2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bizde oyun halisi alicaz bi aya kadar hem o biraz donmeye surunmeye baslar, hem ben islerimi hallederim aklim onda kalmadan. Bizimde butun gun ya kucakta ya l koltukta yanimda ya da pusette mutfakta benimle cok alan tanimiyoruz bebislere. Donerler donerler acelemiz yok

Ben de oyun matı alayım diyordum hem üstünde oynasın hem de dağınıklık etrafa saçılmasın diye odası yok şimdi nereye koyacağımı da bilemedim. Bizim bi arkadaşta böyle bişi gördüm pikniğe getirmişler açınca oyun halısı kenarlarda ipi var ipi büzdürünce içindeki oyuncakları toplayıp torba oluyor çok hoşuma gitti aldım gelmedi daha benimki bakalım kullanınca memnun kalacak mıyım fikir açısından size de atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210912-194557_Trendyol.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 46
Bende susama benzetiyorum kakasının kokusunu. Hiç kötü kokmuyor ya çok hoşuma gidiyor

Ek gidaya mi basladin

Parçalayıcıları hiç önermiyorlar. Bebek pürüzsüze alışınca pütürlü yiyemiyor. Çatalla ezerek verirdim
Ek gidaya mi basladin
Ben hemen çay kaşığı ucuyla havuç püresi balkabağı elma püresi gibi hafif şeyler tattırıyorum.doyumluk değil elbet ana besin süt.kızımdada 5aya yakınken azar azar vermeye başlamıştım.

Bizimde balgam gibi değil derinden gelen kuru bi hırıltı kronik olmadan rahatlarlar inşallah

Ben hemen çay kaşığı ucuyla havuç püresi balkabağı elma püresi gibi hafif şeyler tattırıyorum.doyumluk değil elbet ana besin süt.kızımdada 5aya yakınken azar azar vermeye başlamıştım.
Annem bana ince tülbent bezle süzerek veriyormuş öyle pürüzsüz olur.

4.ay kontrollerine gittiniz mi? Nasıl geçti? Aşı olanlar yan etki yaptı mı? Biz bu ay doktora biraz gecikmeli gidiyoruz

4.ay kontrollerine gittiniz mi? Nasıl geçti? Aşı olanlar yan etki yaptı mı? Biz bu ay doktora biraz gecikmeli gidiyoruz
Biz gittik ama hasta olduğu için aşı yaptırmadı doktor. Demir ilacına da başlatmadı şu an için. Kan değerlerine baktı biraz alt sınıra yakın ama onu neden vermediğini sormamıştım, gittiğimde soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…