2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tazyik azaldığından beri daha iyi sanki. Biraz daha emmek istiyor ama tamamen eskisi gibi değil. Emzirme danışmanı söyledi bana, bi memeyi 3 kez üstüste vererek diğerini kontrollü beklettim. Sonra o memeye geçince 3 dk kadar elle sağıp öyle emzirdim. 3 4 günde tazyik bitti. Önceden her emzirmede boğuluyordu, sürekli ters çevirip sırtına vuruyordum. Tazyik zaten en yaygın meme reddi sebebi.

Maşallah badişe
Zeynep Ela da 68 cm ama kilosu çok az

Boyu uzun oldugu icin kilosu sana az geliyor, Badiste hic kilolu durmuyo suan boya gitti hepsi. Sen takma kilo olayini ama ac kalmasin tabii elimizden geleni yapiyoruz zaten

Bende gece senin gibi emziriyorum hic farkinda degilim bazen meden cikiyor ustune akiyor sutlerim uyandigimda agiz bezini koyuyorum

Aslinda yorgun olmasak aktif emiyolar uykuluyken

Oh iyi bari

Yani sağarak beklettiniz elle sağim yaparak mastit olmamak için sadece emzirmem lazim bunu yapmak için ya da hep elle sağim yapmam lazim

Yani sağarak beklettiniz elle sağim yaparak mastit olmamak için sadece emzirmem lazim bunu yapmak için ya da hep elle sağim yapmam lazim
Hayır sağmadan bekletiyorum. Mesela şimdi emzirdim sağ tarafı verdim. 2. Emzirmede yine sağ meme, 3. De sola geçiyorum. Baktım sol hala çok aşırı sert değil yine sağ tarafı veriyorum. Solu vereceğim zaman ön sağım yapıp gerginliği alıp öyle veriyorum. Bu şekilde bir kaç günde tazyik bitti. Şimdi normal emzirmeye döndüm yine. Eğer hep aynı memeyi verirken diğeri çok sertleşiyorsa sadece 1 2 dakika yumuşatıp yine diğer memeyi verebilirsin.

Anladım teşekkür ederim ben çok tıkanma yaşadim mastite dönüyordu hatta azalsa bile kanallarım tıkanıyor gibi geliyordu şimdi daha az geldiğinde uğraşmiyorum bende deneyebilirim inşallah.

Göz yaşi kanali tikanikliği yaşayan arkadaşlar çözüldü mü ? Bizim hala ayni pek masaj yapmadim sütümle siliyoruz kızarıyor sürekli damlada 1 kere kullandim diğer kizim tek göz bir yaşinda anca geçmişti. İksindede var.

Bu gece uykuluyken bile biberon almadi, enjektorle 40 cc verdik, iyice agzini kapatinca uyanmasin diye kalan sutu doktum. Artik boyle yapabilirim cok az emdigi gunlerde enjektorle biraz zor oluyo ama sut verdikce ruyasinda guluyordu bu arada dokmeden kendi sutumun ilk kez tadina baktim gercekten sekerli

Enjektörle zor olmuyor mu bizim direk genzine kaçar bir de uyurken direk gider, ben üç saate yakın bekletiyorum sütü sık verdiğimiz için iki buçuk saate kadar emzirsemde yenisini sağiyorum o zaman döküyorum havalar sıcakken dikkat etmeye çaliştim çok döküldü.

Canım belki de bebeğin emdiği kadarıyla doyuyordur. Ben emmeye başlasın asla zorla vermeye çalışmayacağım çok pişmanım. Onlar da doyup doymadıgını anlayabilecek durumdalar artık. hiç emmeyip reddediyorsa bir şekilde verirsin ama uykusunda biberonu zorla vermeye çalışma bence. Ben hep o hataları yaptım malesef sonu daha kötü oluyor, uykuda bile olsalar farklı bir şeyle beslendiklerini anlayabiliyorlar.

Kesinlikle katiliyorum gece iki saate bir süt sağiyorum yarisini içiyor en fazla gece birde içtikten sonra gaz yapiyor rahatsızda ediyor vereyim diye insan dayanamiyorda

Cnm 4.ayda ortalama 6 kilo ideal dedi dr Niye dert ediyorsun ki sutunu sagip ver mama yerine kilosu ideal Benim bebekte o civarlarda.

Ben de de var ara ara cikiyor geciyor ama dr anne sutu surme ters reaksiyon gosterir tatli oldugu icin sut daha cok mikrop birikir dedi.damla 5 gun kullaniyorum geciyor arada cikiyor her zmn degil.gozyasi icin de masaj dedi iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…