2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bugun erik taze fasülye yedim dünde bulgur ve çikolata yemiştim onlar yapti heralde çayida çok ve demli içiyorum bunlari irdelemeye başladim kendimce sebebini bulmak için uyuyamıyor esniyor emmek istiyor ememiyor ishalde var. Şimdide biraz kokoreç yedim inşallah bi şey olmaz

Yapar canım onlar demekki sütten etkileniyor cocuk sen dikkat et yediklerine. Benim oğlan etkilenmiyor colaya kadar içiyorum

Arkadaşlar doktor kontrolünden çıktık. 7240 gr olmuş, 67 cm oğlum. Günde 20 gr almış. Bu aya kadar 15-20 gr arası almalıymış. Bundan sonra max 15 gr almalıymış. Ağzının kenarında bacaklarında isilikler vardı egzamaya gidiyordu ben salyadan şüphelenmiştim yada rotadan. Rota alerji yapmaz falan dedi sonra istişare ettik ve bulduk. Babyspa ya götürmüştük oğlanı klorlu su yapabilir dedi. Zaten o dk dan sonra olmaya başlamıştı. Hassas ince tenli bebeğiniz varsa götürmeyin. Kortizonlu krem ve şampuan yazdı musteladan. Demir ilacı verdi ilk üç gün 1 damla, baktın gazı artıyor ararsın dedi. Sonra 2 sonra 3 arttırıcaksın en son 6 damladan vericeksin dedi. Bu şekil

Sen var ya hep boşu boşuna üzüldün stres yaptın ben sana dedim hep. Bak kocaman olmuş oğlun maşallah. Daha ne olsun

Sen var ya hep boşu boşuna üzüldün stres yaptın ben sana dedim hep. Bak kocaman olmuş oğlun maşallah. Daha ne olsun
Evet ya emmiyordu ama umay kilo almamıştır diye düşündüm. Ama her saat başı kalktığından sütüm arttı çünkü çok emdi o avantaj oldu şimdi sözleşmeli memurluğu kazandım inşallah ücretsiz iznimi verirler de çocuğuma bakarım. İlla işe başla derlermi aacaba ya? Evrak tesliminden sonra dilekçe verip çıkmak istiyorum izne

Aaa çok sevindim hayırlı olsun. Bebiş kısmetiyle gelmiş sözleşme imzalayacaksın sonra sgk işlemlerini yapacaklar sanırım, aynı gün çıkamayabilirsin. Sorarsın onu.

Aaa çok sevindim hayırlı olsun. Bebiş kısmetiyle gelmiş sözleşme imzalayacaksın sonra sgk işlemlerini yapacaklar sanırım, aynı gün çıkamayabilirsin. Sorarsın onu.
Tamamdır canım, peki aynı gün çıkamazsam da süt izni oluyor ya 3 saat öncesinden Çıkabilirmiyim

Tamamdır canım, peki aynı gün çıkamazsam da süt izni oluyor ya 3 saat öncesinden Çıkabilirmiyim
Onu da bildirmen gerek, doğum belgelerini falan da götür yanında. Ya zaten ilk gün mesai yapmazsın işlemlerle uğraşacağın için. Maaş hesabı açmaya falan gönderirler seni. O gün çalışmazsın.

Bitse de kurtulsak yoksa bitti de kalıcı oldu anlamıyoru muyum ayhhh

Uykuları normale dönen var mı?
Biz değil

Aynı devam. Pikede sallayarak geçen çok uykusu vardı, annemle dedik dur sallamayalim farkli uyutmayi deneyelim. arabada evin içinde turladik, kucakta pispisladik, ana kucağında tatlı tatlı yaylandirdik bana mısın demedi. Artık 40. Dk nın sonunda tükendik ve pikeye koyduk. Bir o tarafa bir bu tarafa gitti geldi, 10 saniye sonra uyudu

4. ayım oğlumu yatırmaya uğraşmakla geçti diyebilirim. Uykusuzluktan ölüyor ama dalamıyor. Emiyor uyuyor yatağına koyuyorum çat uyanıyor. Gece uykusuna geçiş 3-4 defadan önce mümkün değildi 10 gibi odaya giriyorduk 12-1 gibi dalıyordu sonra da saat başı uyanma ve ağlamadan uyumamaya başladı iyice ağlayacak ki uyusun. Bizim gece uykularımız bitikti gündüz 2 defa 2 saat uyuyordu geceye nazaran daha kolay dalıyordu. 4-5 hafta sürdü bu çok şükür şimdi hem daha kolay dalıyor hem de 3-4 saatte bir uyanıyor gündüz yine toplam 4 saat uyuyor.

Bitse de kurtulsak yoksa bitti de kalıcı oldu anlamıyoru muyum ayhhh

Uykuları normale dönen var mı?

Sabah 7 den beri sadece 10 dakika uyudu simdi yine ziplayarak uyutmaya calisiyorum gozleri kapaninca oturuyorum. Nerdeyse bir aydir zipliyorum 2 kg vermisim bu sabah tartildim, tek motivasyonum bu oldu bugunlerde

Maşallah ne güzel Bizim uykularımız da düzelir inşallah en kısa zamanda.

Sabah 7 den beri sadece 10 dakika uyudu simdi yine ziplayarak uyutmaya calisiyorum gozleri kapaninca oturuyorum. Nerdeyse bir aydir zipliyorum 2 kg vermisim bu sabah tartildim, tek motivasyonum bu oldu bugunlerde
Ben de her ay 3 kg veriyorum emeklemeye başlayınca da 5er 5er gider artık

Biz de doktora gittik geldik. Mukuslu kaka için hem gastroentolojiyi açtı hem alerji bölümünü. Hangisine daha erken bulursan götürürsün dedi. Yüzünde hafif kızartmalar vardı iki gündür ben sık yıkamaya ve devamlı elini agzina götürüp yüzüne silmesinden oldugunu düşünmüştüm alerjik dedi. Bioderma şampuan ve nemlendiricisini kullan dedi. Ilaç yazmıyorum ona gittiğiniz bölüm bakar duruma göre dedi. Üst damakta damak bağı vardı hep unutuyordum sormayı onu gösterdim. Onun için de plastik cerrahiye götür dedi. Hangi ayda hangi yaşta işlem yapılır onlar görüp karar versin dedi. Kıyafetle 7200 gram cıktı. Kıyafetsiz 7 dir sanırım. 4.ayımıza 4 gün var. Pazartesi de sağlık ocağına tartiricam. Aynı doktora 3 hafta önce gitmiştik kan testi için 6800 çıkmıştı. 3 haftada 400 gr almış görünüyor. Sağlık ocağında 1 aylık kontrolde kaç çıkacak bakalım. Sağlık ocağında 3.ayında 6400 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…