çocuk olduğu için bizde biraz heyecan var, onun etkisiyle evhamlanıyoruz.
ben biraz rahatladım, mesela doktorum kalp atışı için 9-10 gün sonra gel dedi ama ben tatile gidicem ondan sonra gelicem dedim. yani napayım allahın takdiri diyorum bişey olursa da allah korusun :dua:
henüz kalp atışını duymadık ama bugün ailelerimize açıklayacağız.
E hadi hayırlısı 😊 inş kalp atışını duymakta nasip olur

Kızlar hepinize dua ediyorum ve bütün hamile kadınlara Rabbim sağlıkla bu sürecimizi geçirmemizi ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin lütfen duanızı eksik etmeyin ☺️
Amin canım benim ben de aynı şekilde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza yavrularımızı 💖

Merhaba kızlar nasılsınız. 5+1 oldum bugün. Ya idrar yolu enfeksiyonu içşn trk kullanımlık ilaç yazdı 2 gün önce içtim gece. Dğn sabahtan geceye kdr 4 defa ishal çıktım bugünde sabah birde şimdi çıktım su resmen afedersiniz. Çok endişeleniyorum normal mi ilaç etkisi mi hala birde afedersnz vajinama ani sancılar giriyor ara ara ve belim ağrıyor. İshal normal mi gebelikte acaba

Kızlar merhaba mayıs annesi olur muyum bilmiyorum ama bugün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim :dua: şu an içim kıpır kıpır :oops: inşallah Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
Naısl öğrendiniz? Aslında bende baktırsm çıkabilir o zaman

Naısl öğrendiniz? Aslında bende baktırsm çıkabilir o zaman
Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Gidip kan verdim sonrasında. 1-2 hafta kadar sonra da doktora giderim herhalde diye düşünüyorum 😊

Eklentiler

• 20200904_111811.jpg
    20200904_111811.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 39
Back