- 28 Ağustos 2020
- 8.463
- 37.294
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.101
İki kardeş bile birbirinden farklı oluyor. İkizler mesela biri uzun biri kısa oluyor. Benim kızkardeşim benden 6 cm uzunAnne baba da çok önemli. Kendi eğrisi içinde gelişimi iyiyse doktor da normal diyorsa hiç dert etmeye gerek yok. Ben de minyon biriyim ve bundan da çok memnunum bebeğimin de uzun olmasını beklemiyorum
Benimki doğduğundan beri alt dudağını, dilini hatta diliyle çekip üst dudağının yanlarını bile emiyor ama o kadar emzik aldım hiçbirini emmiyorBizimki alt dudağini emiyor bi kaç gündür
Haha bizimki de öyle, alt dudak üst dudak dik bilek parmak ne yakalarsa emiyorBenimki doğduğundan beri alt dudağını, dilini hatta diliyle çekip üst dudağının yanlarını bile emiyor ama o kadar emzik aldım hiçbirini emmiyor
Bizimde emzik emmiyor emzik gibi beni emiyor süt gelince gaz oluncada sinirleniyor hamakta uyumaya başladi ben emsin uyusun isterdim dr çenesi güçlensin dedi onun için bezen çok huysuzlaniyor çok ağliyor gözleri kizariyor her zamanda açip meme veremiyorsun dişarda, normalde öyle kolay emmiyor. Nuk Chicco avent we baby denedik dandik olani alabilir diye neyi sevecekleri belli olmuyor annem dedi bir şeye batiralim siz hangilerini denediniz.Benimki doğduğundan beri alt dudağını, dilini hatta diliyle çekip üst dudağının yanlarını bile emiyor ama o kadar emzik aldım hiçbirini emmiyor
Hadi yaa çok geçmiş olsun belirtileri nelerdi inşallah çarçabuk atlatır ,grip olmuştu 1 aylıkken ilaçsız geçti, bizimde geniz tammen tikali ve huzursuz uyumadi bi iki gün banyo yapinca dişari çikmiştik rüzgar vardi.Kızlar bugün biz de doktora götürdük. Eşim hafif grip olmuştu, olduğundan beri uzak duruyor ama öncesinde bulaşmış demekki. Burnu, genzi tamamen tıkalı olduğu için orta kulakta birikme yapıp enfeksiyona sebep olmuş. Bi ton ilaç kullanacak. Neyden kaçarsam başıma geliyor. Çok üzüldüm. Bir de kan aldılar çok ağladı
Demekki emzik emmeyince daha çok oluyorHaha bizimki de öyle, alt dudak üst dudak dik bilek parmak ne yakalarsa emiyoremzik almıyor bizimki de.
Valla benimki en basindan beri günden güne değişik tiplere girdigi icin olur hali nasıl ayırt edemiyorumOf ya. Böyle değildi hiç galiba dişlerden..
Benimki de aynısıBenimki doğduğundan beri alt dudağını, dilini hatta diliyle çekip üst dudağının yanlarını bile emiyor ama o kadar emzik aldım hiçbirini emmiyor
Ah canım ya çok geçmiş olsunKızlar bugün biz de doktora götürdük. Eşim hafif grip olmuştu, olduğundan beri uzak duruyor ama öncesinde bulaşmış demekki. Burnu, genzi tamamen tıkalı olduğu için orta kulakta birikme yapıp enfeksiyona sebep olmuş. Bi ton ilaç kullanacak. Neyden kaçarsam başıma geliyor. Çok üzüldüm. Bir de kan aldılar çok ağladı
Geçmiş olsun canım. Ateşi 38in üstüne çıkmadan vermeyin demişlerdi bize. Ben 39a doğru giderken verdim birden yükseldi çünkü. 15 dk da bir kontrol ediyordum. Sonra düştü zaten şurubu içince. Takip et bakalım, 37.5 i ateş kabul etmiyorlar.
Evet evet doktor da oyle bisey dedi bu sefer, ben yine biraz cikarsa veriyim ya da cok huzursuz olursaAşının etkisini etkileyen bir ilaç değil calpol bunu isterseniz doktorunuza da sorabilirsiniz.
140 cc süt sağmiştim, üç saatte içemedi 60 cc döküldü bi de kısa emmişti ne içtiğinizde bilemiyosun öyle olunca. Nasıl değerlendirilir bilmiyorum buzlukta çok içmiyor bebekler hemen ısıtınca çok miktarda bir daha koyamıyorsun tarihi geçiyor o da dökülüyor ben öylede çok döktüm :/Cok zor oluyor hemde esimle yarim saatten fazla ugrastik o 40 cc icin, kucagimda meme pozisyonuna alip kafasini yukarda tuttum yutmasini bekleyerek verdim bir de ayni emziriyormus gibi ustumu cikardim kokumu alsin diye. Ben cok uzuluyorum ya dokulen sutlere ama bizde doktuk
Biliyorum ama bi cocuk 30 dakika uyur mu gece 22 30 a kadar toplamda bezleri de kuruydu. Yani dedik heralde ac o yuzden uyumuyor, yatagina uyutup kac kez koydum 3 bilemedin 5 dk sonra uyaniyor. Yaninda durup pispis yapiyorum poposundan uykusunu almis gibi bi anda kalkiyor cok fenaydik dun. O yuzden de verdim ama verdikce ruyasinda guluyordubizim bu 2 bucuk ay sonra 2. Biberon deneyisimiz bir cuma gecesi dugun icin vermistim o zaman almisti beni de emdi, dun gece uykudayken bile almadi
140 cc süt sağmiştim, üç saatte içemedi 60 cc döküldü bi de kısa emmişti ne içtiğinizde bilemiyosun öyle olunca. Nasıl değerlendirilir bilmiyorum buzlukta çok içmiyor bebekler hemen ısıtınca çok miktarda bir daha koyamıyorsun tarihi geçiyor o da dökülüyor ben öylede çok döktüm :/
Neler yaptınız peki ? Belirtiler önce hırıltı vardı sonra öksürük, burun-geniz tıkanıklığı oldu. Kulakta enfeksiyon çıkmasa biz de ilaç kullanmayacaktık ama yine de antibiyotik vermedi. İnşallah ilerlemezHadi yaa çok geçmiş olsun belirtileri nelerdi inşallah çarçabuk atlatır ,grip olmuştu 1 aylıkken ilaçsız geçti, bizimde geniz tammen tikali ve huzursuz uyumadi bi iki gün banyo yapinca dişari çikmiştik rüzgar vardi.
Sağol canım. 3. Ay bizim için kabus gibiAh canım ya çok geçmiş olsunondan ememiyor demek ki kuzu.
Chicco PhysioForma silikon damaklı aldım emmedi. Dedim bi de tam tersini alayım bibsin kauçuk damaksız emziğinden aldım o da olmadı. Bi de bi mağazadan markasını bile hatırlamadığım ucuza dandik bi emzik aldım yok onu da almadı. Tüm parayı da emziğe veremiycem dedim bıraktım uğraşmıyorumBizimde emzik emmiyor emzik gibi beni emiyor süt gelince gaz oluncada sinirleniyor hamakta uyumaya başladi ben emsin uyusun isterdim dr çenesi güçlensin dedi onun için bezen çok huysuzlaniyor çok ağliyor gözleri kizariyor her zamanda açip meme veremiyorsun dişarda, normalde öyle kolay emmiyor. Nuk Chicco avent we baby denedik dandik olani alabilir diye neyi sevecekleri belli olmuyor annem dedi bir şeye batiralim siz hangilerini denediniz.
Grip olduğunda başina soğan koydum buhar makinesi çaliştirdim zor emiyordu sağmaya o zaman başladim malesef şimdide burnunu açiyorum ancak idrar yolu biraz enfeksiyon vardi kültür temiz çikti doktora gidersem bahsedicem, gittiğimizde söyledim hırıltılı bir şey demedi bir şey yapmıyorlar eğer bi enfeksiyon yoksa emip emip birakiyor yine.Neler yaptınız peki ? Belirtiler önce hırıltı vardı sonra öksürük, burun-geniz tıkanıklığı oldu. Kulakta enfeksiyon çıkmasa biz de ilaç kullanmayacaktık ama yine de antibiyotik vermedi. İnşallah ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?