2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dönme çalışması nasıl yapıyorsunuz ben oğlum da hiç çalıştırmadım kendi başına döndü geri getirip yana sağa sola mı donduruyoruz
Eninde sonunda kendileri dönüyor zaten. Ben ekstra çalıştırmadım, sadece yere koydum. Yeterli alan verilirse bir süre sonra dönüyorlar. 1 aydır falan dönüyor bizim kız.

Merhabalar sağlığınız anne sütünde pelteler gördünüz mü. Benim sağ göğsümde süt pelteleri geliyor

Çok kötü geceler geçiriyoruz sancıdan ağlayarak uyanıyor 3 saatten fazla da uyumuyor ne oluyor böyle
Biz de bu durumdayız. Ne oldu anlamıyorum, doğduğundan beri bu kadar uyanmadı böyle geceleri gazı olmadı bu çocuğun

Önceden geceleri hiç sancısı olmazdı. 4 ten sonra saat başı uyanıyor nasıl sakinleştireceğimi şaşırıyorum
Aynen bizim de sancı olmazdı gece güzel uyurdu. Şimdi 10da uyuduysa 12.30da bi başlıyor 3.30-5-6 sabah 7de uyanana kadar böyleyiz

Nurse harvey bizede hiç iyi gelmedi verince inanılmaz huysuzlaşıyordu.
Bizimki geçmiyor çok gazlı gece uyanıyor gazını çıkarmak için baya uğraşıyoruz.

Haha iyi yapmissin bende bizim cift kisilik yatakta her gun uc dort kez deniyordum ama ne tarafa dondursem orada kaliyordu hic bir gayreti yoktu. Dun gece oyle gorunce cok sasirdik, bugun deniyimde bende unutmasin

Aslinda donunce nolucaksa dusme riskini arttirmak disinda bir sey degil doktorda donmek bir kriter degil dedi. Ama insan heves ediyor

Benimki ellerinden tutunca oturmak istiyo daha kalkmaya yeltenmedi hic

Çok kötü geceler geçiriyoruz sancıdan ağlayarak uyanıyor 3 saatten fazla da uyumuyor ne oluyor böyle
Bizim de 3. Aydan 4. Aya kadar öyleydi 1 ay boyunca hep sabah 4 te sancıyla uyandı. onu hallettik şimdi de salyası o kadar çok ki yutkunurken öksürüyor ona uyanıyor sürekli, ağzını şapırdatıyor. Biri bitiyor biri başlıyor

Bize de doktor dönme aşamasında çok fazla kas çalışıyor ve güçleniyor. Sürünmenin, emeklemenin ilk adımı, döndükçe güçlenecek demişti. Beyin gelişimine de katkısı oluyor fiziksel becerilerin

Bu bizde de oluyor yutkunurken öksürerek uyanıyor

Bizimki kızlar sürünmeye başladı,kendini ittiriyor oyuncağa ulaşmak için bazen başaramadığı için ağlıyor çok komik yuvarlandı, sırttan karna döndü, sonra karından sırta dönmeye başladı şimdide ittire ittire gidiyor kendini emeklemeye başlayacak sanırım bu ay içerisinde

Benim kardeşim 9 aylıkken dönmüş annem utanıyordum söylemeye diyo benimkinde de hiç döneyim çabası yok dönse de dönmese de gelecekte hepsi koşup yürüyor yani bence de bunu dert etmeye hiç gerek yok

Benim kardeşim 9 aylıkken dönmüş annem utanıyordum söylemeye diyo benimkinde de hiç döneyim çabası yok dönse de dönmese de gelecekte hepsi koşup yürüyor yani bence de bunu dert etmeye hiç gerek yok
Yani erken hareketlenmelerinin bize zararı var aslında bizimki sürünüyor bir süredir asla oyun halısında bırakıp gidemiyorum. Sofrada da kucağımızda oturmak istiyor tabaklara elini sokuyor. Zor yakaladım bugün elini, yumurta yiyordu az daha

Haha bende oyleymisim ya hic emeklemeden yurumusum bir de o kadar tembelmisim ki mesela yururken yere dustugumde emeklemiyormusum popo ustu popo ustu kendimi koltugun kenarina getirip ayaga kalkiyomusum filan. Benim annemde cok uzuluyomus

Yaa evet annemde ayni seyi diyo hic dert etme hepsini yapicak zamani gelince diye ama insan heves ediyor

Muayenede doktor surunmesini istedi onu yapabiliyor aslinda biraz cok iyi filan demisti. Ama donmeyi cozemedi bir turlu Aman saglikli olsunlarda hepsini yaparlar bana cekmis heralde ben 13 aylikken yurumusum, 6 7 aylikken donmusum hic emeklememisim

Bizimki de sürünüyor bi süredir. Yerde yüzüstü dururken popo hep havada, kendini öne ittiriyor cidden bi süre daha öyle yattıkları yerde kalsalar iyi olurdu sanki aynı şekilde yemek yerken önceden anakucagınan izlerdi artık kucağımızda masayı incelemek istiyor. ben çatalı ağzıma götürürken o da ağzını açıyor kıyamam

Çok sık oluyor mu peki bizim bazen 4 5 kez arka arkaya oluyor, tam uyutuyorum hop başa dönüyoruz. Galiba diş yüzünden salataları arttı ağızlarında birikiyor
O kadar olmuyor ama genelde geceleri oluyor 2 kere falan. Aynen arttı bence de ağzının kenarları hep köpük köpük oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…