- 26 Eylül 2014
- 4.528
- 9.877
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.421
Ela dün gece tam beş kere kaka yaptıOyy baya yapiyormus, benimki de o kadar cok yapiyor ki yaptiginda silmek kesinlikle yetmiyor yikiyorum hemen. Dun 2 kez dus aldirdim. Biz pure denedik ilk aylarda o iyiydi aslinda da cok pahali oluyor numara buyudukce. Premium careden memnun gibiyim, hic onda bu kadar rezillik yasamadim. Bencede ondandir cisten emicilik azaliyordur bizde sabahlari balon gibi sismis cisli bezle kalkiyoruz. Allahtan gece yapmiyor cok zor olurdu
Benim güvenlik sorum hep aynıdırSelam kızlar benim hesaba giremedim mail şifremi unutmuşum, şifreyi sıfırlayayım dedim yazdığım soruların da cevabını unutmuşum yeni hesap açmak zorunda kaldım. isim de bulamadım kızımın okuma kitabının adını koydum pissa ben
Damlaligi var mı? Ben damlalikla çekip kaşığa tek tek damlatiyorum 6 tane. Kaşıkla veriyorum.
Aktif bebeğin kalıbı daha küçük gibi geliyor
Şimdi premium care 3 numara kullanıyoruz ama aktif Bebek alsaydım 4 numara alacaktım
Ela dün gece tam beş kere kaka yaptı
Kabus gibiydi ya
Temizliyorum yeni bezi takıp emziriyorum cırt gönderiyor
Artık dayanamadım uykusuzluk başıma vurdu
Eşimin yanına gittim kalk kalk kalk diye bağırdım polis baskını gibinoluyo yaa diye bi sıçradı çok komikti
Kalk çocuklara bak, kussa da s.çsa da beni rahatsız etme dedim kapıyı kilitleyip uyudum bir saat
Yazık o da işe gidecekti ama ne yapayım dayanamadım artık
8.15te uyandım ama o kadar gergin uyumuşum ki rüyamda bile kavga ediyordum beni uyandırmayın demedim mi diye
Bizimde aynı öyle canım tek fark hiç 4 saatlik uykusu olmuyor. 9 da yatırırsam 11 11.30 tekrar kalkıyor 10da uyursa 12.30 11 gibi tekrar kalkıyor sonra sabaha kadar saat başı bazen 1.30 saatte kalkıyorİlk bebek. Bende akşam 8-9 bazen 10 oluyor uyutmam 4 saat falan kesintisiz uyuyor sonra bir saatte iki saatte bir uyanıyor sabahda 6 yada 7 de gube başlıyoruz yarın saat şekerleme yapıyor gün içinde. Dinlenmiyorum uykumu alamıyorum
Ah canım eskiden ben de rahatmışım geç yatıyordu ama 5-6 saat uyuyordu. Zaten 8-9 da yattığı çok nadirdi, yatsa da yarım saat sonra uyanıyor. Bizimki de 22.30-23.00 gibi uyuyor 2 saat sonra uyanıyor max 4 saat uyuyor. Gece de 4 kez falan kalkıyor. Ben de eşime bırakamıyorum emmek istiyor. Nasıl olacak bilmiyorum düzelmesi gerekirken kötüye gidiyorKızlar ya bizim gündüz uykularımız düzeldi gibi biraz ama şimdi de gece uykusu fena bozuldu22.30-23 den önce uyutamıyoruz artık. 8 gibi bi uyudu gibi oluyor sonra açıveriyor gözlerini bir daha da uyutamıyorum. Gece de 4-5 defa kalkıyor nasıl olacak böyle. Aşırı yoruluyorum eşime de bırakamıyorum kız emmek istiyor. bundan sonra böyle mi olacak ya atak falan hikaye bence çoktan bitmiş olması gerekirdi.
Evet ya gece kaka yapması çok kötü. Kaka yaparken uyanıyor uyanmasa bile o halde yatmasına izin vermeyeceğim için bezini alırken kesin uyanıyor bi de onu uyutmakla uğraşıyorum. Eğer benim de uyku anıma denk gelir de farketmezsem sabah poposu kıpkırmızı buluyorum bi de kremlerle toparlıycaz diye uğraşıyorum.Oyy baya yapiyormus, benimki de o kadar cok yapiyor ki yaptiginda silmek kesinlikle yetmiyor yikiyorum hemen. Dun 2 kez dus aldirdim. Biz pure denedik ilk aylarda o iyiydi aslinda da cok pahali oluyor numara buyudukce. Premium careden memnun gibiyim, hic onda bu kadar rezillik yasamadim. Bencede ondandir cisten emicilik azaliyordur bizde sabahlari balon gibi sismis cisli bezle kalkiyoruz. Allahtan gece yapmiyor cok zor olurdu
Bizim de elimizdeki 2 numara ondan mı o kadar kaçırıyor acabaBız iki gündür ocean microfer kullanıyoruz. Henüz kaka ile ilgili bir gözlemim olmadı. Hatta bugün hiç yapmadı. Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar 3 4 günde bir kaka yapıyordu. Sonrasında her gün, bazen günde iki kere yapmaya başladı. Hatta geçen hafta 3 kez yeşil kaka yaptı. Doktora sordum kontrolde, normal dedi üzerinde durmadı.
Ben premium care kullanıyorum, elimizde 2 numaranın stoğu vardı, bitsin diye hala kullaniyodum, 2 kakadan birinden sirtindan taşıyordu. Valla kabus gibi oldu her kaka, kıyafeti yıka arıt, kovaya baz üzerine leke cikarici sık bekle tekrar arindir3 e geçtik bugün, dünya varmış ya.
Bnm doktorda vermedi..demir eksikligi nasil anlasilio bilginiz var mi acaba?Bizim doktorumuz demire şimdi başlamayacağız dedi vermedi
Bnm bebeginde hemen teni kizariyor kaka yapinca teni cok hassasEvet ya gece kaka yapması çok kötü. Kaka yaparken uyanıyor uyanmasa bile o halde yatmasına izin vermeyeceğim için bezini alırken kesin uyanıyor bi de onu uyutmakla uğraşıyorum. Eğer benim de uyku anıma denk gelir de farketmezsem sabah poposu kıpkırmızı buluyorum bi de kremlerle toparlıycaz diye uğraşıyorum.
Bizim de elimizdeki 2 numara ondan mı o kadar kaçırıyor acabaneyse zaten elimizdeki bitsin bi daha almıycam. Isınamadım kendisine
Acana tukrugu mu birikiyor agzinda..bnm bebistede oluyor arada ve sonra oksuruyor..tabi ruflude olabilirKızlar reflü tam olarak ne zaman geçiyor? Uykularından uyanmaya başladı artık. Şu an grip diye mi bilmiyorum ama uykusunda bi anda yutkunmaya başlıyor sonra öksürüyor. Sanki midesinden geri geliyor gibi ama önceden yoktu griple birlikte başladı, tetiklemiş olabilir mi acaba. Önceden sadece kusardı. Uyku uyuyamıyor ne gece ne gündüz
Evet ya gece kaka yapması çok kötü. Kaka yaparken uyanıyor uyanmasa bile o halde yatmasına izin vermeyeceğim için bezini alırken kesin uyanıyor bi de onu uyutmakla uğraşıyorum. Eğer benim de uyku anıma denk gelir de farketmezsem sabah poposu kıpkırmızı buluyorum bi de kremlerle toparlıycaz diye uğraşıyorum.
Yesil kaka bnmkide yapiyor arada yediginiz gidalardan olabilirBız iki gündür ocean microfer kullanıyoruz. Henüz kaka ile ilgili bir gözlemim olmadı. Hatta bugün hiç yapmadı. Yaklaşık 3 hafta öncesine kadar 3 4 günde bir kaka yapıyordu. Sonrasında her gün, bazen günde iki kere yapmaya başladı. Hatta geçen hafta 3 kez yeşil kaka yaptı. Doktora sordum kontrolde, normal dedi üzerinde durmadı.
Ben premium care kullanıyorum, elimizde 2 numaranın stoğu vardı, bitsin diye hala kullaniyodum, 2 kakadan birinden sirtindan taşıyordu. Valla kabus gibi oldu her kaka, kıyafeti yıka arıt, kovaya baz üzerine leke cikarici sık bekle tekrar arindir3 e geçtik bugün, dünya varmış ya.
Ben yarım veriyorum Ocean kan damlasini öyle dedi doktorumuz canimAMA bu aydaki bebekler icin 0.5 dedi eczaci 1 ml gercekten cok ben de dr uma bir sorayim sagol cnm.
Benim kızıma kolik demişti doktor acile gitmiştik ağlama krizlerinden kaç defa. Çok şükür geçti 3 ay conformil kullandık simdi normal mamaya geçtik gaz damlasini değiştir istersen Nurse Harvey bize hiç iyi gelmesi belki size de o damla iyi gelmiyordur kimyon çayı vermiştim benBebeği kolik olup düzelen var mı? Benimki 1 hafta ağlamadı düzeldi sandım tekrar başladı hergün devam ediyor ağlamalar.
Bir çeşit varoluş sancısı yaşıyor gaz yüzünden ağlamıyor. Ben neden burdayım, neden doğdum ağlaması
Hem sab siplex damla hem comformil mama veriyorum.
Başı çok terliyor diye hatırlıyorum. Benim kızımında başı çok terlemeye başlayınca kansızlık başladı galiba dedim. Gerçi bu aylarda çoğu bebekte oluyor kansızlık. Bir de ileriki yaşlarda kansızlık iştahsızlığa yol açıyor iştahsızlık kansızlığı tetikliyor kısır bi döngü oluşuyor. O yüzden bu aylarda bence dikkat edilmeli demir eksikliğineBnm doktorda vermedi..demir eksikligi nasil anlasilio bilginiz var mi acaba?
Bende burada baktım herkesinki dönüyor. Serdim yere örtüyü çalıştırdımBenim kizim da sonunda donmeyi ogrendi sanirimsimdi yatarken odasinda uyuttugumuz besiginden anne yani besigine aldik. Anne yani besiginin icinde donmeye calisti uykuluyken, biz sirt ustu yatiriyoruz o donuyo 5 6 kez yapti umarim sabah unutmaz
Hiç bilmiyorum canım ama biz kakası için kan verdiğimizde ferritine de bakmışlar 137 çıkmış. 50-200 arası olmalıymış 3-6 ay arası.Bnm doktorda vermedi..demir eksikligi nasil anlasilio bilginiz var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?