2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ela dün gece tam beş kere kaka yaptı
Kabus gibiydi ya
Temizliyorum yeni bezi takıp emziriyorum cırt gönderiyor
Artık dayanamadım uykusuzluk başıma vurdu
Eşimin yanına gittim kalk kalk kalk diye bağırdım polis baskını gibi noluyo yaa diye bi sıçradı çok komikti
Kalk çocuklara bak, kussa da s.çsa da beni rahatsız etme dedim kapıyı kilitleyip uyudum bir saat

Yazık o da işe gidecekti ama ne yapayım dayanamadım artık
8.15te uyandım ama o kadar gergin uyumuşum ki rüyamda bile kavga ediyordum beni uyandırmayın demedim mi diye

Benim güvenlik sorum hep aynıdır
En sevdiğiniz hayvan sorusunu seçerim
Cevap da eski sevgilimin adı

Aktif bebeğin kalıbı daha küçük gibi geliyor
Şimdi premium care 3 numara kullanıyoruz ama aktif Bebek alsaydım 4 numara alacaktım

Aynen canimm banada oyle geliyo primanin gunluk rahatlik turuncu olan seriside aktiften daha dar kalibi. Belki de kalip dar diye tasiyo bitsinde bende almicam ya zaten artik gunde 10 tane kullanmiyoruz 7 tane filan gidiyo

Ayy gercekten kabus gibiymis bende sabah 6 da bir benzerini yaptim 8 e kadar uyumusum dogru duzgun hic uyuyamiyoruz eskiden gercekten baya rahatmisiz. Bende ilerde kardesi olsun cok istiyorum ama gercekten cok zormus anne olmak, simdi pek cesaretim kalmadi. Annemlere yakin tasinmam lazim benim ne akla hizmet uzaga gitmisim cok pisman oldum

Kızlar ya bizim gündüz uykularımız düzeldi gibi biraz ama şimdi de gece uykusu fena bozuldu 22.30-23 den önce uyutamıyoruz artık. 8 gibi bi uyudu gibi oluyor sonra açıveriyor gözlerini bir daha da uyutamıyorum. Gece de 4-5 defa kalkıyor nasıl olacak böyle. Aşırı yoruluyorum eşime de bırakamıyorum kız emmek istiyor. bundan sonra böyle mi olacak ya atak falan hikaye bence çoktan bitmiş olması gerekirdi.

Bizimde aynı öyle canım tek fark hiç 4 saatlik uykusu olmuyor. 9 da yatırırsam 11 11.30 tekrar kalkıyor 10da uyursa 12.30 11 gibi tekrar kalkıyor sonra sabaha kadar saat başı bazen 1.30 saatte kalkıyor

Ah canım eskiden ben de rahatmışım geç yatıyordu ama 5-6 saat uyuyordu. Zaten 8-9 da yattığı çok nadirdi, yatsa da yarım saat sonra uyanıyor. Bizimki de 22.30-23.00 gibi uyuyor 2 saat sonra uyanıyor max 4 saat uyuyor. Gece de 4 kez falan kalkıyor. Ben de eşime bırakamıyorum emmek istiyor. Nasıl olacak bilmiyorum düzelmesi gerekirken kötüye gidiyor

Evet ya gece kaka yapması çok kötü. Kaka yaparken uyanıyor uyanmasa bile o halde yatmasına izin vermeyeceğim için bezini alırken kesin uyanıyor bi de onu uyutmakla uğraşıyorum. Eğer benim de uyku anıma denk gelir de farketmezsem sabah poposu kıpkırmızı buluyorum bi de kremlerle toparlıycaz diye uğraşıyorum.
Bizim de elimizdeki 2 numara ondan mı o kadar kaçırıyor acaba neyse zaten elimizdeki bitsin bi daha almıycam. Isınamadım kendisine

Bnm bebeginde hemen teni kizariyor kaka yapinca teni cok hassas 2 numara kullandiginizdan olabilir tabi bebeginizn kilosunu falan bilmiyorum ama bnm bebekle ayni ay oldugundan baz aliyorum..ben suan 3 kullaniyorim hatta bayadir 3 kullniyorum 4 cu ayin ortalarinda 4 numara beze gecmeyi dusunuyorum

Ac Acana tukrugu mu birikiyor agzinda..bnm bebistede oluyor arada ve sonra oksuruyor..tabi ruflude olabilir

Haklisin bezi degistirince uykusu da aciliyordur bende bazen kiyamiyorum bezi cisten balon gibi olunca degistiriyorum uyumuyo bir daha. Bugun biz kahvalti yapiyorduk o da pusette yerde bizi bekliyordu anlamadim kaka yaptigini bir sessizlesti noldu bu cocuga diye kucagima alinca cafe crown kokusundan anladim cafe crown gibi kokuyor kakasi yarim saatte bile poposu kizarmisti gercekten hemen kizariyor

Yesil kaka bnmkide yapiyor arada yediginiz gidalardan olabilir

Benim kizim da sonunda donmeyi ogrendi sanirim simdi yatarken odasinda uyuttugumuz besiginden anne yani besigine aldik. Anne yani besiginin icinde donmeye calisti uykuluyken, biz sirt ustu yatiriyoruz o donuyo 5 6 kez yapti umarim sabah unutmaz

Benim kızıma kolik demişti doktor acile gitmiştik ağlama krizlerinden kaç defa. Çok şükür geçti 3 ay conformil kullandık simdi normal mamaya geçtik gaz damlasini değiştir istersen Nurse Harvey bize hiç iyi gelmesi belki size de o damla iyi gelmiyordur kimyon çayı vermiştim ben

Bnm doktorda vermedi..demir eksikligi nasil anlasilio bilginiz var mi acaba?
Başı çok terliyor diye hatırlıyorum. Benim kızımında başı çok terlemeye başlayınca kansızlık başladı galiba dedim. Gerçi bu aylarda çoğu bebekte oluyor kansızlık. Bir de ileriki yaşlarda kansızlık iştahsızlığa yol açıyor iştahsızlık kansızlığı tetikliyor kısır bi döngü oluşuyor. O yüzden bu aylarda bence dikkat edilmeli demir eksikliğine
Benim kizim da sonunda donmeyi ogrendi sanirim simdi yatarken odasinda uyuttugumuz besiginden anne yani besigine aldik. Anne yani besiginin icinde donmeye calisti uykuluyken, biz sirt ustu yatiriyoruz o donuyo 5 6 kez yapti umarim sabah unutmaz
Bende burada baktım herkesinki dönüyor. Serdim yere örtüyü çalıştırdım hatta eşim niye yerde turuyorsun çocuğu diyordu. Öğrendi de . Ama aşıdan sonra bacakları acıdı çok hareket ettiremedi. Şimdi de hiç dönmeye çalışmıyor. Yine çalışmamız lazım

Bu arada benim kızın elinden tutunca bi kaç kere bayağı bi kalkmaya yeltenmişti vücudu kaldırmaya çalışmıştı şimdi tık yok. Sizinkiler be alemde

Bnm doktorda vermedi..demir eksikligi nasil anlasilio bilginiz var mi acaba?
Hiç bilmiyorum canım ama biz kakası için kan verdiğimizde ferritine de bakmışlar 137 çıkmış. 50-200 arası olmalıymış 3-6 ay arası.

Dönme çalışması nasıl yapıyorsunuz ben oğlum da hiç çalıştırmadım kendi başına döndü geri getirip yana sağa sola mı donduruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…