Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar mesanemde baskı hissediyorum hastaneye gitmelimiyim acaba bilemedim bebeğim vurdukça mesanem aciyor içten sanki randevum 14 Mart'ta daha
Bol bol su iç sık wcye git ve uzan canım, ayakta kalırsam direk mesaneme iniyor sanki çocuk mesela bugün baya ayaktaydım şuan hem belim hem kasıklarım fenalarda 🥲

Kızlaaaar ben bebişin 3boyutlu ultrason fotoğrafından ai foto yaptım şuna bakııın 😂🥰

Eklentiler

• IMG_0397.webp
    IMG_0397.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 31
Bende aynısını yaptım çekmedi zaten düşündüm ileride de odada kurutamam ki mecbur kurutmaya girecek bari en başta adaya veda eden olursa yenisini alırız dedim çok şükür hepsi bizimle kaldı 😂😂😂
Cok mantkli bende aticam vallla cekerse ceksin cnku ben sadece kurutma kullanabiliyorum.agzim.gozum sisiyo yoksa adaya veda edeblere bb 🤣🤣

Kızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildi 🥺kızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum🥺
Çok geçmiş olsun canım inşallah duzeleceksin bebişin zamanında sağlıkla gelecek 🙏

Ya bebek vurunca igneleniyor gibi ağrıyo doktora yazdım normal dedi idrarini tutma azda olsa dedi
Benim dr um özellikle söylüyor bebeğin ayakları aşağıda vurursa değişik hissedebilirsin canın yanabilir tuvalet ihtiyacın gelebilir tedirgin olma diye.

Sizin tarif ettiğiniz hissi ben de yaşıyorum ayakları aşağıda olduğu için acımadan tekmeliyor minikler 🥰🥰

Evet bebişler de hep aşağıda valla, bizimki de hep aşağıda geziyor, geçen gün gece uyuyamadım kasık ağrısından hatta, sonra geçmişti. Normalde yarın 28.haftaya girdim bugün canım ama bebiş 1 hafta önden gittiği için 29.haftaya girmiş oluyorum, hangisini baz almam gerekiyor ki acaba? Ciğer geliştirici iğne acıtıyor mu buarada ya? Bu dönemde ençok iğnelerden korkardım şimdi hergün vurunuyorum, bebişim için değer tabiki ama insan fobilerinden kurtulamıyor malesef 😔
Canım bebiş 1 hafta önden bile gitse bu onun haftasını etkilemiyormuş yani kilosu boyu dışında diğer özellikleri 1 hafta önde olmuyor diyor drlar

Merhaba kızlar çok fazla yazan biri değilim genelde takip ediyorum burayı kasılma ve karın ağrım şikayetim vardı doktoruma danıştım yarın Nstye çağırıyor yaşayan var mı aranızda

Hanımlar merhaba. 29+4 günlük hamileyim pazartesi günü sağlık ocağında idrar tahlili vermiştim ne kadar değer varsa yüksek çıkarmıştı glikoz protein bilirubin pozitif görünüyordu. Bugün doktorumun oldugu hastanede verdim tekrar idrar testi hepsi normal çıktı. Bu ara sağlık ocağında verilen idrar testlerinde oynama yapıldığını öğrendim. Neden böyle bişey yapılıyor sebebini anlamadım. 4 gün zehir oldu resmen günde 20 kere tansiyonumu ölçüyordum

Hanımlar merhaba. 29+4 günlük hamileyim pazartesi günü sağlık ocağında idrar tahlili vermiştim ve kadar değer varsa yüksek çıkarmıştı glikoz protein bilirubin pozitif görünüyordu. Bugün doktorumun oldugu hastanede verdim tekrar idrar testi hepsi normal çıktı. Bu ara sağlık ocağında verilen idrar testlerinde oynama yapıldığını öğrendim. Neden böyle bişey yapılıyor sebebini anlamadım. 4 gün zehir oldu resmen günde 20 kere tansiyonumu ölçüyordum
Beklediği için değerler farklı çıkıyor. Bende tiroid için kan verdiğimde yüksek çıkmıştı korkmuştum. Beklettikleri için değerler yüksek çıkıyor o nedenle vermiyorum.

Beklediği için değerler farklı çıkıyor. Bende tiroid için kan verdiğimde yüksek çıkmıştı korkmuştum. Beklettikleri için değerler yüksek çıkıyor o nedenle vermiyorum.
Aksine hiç beklemeden çıktı sonuç. Labaratuvara teslim ettik eşim dışarda bir sigara içti içeri girdiğinde sonucunuz çıktı dediler

Merhaba kızlar çok fazla yazan biri değilim genelde takip ediyorum burayı kasılma ve karın ağrım şikayetim vardı doktoruma danıştım yarın Nstye çağırıyor yaşayan var mı aranızda
Ameliyat olduğum için risk seviyem arttı ona istinaden ben her hafta giriyorum canım ama nst ye değil sadece sancıma bakılıyor toco diyor dr lar. Bebek küçük olduğu için ondan bakıyorlar ve tedbiren olası kasılmaları engellemek için progesteron verdiler bana sadece takip ediyorlar.

Back