2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doktor zaten tek bi beceriyle değerlendirmiyor ki yapması gereken, kriter aldıkları önemli şeyler var onları yapıyorsa sıkıntı yok diyorlar. Gerisi bebeğin keyfine ve isteğine kalmış benim abim yürümeye başlamış 1 ay sonra emeklemeyi öğrenmiş sonra da yürümek istememiş. Her bebek çok ilginç gerçekten

Evet evet kesinlikle haha gercekten cok ilgincler gorumcemin oglu da 6 aylikken ayaga kalkti oyun halisinin citine tutunuyordu hic emeklemeden, 9 aylikken emeklemeyi 13 aylikken yurumeyi ogrenmisti 6 aylik kalkinca biz oo bu cocuk ne kadar hizli yurucek filan dedik ama oyle kaldi, napicaklari hic belli olmuyor

Haha evet o popo bu hafta da ayağını ağzına sokmaya başladı. Çoraplar hep ıslak diş geliyor sanırım

Galiba geniz akıntısı ve tükürükle alakalı çünkü sürekli dudaklarını emmeye başladı sanki salya akıyor gibi.
Bizim akıntı azaldı ama hırıltı oluyor zaman zaman salçalarda var dudak ısırıyor dün parmaklarını sokup kendini kusturdu epey, başladi kaşinmalar sanırım, sizde rahatlama olmadi mi.

Bizim akıntı azaldı ama hırıltı oluyor zaman zaman salçalarda var dudak ısırıyor dün parmaklarını sokup kendini kusturdu epey, başladi kaşinmalar sanırım, sizde rahatlama olmadi mi.
Bizim de daha iyiye gidiyor. Bugün hapşırdı ben de hemen burnundakileri çekeyim dedim o kadar çok şey çıktı ki gördükçe ben rahatladım. O da rahatladı. Hırıltısı uykudan uyanınca oluyor daha çok sonra öksürünce geçiyor ama hastalık tamamen geçmiş değil.

Benim ilk kızım bi tarafa dönüyordu hep Şimdi daha dönmedi ayaklarını kaldırıp indiriyor bi kere karnını çekip döndü hafif Bakalım ne zaman dönecek ben de koyayım bakalım çok birakmiyodum hep kucakta anakucağinda reflü yatağinda ayakta.

İyi sevindim ya bizde öksürme yok şimdi temizleyince çiktida hala içinde kakıyor serum fizyolojik hepsi çikmiyor heralde. Öksürse çikacak.

İyi sevindim ya bizde öksürme yok şimdi temizleyince çiktida hala içinde kakıyor serum fizyolojik hepsi çikmiyor heralde. Öksürse çikacak.
Ben otribebe ile çekemiyorum hiç gelmiyor. babyvac diye bi şey aldık onunla parça parça mukus çıkıyor. Öksürük bizde de pek kalmadı ama salyası boğzına kaçtıkça öksürüyor o zaman balgam da kopuyor boğazından sanırım, rahatlıyor. Bir de sırtına popodan başlayıp enseye doğru vurmak balgamı söktürüyormuş. Bir iki gündür eşim yapıyor.

ek gıdaya geçen arkadaşlar help meee
Azar azar verdiğimiz için , püre yapan parçalayıcı tam içine alamadığı için pütürlü kalıyor bazı yerler.ben pürüzsüz istiyorum.e azıcık şeyide pürüzsüz çeken birşey lazım bana nolur yardımmmm ,pahalıda olmasın iş görsün.
Herkesin herşey yolundadır umarım

Parçalayıcıları hiç önermiyorlar. Bebek pürüzsüze alışınca pütürlü yiyemiyor. Çatalla ezerek verirdim ben hep.

Sudocrem pişik oluştu ise çok çabuk geçiriyor. Mustela önleyici olarak iyi
Pişik değil de sürekli popo arası kızarık oluyor her bez değiştirmede krem sürüyorum ama geçmiyor o yüzden mustelayı değiştirsem mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…