- 28 Ağustos 2020
- 8.446
- 37.225
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.441
Eninde sonunda kendileri dönüyor zaten. Ben ekstra çalıştırmadım, sadece yere koydum. Yeterli alan verilirse bir süre sonra dönüyorlar. 1 aydır falan dönüyor bizim kız.Dönme çalışması nasıl yapıyorsunuz ben oğlum da hiç çalıştırmadım kendi başına döndü geri getirip yana sağa sola mı donduruyoruz
Çalıştırmak derken bende aslında yere koydum sadece. Bir de etrafa oyuncaklar koydum. Yönelmesi için.Dönme çalışması nasıl yapıyorsunuz ben oğlum da hiç çalıştırmadım kendi başına döndü geri getirip yana sağa sola mı donduruyoruz
Galiba geniz akıntısı ve tükürükle alakalı çünkü sürekli dudaklarını emmeye başladı sanki salya akıyor gibi.Ac
Acana tukrugu mu birikiyor agzinda..bnm bebistede oluyor arada ve sonra oksuruyor..tabi ruflude olabilir
Biz de bu durumdayız. Ne oldu anlamıyorum, doğduğundan beri bu kadar uyanmadı böyle geceleri gazı olmadı bu çocuğunÇok kötü geceler geçiriyoruz sancıdan ağlayarak uyanıyor 3 saatten fazla da uyumuyor ne oluyor böyle
Önceden geceleri hiç sancısı olmazdı. 4 ten sonra saat başı uyanıyor nasıl sakinleştireceğimi şaşırıyorumBiz de bu durumdayız. Ne oldu anlamıyorum, doğduğundan beri bu kadar uyanmadı böyle geceleri gazı olmadı bu çocuğun
Aynen bizim de sancı olmazdı gece güzel uyurdu. Şimdi 10da uyuduysa 12.30da bi başlıyor 3.30-5-6 sabah 7de uyanana kadar böyleyizÖnceden geceleri hiç sancısı olmazdı. 4 ten sonra saat başı uyanıyor nasıl sakinleştireceğimi şaşırıyorum
Nurse harvey bizede hiç iyi gelmedi verince inanılmaz huysuzlaşıyordu.Benim kızıma kolik demişti doktor acile gitmiştik ağlama krizlerinden kaç defa. Çok şükür geçti 3 ay conformil kullandık simdi normal mamaya geçtik gaz damlasini değiştir istersen Nurse Harvey bize hiç iyi gelmesi belki size de o damla iyi gelmiyordur kimyon çayı vermiştim ben
Haha iyi yapmissinBende burada baktım herkesinki dönüyor. Serdim yere örtüyü çalıştırdımhatta eşim niye yerde turuyorsun çocuğu diyordu. Öğrendi de . Ama aşıdan sonra bacakları acıdı çok hareket ettiremedi. Şimdi de hiç dönmeye çalışmıyor. Yine çalışmamız lazım
Bu arada benim kızın elinden tutunca bi kaç kere bayağı bi kalkmaya yeltenmişti vücudu kaldırmaya çalışmıştı şimdi tık yok. Sizinkiler be alemde
Bizim de 3. Aydan 4. Aya kadar öyleydi 1 ay boyunca hep sabah 4 te sancıyla uyandı. onu hallettik şimdi de salyası o kadar çok ki yutkunurken öksürüyor ona uyanıyor sürekli, ağzını şapırdatıyor. Biri bitiyor biri başlıyorÇok kötü geceler geçiriyoruz sancıdan ağlayarak uyanıyor 3 saatten fazla da uyumuyor ne oluyor böyle
Bize de doktor dönme aşamasında çok fazla kas çalışıyor ve güçleniyor. Sürünmenin, emeklemenin ilk adımı, döndükçe güçlenecek demişti. Beyin gelişimine de katkısı oluyor fiziksel becerilerinHaha iyi yapmissinbende bizim cift kisilik yatakta her gun uc dort kez deniyordum ama ne tarafa dondursem orada kaliyordu hic bir gayreti yoktu. Dun gece oyle gorunce cok sasirdik, bugun deniyimde bende unutmasin
Aslinda donunce nolucaksa dusme riskini arttirmak disinda bir sey degil doktorda donmek bir kriter degil dedi. Ama insan heves ediyor
Benimki ellerinden tutunca oturmak istiyo daha kalkmaya yeltenmedi hic
Bu bizde de oluyor yutkunurken öksürerek uyanıyorBizim de 3. Aydan 4. Aya kadar öyleydi 1 ay boyunca hep sabah 4 te sancıyla uyandı. onu hallettik şimdi de salyası o kadar çok ki yutkunurken öksürüyor ona uyanıyor sürekli, ağzını şapırdatıyor. Biri bitiyor biri başlıyor
Benim kardeşim 9 aylıkken dönmüş annem utanıyordum söylemeye diyoHaha iyi yapmissinbende bizim cift kisilik yatakta her gun uc dort kez deniyordum ama ne tarafa dondursem orada kaliyordu hic bir gayreti yoktu. Dun gece oyle gorunce cok sasirdik, bugun deniyimde bende unutmasin
Aslinda donunce nolucaksa dusme riskini arttirmak disinda bir sey degil doktorda donmek bir kriter degil dedi. Ama insan heves ediyor
Benimki ellerinden tutunca oturmak istiyo daha kalkmaya yeltenmedi hic
Yani erken hareketlenmelerinin bize zararı var aslındaBenim kardeşim 9 aylıkken dönmüş annem utanıyordum söylemeye diyobenimkinde de hiç döneyim çabası yok dönse de dönmese de gelecekte hepsi koşup yürüyor yani bence de bunu dert etmeye hiç gerek yok
Çok sık oluyor mu peki bizim bazen 4 5 kez arka arkaya oluyor, tam uyutuyorum hop başa dönüyoruz. Galiba diş yüzünden salataları arttı ağızlarında birikiyorBu bizde de oluyor yutkunurken öksürerek uyanıyor
Benim kardeşim 9 aylıkken dönmüş annem utanıyordum söylemeye diyobenimkinde de hiç döneyim çabası yok dönse de dönmese de gelecekte hepsi koşup yürüyor yani bence de bunu dert etmeye hiç gerek yok
Bize de doktor dönme aşamasında çok fazla kas çalışıyor ve güçleniyor. Sürünmenin, emeklemenin ilk adımı, döndükçe güçlenecek demişti. Beyin gelişimine de katkısı oluyor fiziksel becerilerin
Bizimki de sürünüyor bi süredir. Yerde yüzüstü dururken popo hep havada, kendini öne ittiriyorYani erken hareketlenmelerinin bize zararı var aslındabizimki sürünüyor bir süredir asla oyun halısında bırakıp gidemiyorum. Sofrada da kucağımızda oturmak istiyor tabaklara elini sokuyor. Zor yakaladım bugün elini, yumurta yiyordu az daha
O kadar olmuyor ama genelde geceleri oluyor 2 kere falan. Aynen arttı bence de ağzının kenarları hep köpük köpük oluyorÇok sık oluyor mu peki bizim bazen 4 5 kez arka arkaya oluyor, tam uyutuyorum hop başa dönüyoruz. Galiba diş yüzünden salataları arttı ağızlarında birikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?