2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaslar aranızda sprıal taktıran var mı acaba ? ben yenı taktırdım ve kanamam oluyor normal mı acaba

Şöyle bir şey buldum. Ben uyku eğitimi vermiyorum şu an ama uyku düzenimiz bu aşamalardaki gibi sanki. Biri düzeliyor diğeri bozuluyor. Şu an 4. Evrede gibiyiz inşallah 5i görürüz

kızlar merhaba. epeydir girememiştim. okullar açıldı malum. aşı vuruldunuz mu? okula başlamak zorunda kaldım emziriyorum. rehber öğretmenim derslere girmiyorum. aşı olmadım bu yüzden ama idarem bu sabah uyardı. ya aşı ya pcr dedi siz naptınız? emzirip aşı olan var mı

Ben bebeğim 1 aylıkken ıldum ilk dozu. İkinciyi de 2 aylıkken oldum. Bi sıkıntı yaşamadım

İki dozu da oldum. Çoğumuz olduk sanırım.

Ben 40 ı çıkmadan oldun bişey olmadı bence pcr zor olur aşı ol derim

Yesil kaka bnmkide yapiyor arada yediginiz gidalardan olabilir
Doktor normal dedi üstünde durmadı ben de artik görünce kafama takmiyorum. Yediklerini düşünüyorum hep aynı şeyler aslında. Amaaaan var ya 4 ayda çöktüm ya. Anne olmak hep endişe hep anksiyete.

Uyku eğitimi sordum , fiyat:1250 tl yuh
1250 iyiymiş, iki katını söylemişlerdi bana. Eşim bırak bırak ben sallarım demişti
Ya bir de memnun kalanlar kadar şikayetçi olan da çok biraz araştırdım da. Bebeğim zifiri karanlık ve odası dışında başka yerde uyuyamaz oldu demişler hep. Ben açıkçası bunu da istemiyorum. Dışarda da uyusun, başka evde de uyusun uyusun yani

Bende ilk dozu bugün olacağım

Ben de bu ara kendim yavaş yavaş vermeye başladım. Eğitim demeyelim de alışkanlığı yenmeye çalışıyorum daha çok. Önceden memede uyurdu dedeyle ninenin yanına gidince ayakta sallamaya alıştırdılar çocuğu. Ben de eski düzene dönmeye çalışıyorum başarılı oldum mu tabi ki hayır daha olmadı ama deniyorum işte umut bizimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…