2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizimde ikinci gribimiz burnunu acinca rahatlıyor uykusuzluğuda sanirim ondan cok kotu oluyirum ben de ( soguk buhar varsa onune biraz tutun rahatlar ben oyle yapıyorum bazen nem dengesi ayalarlamakta onemli nem cok dusuk salon buyuk ayarlayamiyoruz.
bizim de salon çok büyük yeterli gelmiyor, kapıyı kapatıp çalıştırıcam artık. Önceki kaç günde geçmişti ? Bizim 6 gün oldu tam olarak geçmedi hala.

bizim de salon çok büyük yeterli gelmiyor, kapıyı kapatıp çalıştırıcam artık. Önceki kaç günde geçmişti ? Bizim 6 gün oldu tam olarak geçmedi hala.
Bir hafta olmadan gecti daha kolay atlatti burun akintisida fazlaydi bu fazla akmıyor ama hirilti var daha farkli gibi, cold mixte iyi geliyormuş yastigina damlatinca,

Bir hafta olmadan gecti daha kolay atlatti burun akintisida fazlaydi bu fazla akmıyor ama hirilti var daha farkli gibi, cold mixte iyi geliyormuş yastigina damlatinca,
Balgam var sanırım hırıltı o yapıyor. Boğazdan geliyor, burundan değil. Günde kaç kez serum fizyolojik uyguluyorsun ?

Balgam var sanırım hırıltı o yapıyor. Boğazdan geliyor, burundan değil. Günde kaç kez serum fizyolojik uyguluyorsun ?
Geniz akıntısı işte o yapiyor biraz iyi gibi bugun inşallah geçer rahatlarlar kuzular, Sabah kalkinca açiyorum baya çikiyor sonra tıkanır gibi olursa bir iki kere daha yapiyorum zaten birinciden sonra gelmiyor, geniz akintinsindan dolayi oluyor cunku

Benim oğlan ciddi ciddi geceleri uyumuyor gece 11 e çekti gece uykusunu. Benim yatağımda uyuyor sadece kafayı yiyicem

Bize doktor 1 ml dedi gunde aslinda ama bana cok fazla geldi. 6. Ayda kan testi yapilacak ona gore miktari azaltip arttiririz dedi bende o yuzden 0.75 gibi veriyorum. Rengi evet oyle, sanirim kirmizi kan damlalari ilerde bebegin disinde leke birakiyormus boylesi daha iyi😊

Bir de benim kiz cok beyaz dokundugun yer kipkirmizi oluyor, demir eksikliginden de olabilir ama teni de cok beyaz demisti son kontrolde. 6. Ayda bakicakmis bende de demir eksikligi vardi hep belki gercekten dusuktur demiri ama fazlasida zarar diye 1 ml vermedim🤔

Bir de 4. Ay asisindan midir demir ilacindan midir haftada 2 kez kaka yapan kizim her gun yapmaya basladi 😁
AMA bu aydaki bebekler icin 0.5 dedi eczaci 1 ml gercekten cok ben de dr uma bir sorayim sagol cnm.

AMA bu aydaki bebekler icin 0.5 dedi eczaci 1 ml gercekten cok ben de dr uma bir sorayim sagol cnm.

Banada fazla geldi belki bebegin teninden dolayi oyle dedi bilmiyorum ki 🤔 internette arastirdim biraz kilo basina 1 damla kullananda var bizimki 7.5 kilodan biraz fazla diye 0.75 gibi veriyim dedim 😊 cocugu ishal gibi yapti ama oyle bir kaka yapmis ki hem gobekten hem sirttan tasti, normalde kakasini cok zor yapardi

Kızlar bebeğimin burnu tıkalıydı otribebe ile çekmeye çalışıyordum her sabah ama çok ağlıyordu bi de nefesim yetmiyordu. Açamadıgım için de hep hırıltısı vardı. Dün tesadüfen forumda babyvac diye bi ürün gördüm bi kaç kişi önermiş. Bugün kontrolde doktora sordum kullan dedi aldık hemen mucize gibi bi şey bu. Çok korkutucu süpürgeye takılıyor 😄 ama genizde ne var ne yok çıkardı ve en önemlisi hiç ağlatmadı hatta güldü süpürge sesine. Hortuma çıkanları gördükçe şok oldum ve o kadar rahatladım ki. Hırıltı falan kalmadı. Doktor burnu tıkalıyken serum fizyolojik sadece mukozayı yumuşatır ama dışarı atmaz çekmen lazım mutlaka demişti, tıkalı değilse çekmek ödem yapar dedi.

Back