- Konu Sahibi KirazHanim
- #52.481
TeşekkürlerGörsel atabilir misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerGörsel atabilir misin?
Benim ilk kızım bi tarafa dönüyordu hepŞimdi daha dönmedi ayaklarını kaldırıp indiriyor bi kere karnını çekip döndü hafif
Bakalım ne zaman dönecek ben de koyayım bakalım çok birakmiyodum hep kucakta anakucağinda reflü yatağinda ayakta.
Bende susama benzetiyorum kakasının kokusunu. Hiç kötü kokmuyor ya çok hoşuma gidiyorHaklisin bezi degistirince uykusu da aciliyordurbende bazen kiyamiyorum bezi cisten balon gibi olunca degistiriyorum uyumuyo bir daha. Bugun biz kahvalti yapiyorduk o da pusette yerde bizi bekliyordu anlamadim kaka yaptigini bir sessizlesti noldu bu cocuga diye kucagima alinca cafe crown kokusundan anladim
cafe crown gibi kokuyor kakasi
yarim saatte bile poposu kizarmisti gercekten hemen kizariyor
![]()
Mustela pişik kremi bizde hiçbir işe yaramıyor. Bende hametan pomad ve sleepy doğal ıslak mendil kullanıyorum.TeşekkürlerGörsel atabilir misin?
Bende susama benzetiyorum kakasının kokusunu. Hiç kötü kokmuyor ya çok hoşuma gidiyor![]()
Ek gidaya mi basladinek gıdaya geçen arkadaşlar help meee
Azar azar verdiğimiz için , püre yapan parçalayıcı tam içine alamadığı için pütürlü kalıyor bazı yerler.ben pürüzsüz istiyorum.e azıcık şeyide pürüzsüz çeken birşey lazım bana nolur yardımmmm ,pahalıda olmasın iş görsün.
Herkesin herşey yolundadır umarım![]()
Parçalayıcıları hiç önermiyorlar. Bebek pürüzsüze alışınca pütürlü yiyemiyor. Çatalla ezerek verirdim
Ben hemen çay kaşığı ucuyla havuç püresi balkabağı elma püresi gibi hafif şeyler tattırıyorum.doyumluk değil elbet ana besin süt.kızımdada 5aya yakınken azar azar vermeye başlamıştım.Ek gidaya mi basladin
Bizimde balgam gibi değil derinden gelen kuru bi hırıltı kronik olmadan rahatlarlar inşallahBen otribebe ile çekemiyorum hiç gelmiyor. babyvac diye bi şey aldık onunla parça parça mukus çıkıyor. Öksürük bizde de pek kalmadı ama salyası boğzına kaçtıkça öksürüyor o zaman balgam da kopuyor boğazından sanırım, rahatlıyor. Bir de sırtına popodan başlayıp enseye doğru vurmak balgamı söktürüyormuş. Bir iki gündür eşim yapıyor.
SudocremKızlar musteladan başka önerdiğiniz etkili pişik kremi var mı?
Annem bana ince tülbent bezle süzerek veriyormuş öyle pürüzsüz olur.Ben hemen çay kaşığı ucuyla havuç püresi balkabağı elma püresi gibi hafif şeyler tattırıyorum.doyumluk değil elbet ana besin süt.kızımdada 5aya yakınken azar azar vermeye başlamıştım.
Bepanthol aldım ben ama denemedim. Sebamed de pek başarılı değil.Kızlar musteladan başka önerdiğiniz etkili pişik kremi var mı?
Benimkide uyanıyor acıkmış oluyor. Ben normal sanıyodum 2 saatte 1 uyanmasınıBu gece de 2 saatte bir kalktık çok şükür![]()
Bizimki de öyle ama bezden değil midir poposunun arası hep kapalı kalıyor.Bizimkinin de bu ara popo arası kızarık oluyor, başka yerinde yok. Alerjik bebeklerde olur diyorlar ama bilmiyorum
Nerelerdesin yokluğun belli oluyor yaz arada ya özletme kendini.Mavi hametan![]()
Acıkmıyorlar bence, uykusu bölününce geri dalamıyor. Bizimki 5-6 saat kesintisiz uyurdu önceden.Benimkide uyanıyor acıkmış oluyor. Ben normal sanıyodum 2 saatte 1 uyanmasını![]()
Bizimki de 2 saatte bir kalkıyor. Ama ben mutluyum bu durumdan, bir tek gece iyi emdiği içinAcıkmıyorlar bence, uykusu bölününce geri dalamıyor. Bizimki 5-6 saat kesintisiz uyurdu önceden.
Biz gittik ama hasta olduğu için aşı yaptırmadı doktor. Demir ilacına da başlatmadı şu an için. Kan değerlerine baktı biraz alt sınıra yakın ama onu neden vermediğini sormamıştım, gittiğimde soracağım.4.ay kontrollerine gittiniz mi? Nasıl geçti? Aşı olanlar yan etki yaptı mı? Biz bu ay doktora biraz gecikmeli gidiyoruz