2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu topikteki bebekler mi çok tombul yoksa benim kız mı zayıf anlamıyorum 😄
Yaaa önemli olan çocuğun sağlıklı olması, kilo göze hitap ediyor biraz. Benimki tombik değil mesela kilo bacaklarda yanaklarda😀 eşim 4,5 kilo doğmuş ben 3 . Oğlan da 3,5 doğdu. Yani genetik biraz da

Bu topikteki bebekler mi çok tombul yoksa benim kız mı zayıf anlamıyorum 😄
Yalnız değislin😂😂 bende benimki maşallah iyi diyordum bıradaki bebişleri görünce zayıfmışız ya diyorum. Tabi maşallah tüm bebişlere nazar değmesin 🧿🧿🧿 en korktuğum şey. Okurken bile temkinliyim mesajları - keşke benimde olsa demiyorum ama😀 - nazar değer falan diye.

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?

merhaba, bugün gecikmenin 17. günü 3 gün önce beta 1.20 çıktı. 1 hafta önce muayene oldum rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette. ara ara ağrılarım oluyor kayboluyor. benim durumumda olanlar var mı?
Benim gecikmeden önce belli olmuştu hamileliğim hamilelik testinde. Beta ise 104dü. Yani olmayabilir hamilelik. Test yapın 17 güne mutlaka belli olur

14 günlük gecikmede beta 1.2 çıkıyorsa üzgünüm gebelik yoktur. Yumurtlama zamanı bile gelmiş.

doktor rahim kalınlaşması var gebelik olabilir dedi, adet olamadan tekrar nasıl yumurtlama zamanı gelmiş olabiliyor?
Henüz adet olmamanız yumurtlamanıza engel değil ki. Gebelik olabilir dediyse geç döllenmeden şüphelendi o zaman. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? 17 gün uzun bir süre 🤷🏻‍♀️

Ben de her ay 3 kg veriyorum 🤣 emeklemeye başlayınca da 5er 5er gider artık :KK70:
Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayım 🤤 tatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen

Ya bi ben veremiyorum galiba şu kiloları. İlk 2 ay verdiğimle kaldım sonra gr oynamıyor. Açıkcası kabul ediyorum az da yemiyorum ama canım istiyor ne yapayım 🤤 tatlıya hamurişine dayanamıyorum resmen
Benim canım da istemiyor biliyor musun? Herkes emzirirken ayı gibi yedim çok kilo aldım dikkat et sen de dedi ama benim hiç iştahım yok. Baya az yiyorum o da sütün kalitesi düşmesin diye yoksa tek öğün geçiştiricem.

Bizde meme reddi bitti eski Bade geri geldi😁 memeyi acinca heyecanlanip seviniyor ciglik atiyor simdi de, eskiden icten ice kizardim memeden hic ayrilmiyor hic bir sey yapamiyorum diye ama emmeyince cok daha zormus onu anladim. Sadece uyumaya calisirken uykuya direniyor o zamanlar ziplayarak surece devam ediyoruz, oturarak emzirmek ne guzelmis🙏😍

Benim canım da istemiyor biliyor musun? Herkes emzirirken ayı gibi yedim çok kilo aldım dikkat et sen de dedi ama benim hiç iştahım yok. Baya az yiyorum o da sütün kalitesi düşmesin diye yoksa tek öğün geçiştiricem.
Zaten süt olsun diye birsürü şey yemek hiçbir işe yaramıyor. Geçen hafta benim de iştahım kapandı birden, zor yedim yemek bile ama bol su içtim. Süt hiç azalmadı hatta o dönem daha iyi geldi. Boş yere helvaları, tatlıları yemişim 😬

Zaten süt olsun diye birsürü şey yemek hiçbir işe yaramıyor. Geçen hafta benim de iştahım kapandı birden, zor yedim yemek bile ama bol su içtim. Süt hiç azalmadı hatta o dönem daha iyi geldi. Boş yere helvaları, tatlıları yemişim 😬

Sizin mideniz kazinmiyor mu ben emzirdikten sonra baya acikiyorum 😁 kendimi tutuyorum su siralar biraz yoksa istahim cok acik😁

Bizde meme reddi bitti eski Bade geri geldi😁 memeyi acinca heyecanlanip seviniyor ciglik atiyor simdi de, eskiden icten ice kizardim memeden hic ayrilmiyor hic bir sey yapamiyorum diye ama emmeyince cok daha zormus onu anladim. Sadece uyumaya calisirken uykuya direniyor o zamanlar ziplayarak surece devam ediyoruz, oturarak emzirmek ne guzelmis🙏😍
Aşı badeye format attı galiba 😄 kesinlikle emzirememek çok daha zor. En azından memedeyken dinlenebiliyorduk. Darısı başımıza artık 😍

Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorum 🙈💖
7A7CECA6-C799-41CE-943C-3B81FAFC6D5D.jpeg
7A7CECA6-C799-41CE-943C-3B81FAFC6D5D.jpeg3FCBB657-FE64-4ADB-BBB0-9A07B07716F3.jpeg
7A7CECA6-C799-41CE-943C-3B81FAFC6D5D.jpeg
3FCBB657-FE64-4ADB-BBB0-9A07B07716F3.jpeg

Kızlar daha önce söylemiştim çoğu zaman ilaç kullanmaya karşıyım. Homeopatik çözümler bulmaya çalışıyorum genelde. Çok şanslıyım ki doktor da benimle aynı düşüncede. Burun tıkanıklığı için bana bir ilaç önerdi aslında ilaç değil tamamen homeopatik. Ben de aldım bugün kullanmaya başladım inanılmaz işe yaradı. Aynı markanın gaz, öksürük, diş çıkarma dönemi içinde ürünleri var. Aklınızda bulunsun. Diş için olanı almayı düşünüyorum şimdiden. Minicik toplar var içinde, ağzına 2 tane atıyorum eriyor. Şöyle bir şey;

Eklentiler

• 4D757370-BEB8-4D61-98AC-202675D4C33F.jpeg
    4D757370-BEB8-4D61-98AC-202675D4C33F.jpeg
    225 KB · Görüntüleme: 30
Back